![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Mansur yazıların cana can katar,
Acı gerçekler var sineme batar, Ozan olan gençler erken mi yatar? Sessiz gecelerden bezdim bir zaman. |
Görenler ağladı halıma benim,
Bülbül konmaz oldu dalıma benim, Felek zehir kattı balıma benim, Gurbet yollarında tozdum bir zaman. |
[B]Diyari baba olmazsa olmaz
Ozan eli kalem tutmaz O usta bizlerse çömez Yoklugun resmini çizdim bir zaman [/B] |
Vefasız bir yare vardım, yaslandım,
Aşkın derdi ile boşa paslandım, Eskiden coşardım artık uslandım, Deli taylar gibi tezdim bir zaman. |
Siyahi ozanım davetin aldım,
diyari babaya ben hasret kaldım, gurbetin kahrından sararıp soldum, Terkedip sılayı gezdim bir zaman. |
kış geceleri uzun sizssiz geçmiyor
gözler bozuldu artık yazıyı seçmiyor bazıları insanlara kıymet biçmiyor yazdım nameleri dizdim bir zaman |
Ne güzel inliyor sazının sesi,
Hakk için çıkmalı kulun nefesi, Daraldı nedense göğüs kafesi, Uğraşıp sırları çözdüm bir zaman. |
[QUOTE=Cley;587346][B]Diyari baba olmazsa olmaz
Ozan eli kalem tutmaz O usta bizlerse çömez Yoklugun resmini çizdim bir zaman [/B][/QUOTE] bazen çıraklar ustayı geçer gleyim bize kıymetler biçer bir gün diyari buradan göçer eski muammaları çözdüm bir zaman |
Bir sevdaya düştüm, yar için yandım,
Ela gözlerine bağlandım, kandım, Yolunu bekledim, dönecek sandım Gelip, geçenleri süzdüm bir zaman. |
[QUOTE=OSMAN ECE;587351]bazen çıraklar ustayı geçer
gleyim bize kıymetler biçer bir gün diyari buradan göçer eski muammaları çözdüm bir zaman[/QUOTE] canım babam allah gecinden versin bütün torunlarının mürvetin görsün sevgisi sonsuz sen bizlere yarsin göğsünde uyuyup sızdım bir zaman |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:51. |
|