![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Siyahi der işte budur tek olay,
Siz olunca gece geçiyor kolay, Diyari, Ece can, Mansur ve Cley, Dostluk deryasinda yüzdüm bir zaman. |
[QUOTE=ece4858;587353]canım babam allah gecinden versin
bütün torunlarının mürvetin görsün sevgisi sonsuz sen bizlere yarsin göğsünde uyuyup sızdım bir zaman[/QUOTE] oğul babanın derdini aştı 7. yavru birden yuvadan uçtu evin her yanı sizssiz boştu yalınız canımdan bezdim bir zaman |
[B]Vakit gec oldu Cley gider
Herkese iyi geceler diler Ozanları candan öte sever Sabaha kadar yazdım bir zaman [/B] |
Ne sevdalar vardı yaşandı bitti,
Bazan bulanıktı bazan da netti, Gençlik ardına bakmadan gitti, Aşkın kitabını yazdım bir zaman. |
aşık diyari herkese teşekkür eder
uykusu bastırdı yavaşça gider düşündükce yavrular basar keder sizleri derdimle üzdüm bir zaman HEPİNİZE HAYIRLI GECELER GLEY SİYAHİ MANSUR ECE ARİF GORAMAZ AYDIN ALLAHA EMANET OLUN CANLAR BAYRAĞIM dalgalanışın bile türke övgü asırlardır duyar milletin saygı titreyip üstüne çekerler gaygı benim güzel şanlı bayrağım rengini aldın ataların kanından nice yiğitler uğruna oldu canından türkün simgesi ödül vermez şanından benim güzel şanlı bayrağım ALLAH ALLAH tekbirleriyle dilinden savaşta bile hiç düşürmez elinden gelmesin bir hata namert kulundan benim güzel şanlı bayrağım ay yıldızdan çalmış mayası ejdat kanından rengi boyası asaleti türt bozulmaz hayası benim güzel şanlı bayrağım sarılırsın şehidine nede asil tarihe yazdırdı adını bu nesil gururla dalgalan semalarda kasıl benim güzel şanlı bayrağım aşık sefilim türküm türklüğümle coşarım vatan bayrak için nice engeller aşarım uğruna can veririm toprağada düşerim benim güzel şanlı bayrağım |
Bu akşam da yine ben yalnız kaldım,
Sessiz bir sayfada kedere daldım, Toplanın dost diye bir haber saldım, Hep boşa bekledim gelmediniz ki. |
gün geceye döndü çıktı yıldızlar
Sivasımdan ayrı yüreğim sızlar gelip geçiyor hep baharlar kışlar Sivasıma dönmeye salmadınız ki |
Gurbetin çilesi ömrümce sürdü,
Bunca yıl özlemler içime girdi, Gurbet hasretliği bizlere verdi,, Siz de benim gibi gülmediniz ki. |
gurbetin cilesi hic bitmez
yazilan kadere cizgi cekilmez yanar durursun elden bir sey gelmez sizde benim gibi silaya gidemediniz ki. |
gurbette yemekler çöptür samandır
üstüne giydiğin sanki kefendir günler geçsin diye bekler dururken bir rahat uykuya dalmadınız ki |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:57. |
|