![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
gurbette göze uyku girmezki
yaradan garip halimizi görmezmi tabutta degil su can silaya diri gidermi bizim cilemiz mezardami bitecek ki |
Aşık Aydın neden dizmezsin hece?
Mansur´suz kalırsak geçer mi gece? Nerede sivaburs, yok Osman Ece, Bilmem neden haber almadınız ki? |
aşıklar toplanır bu ne saadet
diller hece dizer temizdir niyet sizi buluşturdu Çalab nihayet bir şükür namazı kılmadınız ki |
Yalnızım buralarda soran olmadı,
Çekeceklerim var çilem dolmadı, Açmadan güllerim boşa solmadı, Bir gün olsun kapımı çalmadınız ki. |
Sade gurbet açtı bende yarayı,
Kapatmadı sıla ile arayı, Unuttu ozanlar artık burayı, Bekledim siteye dolamdınız ki. |
Bir haber getirdi üveyik kuşu,
Yüreğim titredi akıttım yaşı, Beni çağırıyor ozanın başı, Şu an ne haldeyim bilmediniz ki! |
aşık sefilimi beklerim gelmez
bana vatanımdan bir haber vermez yürek dağlanmış artık iflah olmaz ağladım gözyaşımı silmediniz ki |
[QUOTE=goramaz;587390]aşıklar toplanır bu ne saadet
diller hece dizer temizdir niyet sizi buluşturdu Çalab nihayet bir şükür namazı kılmadınız ki[/QUOTE] Dostlar için namaz değil hatim okurum, ilmik, ilmik nakış nakış sevgi dokurum, Bülbül gibi gül dalına konar şakırım, Sizler için dua ettim duymadınız ki. |
Goramaz yazarsın heceyi düzgün,
Bir tek sen değilsin hepimiz üzgün, Coşan gönüllere ne yapsın dizgin, Sılada yıllarca kalmadınız ki. |
ne güzel ozanlar yine toplanmis
yüreklerdeki buraya yazilmis ozanin dilinden ozanlar anlarmis ozanlar bir birbirini hic unuturmu ki |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:48. |
|