![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=mansur58;587467]
Ah gurbet ne yamansın yaram sızlıyor, Kavim gardaş sılada yolum gözlüyor, Gönül mor sümbüllü dağları özlüyor, Gurbet şu sinemi deldin de geçtin.[/QUOTE] Gurbetle sılanın uzun yolları Elbet birgün sarar dostu kolları Sarardı bak silinmiyor ömrün tozları Zamanı su gibi alıpta geçtin |
Gurbette bayramlar eden ben oldum,
Bayramı gurbette tadan ben oldum, Yataklara düşüp yatan ben oldum, Sormadın halimi güldün de geçtin |
sıladan ayrılalı gülmezki yüzüm
atalarım andıkca sarıyor hüzün alem bahar yaşar bense hep güzün ömrümü yel gibi çalıpda geçtin |
İKİ GÜNDÜR ÇOK ŞEYLER KAÇMIŞ
OZANLAR SAYISI ONLARI AŞMIŞ DİYARİ ÖRDEKLERİ PEŞİNE DÜŞMÜŞ BİR SIKIDA ÜÇ KAZ ALDINDA GEÇTİN |
Diyari kazı ördeği bırak orada,
bak seni bekleyenler var burada, Bizlere de vakit ayır arada, Kendini dağlara saldın da geçtin. |
Bugün Sivasspor havluyu attı,
Kaleci Akın da ters köşe yattı, İstanbul acıma sızılar kattı, Ben kime derdimi yanayım şimdi. yeni ayak. :) |
[QUOTE=Siyahi;587474]Bugün Sivasspor havluyu attı,
Kaleci Akın da ters köşe yattı, İstanbul acıma sızılar kattı, Ben kime derdimi yanayım şimdi. yeni ayak. :)[/QUOTE] ekiden fenerliydim sivası tuttum pişman ettiler beni ayvayı yuttum sivas nerdeyse peşine gittim yine eski takıma döneyim şimdi |
[QUOTE=OSMAN ECE;587475]ekiden fenerliydim sivası tuttum
pişman ettiler beni ayvayı yuttum sivas nerdeyse peşine gittim yine eski takıma döneyim şimdi[/QUOTE] Takımın başına Çalımbay geçti, Futbolcular sanki badeler içti, Başkan bu defansı nereden seçti, Amatör bir takım sanayım şimdi. |
Kalmadı bayramlar tatile döndü
Ocaklar kapandı ateşler söndü Bu can ne günler ne haller gördü Bir hal, hatır bile sormadan geçtin |
Kendime sorarim gurbeti kim yarattı.
Ayırdı can dostları gurbete attı. Bu sene sılaya yolculukta yattı. Ben dertimi kimlere dokeyim simdi. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:06. |
|