![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;587507]siyahi siva gelince dertler bitiyor
ikinizin sevgiside kalpte yatıyor dostlar pazarında muhabbet satıyor muhanat tarlasına tohum ekme üstadım[/QUOTE] Bizler daha toyuz azıp tezersek, Çizdiğin sınırı aşıp gezersek, Bilmeden biz seni eğer üzersek, Sen bizi sevmekten bıkma Üstadım. |
[QUOTE=OSMAN ECE;587507]siyahi siva gelince dertler bitiyor
ikinizin sevgiside kalpte yatıyor dostlar pazarında muhabbet satıyor muhanat tarlasına tohum ekme üstadım[/QUOTE] İbret alsın herkes ne olur sizden, Giderim yıllardır açtığın izden, Gönlüm neşe bulur dediğin sözden, Sen aman kusura bakma üstadım. |
[QUOTE=Siyahi;587510]İbret alsın herkes ne olur sizden,
Giderim yıllardır açtığın izden, Gönlüm neşe bulur dediğin sözden, Sen aman kusura bakma üstadım.[/QUOTE] sivaburs'um burda dostlara uydum, Nihavent makamı bir şarkı duydum, Adını "Bitmeyen Dostluklar" koydum, Duygu seli gibi akma Üstadım. |
[QUOTE=sivaburs;587509]Bizler daha toyuz azıp tezersek,
Çizdiğin sınırı aşıp gezersek, Bilmeden biz seni eğer üzersek, Sen bizi sevmekten bıkma Üstadım.[/QUOTE] Yüreğim buradan uzak gezerse, Gün olur Siyahi sizden bezerse, Hata edip eğer sizi üzerse, Çekinmeden atın tekme üstadım. |
aşık diyari ikinizinde yüreğinden öperim
eğer siz gelmesseniz bu siteden koparım inanınki ben size dediğimi yaparım sakınha kusuruma bakma üstadım birkaç saatte olsa sanki dertlerime ilaç oldunuz inan ağrım sızım kalmadı çok çok teşekkür ederim emeği geçen herkese hayırlı geceler ayrıca cley kardeşimede teşekkür edrim |
Bakın ozanlar bende geldim aranıza,
Ozan çokmuş dediler, koştul yanınıza, Sivasın havası serttir, alışırım havanıza, Taşlamanızda banada yer varmı üstadım. Demin yaptım taşlamamı buradaydı, Birde üstüne üstlük okudum şuradaydı, Bilmem nereye gittin nereye kaydı, Benim yorumlarım nereye gider üstadım. Taşlama varmış duydum geldim aranıza, Bende katımak istedim şen yuvanıza, Değer veripte alırsanız beni aranıza, Bende mutlu olurum üstadım. |
[QUOTE=ozangürbüz;587545]Bakın ozanlar bende geldim aranıza,
Ozan çokmuş dediler, koştul yanınıza, Sivasın havası serttir, alışırım havanıza, Taşlamanızda banada yer varmı üstadım. Demin yaptım taşlamamı buradaydı, Birde üstüne üstlük okudum şuradaydı, Bilmem nereye gittin nereye kaydı, Benim yorumlarım nereye gider üstadım. Taşlama varmış duydum geldim aranıza, Bende katımak istedim şen yuvanıza, Değer veripte alırsanız beni aranıza, Bende mutlu olurum üstadım.[/QUOTE] Gönülden gönüle köprüler kurup Gürbüz Ozanıma çiçekler sunup Hal hatır birazda sualler sorup Hoşgeldin demek isterim üstadım |
hepinize çok teşekkür ederim elinize yüreğinize sağlık arada girip bir dörtlük yazıyorum biliyorum çok acemiyim ve yanlışlarım hatalarım çok kusuruma bakmayın bir anda aklıma ne gelirse yazıyorum sonrada pişman oluyorum üstadlar okuyunca ayıp olur diye işte bu yüzden siz değerli üstadlardan özür diliyorum bağışlayın yanlışlarımı.
|
Daha kış gelmeden ayaz bastırdı,
Sılanın yolunu buza kestirdi, Bilmem ozanları kimler küstürdü, Geçmiyor zamanım sizden habersiz. |
Bozuldu akortum bağlamam çalmaz
Ozanlar susmuş hiç ses çıkmaz Bu can sizsiz buradan haz almaz Sürpriz yapın gelin hele habersiz |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:25. |
|