![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;338861]Sivasli kahve de cayini icer,
Sivasli yazlari ekinin bicer, Sivasli oturmus nargile ceker, Savurur dumani, calar sazini.[/quote] Küçük yaşta çıktım Sivas'tan Oyuncaklar yapardık çamurdan Türküler dinlerdik ozanlarından Karlı dağlar çekilin hele aradan |
Sizi nasil metedeyim ozanlar,
Insanligin temelini kazanlar, Dünya icin iyilikler yazanlar, Sandalli minnettar size ve saza. |
[B][I][COLOR="Magenta"]bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum
Galiba biraz hasta oluyorum Ev sicacik olmasina ragmen cok üsüyorum Kusuruma bakmayin ben yatmaya gidiyorum[/COLOR][/I][/B] |
Sabah olur koyun kuzu meleşir
Irgatlar tarlada türkü söyleşir Sivas'ımın yaz gülleri yeşerir Yaz baharın ne güzeldir Sivas'ın |
Kacak bindim otobüse trene,
Ozanlar hic basmiyorlar firene, Kapimiz aciktir sayfamiza girene, Buyursun gelsinler sohbete saza. |
[quote=Sweetgirl;338864][B][I][COLOR=magenta]bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Galiba biraz hasta oluyorum[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Ev sicacik olmasina ragmen cok üsüyorum[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Kusuruma bakmayin ben yatmaya gidiyorum[/COLOR][/B][/I][/quote] Dikkat et Sweet bacım olmayasın hasta Koyma ozanları sonra büyük bir yasta İstersen getireyim sana sıcak bir çorba İç iyi gelir Allah versin sana çok şifa |
[QUOTE=Sweetgirl;338864][B][I][COLOR="Magenta"]bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum
Galiba biraz hasta oluyorum Ev sicacik olmasina ragmen cok üsüyorum Kusuruma bakmayin ben yatmaya gidiyorum[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Sivas aski seni bak eyledi hasta, Ne börek pisirdin nede yas pasta, Bu saatte yatacaksan yataga, Gecmis olsun derim, iyi geceler. |
Hepsi bir birinden deli,
Benim ozanlarim veli, Beri gelin hele beri, Saza söze doyak bugün. |
Ne bakarsin ordan Peri (58)
Geri gitme artik geri, Sende ol gel bir neferi, Sitede ki ozanlarin. |
[COLOR="Red"][B] yüzüm beyaz ay gibi [/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B] kaşlarımda yay gibi [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B] oglun bana ev aldı [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B] hemde saray gibi [/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:37. |
|