![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Siyahi, Osman Abi, Sefil, Cley
Üzüldük bu sene of çekiyor brey Sivas düşmezse eğer çekeriz oley Bu durum çok düşündürüyor beni [QUOTE=Siyahi;587828] Gurbette bayramlar hüzünle geçer, Hasretlik gönlümde yaralar açar, Yorgun bu bedenim rüzgarla uçar, Savuruyor diyar diyar yel beni.[/QUOTE] Zalım felek sana güc yetmez Yaralı kalbe merhem kar etmez Ozanım bu sevda burada bitmez Hasretlik mum gibi eritiyor beni |
Sivasspor nasıl bu hale geldi,
Puanlar gittikçe kalpleri deldi, Herkesler takımın haline güldü, Kafaya alıyor artık el beni. |
[QUOTE=Siyahi;587831]
Sivasspor nasıl bu hale geldi, Puanlar gittikçe kalpleri deldi, Herkesler takımın haline güldü, Kafaya alıyor artık el beni.[/QUOTE] Bizde primler yapmıyor tavan Futbolcu eksik tadı çok yavan Olur elbet seninde birgün havan Rıza Hoca umutlandırıyor beni |
[QUOTE=Siyahi;587831]Sivasspor nasıl bu hale geldi,
Puanlar gittikçe kalpleri deldi, Herkesler takımın haline güldü, Kafaya alıyor artık el beni.[/QUOTE] bizim siporcular tuşamı geldi sivaslıyı büyük hüzüne saldı kış geldiya derin uykuya daldı ikna edermi baktırsam fal beni |
[QUOTE=OSMAN ECE;587833]bizim siporcular tuşamı geldi
sivaslıyı büyük hüzüne saldı kış geldiya derin uykuya daldı ikna edermi baktırsam fal beni[/QUOTE] Aşık Aydın geldi birşey yazmadı, Dostun divanında şiir dizmedi, Hiç birşey denmedi, kimse üzmedi, Düşündürür oldu bak bu hal beni. |
[QUOTE=Siyahi;587834]
Aşık Aydın geldi birşey yazmadı, Dostun divanında şiir dizmedi, Hiç birşey denmedi, kimse üzmedi, Düşündürür oldu bak bu hal beni.[/QUOTE] Aşık Aydın ozanlarda hep saygın İşten geldi haller biraz baygın Az sonra yapacaktır baskın Yazdığı sözler sevindirir beni |
[B]Ozanlarım gelmiş Cley'i anar
Okuyan da onu bişey sanar Cley siz olmadan nasıl yaşar Gönüldeki kapıda bul beni[/B] |
[QUOTE=Arif Coşkun;587832]Bizde primler yapmıyor tavan
Futbolcu eksik tadı çok yavan Olur elbet seninde birgün havan Rıza Hoca umutlandırıyor beni[/QUOTE] ne yapsınki rıza çalımbay bu gidişle vay halimize vay atılan golleri say babam say aciyı bırak takmin etmez bal beni |
Vatanın sevdası yürekte atar,
Varlığınız bize neşeler katar, Arif Coşkun ağam çiçekler satar, Sevindirir dosttan gelen gül beni. |
[B]Oynatmazsan elindeki ası
Yersin bugun antep baklavası Yaramadı Guti Q7 havası Üzer yenecek gol beni [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:47. |
|