![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=AŞIK SEFİL;587893]bayram yakın tadil başladı
sefil yine gurbetelde kışladı ozanlar sitesi beni dışladı diyariyi koluna takıp gelecek[/QUOTE] Aman Sefil bizi eyleme heder, Bitmez içimizde elem ve keder, Diyari bizlere çok yardım eder, Karanlığı bir gün söküp gelecek. |
[QUOTE=Siyahi;587889]
Haber saldım ozanların hasına, Ortağım ben neşesine, yasına, İlan verdim radyolara, basına, Birazdan ozanlar çıkıp gelecek.[/QUOTE] Haberin aldım hasretinen, hazınan Bende geldim püsküllü sazınan Bir sofra hazırladım size balınan Az sonra ozanlar bir, bir gelecek |
yağmur yağdı soğudu hava
atışırız diye gelmiştim tava aldım tüfeğimi gidiyom ava ördeklere bir iki sıkıp gelecek |
[QUOTE=OSMAN ECE;587900]yağmur yağdı soğudu hava
atışırız diye gelmiştim tava aldım tüfeğimi gidiyom ava ördeklere bir iki sıkıp gelecek[/QUOTE] Hadi yazın divan yine kurulsun, Diyarı sazinla ortam durulsun, Sefil´in evine sofra serilsin, Evlatlar bu yazın akıp gelecek. |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;587893]
bayram yakın tatil başladı sefil yine gurbetelde kışladı ozanlar sitesi beni dışladı diyariyi koluna takıp gelecek[/QUOTE] Bayramda uzun oluyor tatiller Ziyaret edilsin öpülsün eller Ozan Sefil yazar güzel maniler Sefille ozanlara renk gelecek |
[QUOTE=Arif Coşkun;587898]Haberin aldım hasretinen, hazınan
Bende geldim püsküllü sazınan Bir sofra hazırladım size balınan Az sonra ozanlar bir, bir gelecek[/QUOTE] Cley´den Aydın´dan bir haber verin, sivaburs görünmez dostlar siz görün, Bak ozan Goramaz tanımaz sorun, Görün Akdagları yıkıp gelecek. |
[QUOTE=Siyahi;587901]Hadi yazın divan yine kurulsun,
Diyarı sazinla ortam durulsun, Sefil´in evine sofra serilsin, Evlatlar bu yazın akıp gelecek.[/QUOTE] pençesine düştüm feleğin ihlas olsun sırttaki yeleğin inşallah kabul olsun dileğin birde küçük torun mumu yakıp gelecek |
[QUOTE=OSMAN ECE;587904]pençesine düştüm feleğin
ihlas olsun sırttaki yeleğin inşallah kabul olsun dileğin birde küçük torun mumu yakıp gelecek[/QUOTE] Dualarım sizle Diyari baba, Gurbetci gurbette veriyor çaba, Ocağın hep tütsün, sönmesin soba, Hepsi güneş gibi şakıp gelecek. |
[QUOTE=Siyahi;587903]Cley´den Aydın´dan bir haber verin,
sivaburs görünmez dostlar siz görün, Bak ozan Goramaz tanımaz sorun, Görün Akdagları yıkıp gelecek.[/QUOTE] [B]Cley geldi sizi izler Ağrıyor bugun dizler Yarına kaldı bütün işler Bana acıyan çıkıp gelecek [/B] |
[QUOTE=Siyahi;587905]Dualarım sizle Diyari baba,
Gurbetci gurbette veriyor çaba, Ocağın hep tütsün, sönmesin soba, Hepsi güneş gibi şakıp gelecek.[/QUOTE] nede güzel dökülür nameler dilden gurbeti bilir bacın ne gelirki elden diyari ördek getirecek şimdi gölden ördeği mekeyi döküp gelecek |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:09. |
|