![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Siyahi;587923]Bugün Almanya´da çok rüzgar esti,
Ozanlar bizlerden selamı kesti, Kimisi terk etti, kimsi küstü, Davet edelim mi üstad saz ile?[/QUOTE] bizdede yağmurla fırtına vardı siva gelmiyor meraklar sardı nedir bilmemki aydının derdi edelim davet bir tatlı söz ile |
[QUOTE=OSMAN ECE;587928]bizdede yağmurla fırtına vardı
siva gelmiyor meraklar sardı nedir bilmemki aydının derdi edelim davet bir tatlı söz ile[/QUOTE] Yeşil başlı ördek göllerde uçsun, Söyledikçe burda laf lafı açsın, Bizi okumayan bıraksın kaçsın, Siz kalın, yazalım her gün haz ile. |
[QUOTE=Siyahi;587929]Yeşil başlı ördek göllerde uçsun,
Söyledikçe burda laf lafı açsın, Bizi okumayan bıraksın kaçsın, Siz kalın, yazalım her gün haz ile.[/QUOTE] yüceden gelenler ördek sürüsü attım katarına düştü birisi alıp saçmalarımı gitti gerisi uçup gittiler binbir poz ile |
[QUOTE=OSMAN ECE;587931]yüceden gelenler ördek sürüsü
attım katarına düştü birisi alıp saçmalarımı gitti gerisi uçup gittiler binbir poz ile[/QUOTE] Kimi ozanlar var sessizce bakar, Siz yazsanız konu ne güzel akar, Vatanın hasreti göğsümü yakar, Serinlemez döşüm soğuk buz ile. |
[QUOTE=Siyahi;587932]Kimi ozanlar var sessizce bakar,
Siz yazsanız konu ne güzel akar, Vatanın hasreti göğsümü yakar, Serinlemez döşüm soğuk buz ile.[/QUOTE] kültürümüze değer verilmez sizinle sohbetten gönül yorulmaz azgın yaralara ilaç sarılmaz gelir elinde bir avuç tuz ile |
[QUOTE=OSMAN ECE;587933]kültürümüze değer verilmez
sizinle sohbetten gönül yorulmaz azgın yaralara ilaç sarılmaz gelir elinde bir avuç tuz ile[/QUOTE] Getirin sofraya çay ile pasta, Bir güzel söz için muhtacım dosta, Goramaz, Cley ve Arif çok usta, Aşık atamaz ki kimse biz ile. :) |
[QUOTE=Siyahi;587935]Getirin sofraya çay ile pasta,
Bir güzel söz için muhtacım dosta, Goramaz, Cley ve Arif çok usta, Aşık atamaz ki kimse biz ile. :)[/QUOTE] buyurun hazırdır çaylar pastalar goramaza cleye arife siyahiye histeler haydi buyrun gelin bekliyorum ustalar binin sivas tura hemen hız ile |
[QUOTE=OSMAN ECE;587936]buyurun hazırdır çaylar pastalar
goramaza cleye arife siyahiye histeler haydi buyrun gelin bekliyorum ustalar binin sivas tura hemen hız ile[/QUOTE] Ozanlar sohbeti yıllarca sürse, Aşık Aydın hemen siteye girse, Kronik bizleri burada görse, Kebap pişirirdi bize köz ile. |
[B]Diyari baba çağırır çaya
Onun hatrına gidilir aya Kimse kalmasın burda yaya Binelim otobüse haz ile[/B] |
[QUOTE=Siyahi;587937]Ozanlar sohbeti yıllarca sürse,
Aşık Aydın hemen siteye girse, Kronik bizleri burada görse, Kebap pişirirdi bize köz ile.[/QUOTE] davet ediyorum bayanı bayı alıp getirin necmeddin beyi dolaşarak gelin kasaba köyü kurarım sofrayı size haz ile |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:54. |
|