![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;587957]
Kuşatmış her yanı yalan ve hile, Hayat bu insana çektirir çile, Her akşam siteye geç gelsem bile, Yine paylaşacak konu var gardaş.[/QUOTE] Nöbetleri değişek sivaburs ozan Yoruldu gözler haller pek yaman Ben çıkayım siz yazın var ise zaman Dörtlükleri sırala haz ile gardaş Herkese iyi geceler iyi eglenceler hoşçakalın değerli ozanlar. Yüreğinize dilinize elinize sağlık. |
[QUOTE=sivaburs;587963]Ozan sayfasının sizler direği,
Bil ki size çektim salda küreği, Bölmüş ayırmışım size yüreği, Dokuzu biterse onu var gardaş.[/QUOTE] Kar yağmış dağlara şimdi bembeyaz, Sırtımda değil ki gönlümde ayaz, Siz gelince efkar dağıldı biraz, Ozanın sitede şanı var gardaş. |
dalgalanır köyümde uzun söğütler
atışmaya başladı bizim yiğitler sizi yazmaya yetmez kalem kağıtlar ozanların şöhreti şanı var gardaş |
Kimi her zorlukta ayakta durur,
Kimi ava gider ördeği vurur, Kimi yüreğinde sevdayı korur, Hayatın her türlü yönü var gardaş. |
[QUOTE=OSMAN ECE;587966]dalgalanır köyümde uzun söğütler
atışmaya başladı bizim yiğitler sizi yazmaya yetmez kalem kağıtlar ozanların şöhreti şanı var gardaş[/QUOTE] Sivas´tır dünyanın en güzel ili, Daha ağustosta sararır gülü, Benim ilçem dostlar o Yıldızeli, içinde sarayı, hanı var gardaş. |
[B]Sivaburs az gec kaldı
Geldi sazı eline aldı Ozanlar uyumaz mı sandı Bizimde uykumuz var gardaş [/B] |
Gönül hazineme daya urbanı,
Şeker doldurayım getir torbanı, Kesip yedireyim size kurbanı, Bana da tuzlanmış gönü var gardaş. |
[QUOTE=sivaburs;587970]Gönül hazineme daya urbanı,
Şeker doldurayım getir torbanı, Kesip yedireyim size kurbanı, Bana da tuzlanmış gönü var gardaş.[/QUOTE] Milletimiz için özgürlük bir taç, insanlık sizlere duyar ihtiyaç, Sanmayın ki türkler gavura muhtaç, Damarında asil kanı var gardaş. |
[QUOTE=Cley;587969][B]Sivaburs az gec kaldı
Geldi sazı eline aldı Ozanlar uyumaz mı sandı Bizimde uykumuz var gardaş [/B][/QUOTE] cley ozanım saat daha erken üşüdünse al sırtına hırkan avdan gelirken bileğin burkan bu ihtiyarın aksi yönü var gardaş |
[B][COLOR="DarkRed"]Ozanlarin hepsi beni unutmus,
Herkesi anip, ben yad etmemis, Gariban kardelen soyutlanmis, Söyleyinde hatami bileyim gardas.[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:15. |
|