![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Peri-58;338878][COLOR="Red"][B] yüzüm beyaz ay gibi [/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B] kaşlarımda yay gibi [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B] oglun bana ev aldı [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B] hemde saray gibi [/B][/COLOR][/QUOTE] Oglumda yoktur para, Icinde kalir yara, O, ndan sana yar olmaz, Sen git baskasin ara. |
[quote=Peri-58;338878][COLOR=red][B] yüzüm beyaz ay gibi [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]kaşlarımda yay gibi [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]oglun bana ev aldı [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]hemde saray gibi [/B][/COLOR][/quote] Ne bakarsın bize öyle el gibi Çekmişin sürmeleri kaşın yay gibi Madem oğlum ev aldı saray gibi Ne durursun orada o zaman el gibi:D |
[COLOR="Red"][B] Maşrapanın kalayı,
Kızlar çeker halayı, Allah için söyle arifcoskun abi Var mı askın kolayı [/B][/COLOR] :D |
[quote=Peri-58;338884][COLOR=red][B] Maşrapanın kalayı, [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]Kızlar çeker halayı, [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Allah için söyle arifcoskun abi[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Var mı askın kolayı [/COLOR][/B]:D[/quote] Maşrafan kalaylı olsun Bahtın hep açık olsun Aşk kolay olur emme Sürmesi çok zor onun ;) |
Helkiler kolunda pinar basinda,
Daha yeni girmis yirmi yasinda, Hile yoktur kipriginde kasinda, Sivasin güzeli Sivas gibisin. |
Sari saclarini yelle savurur ,
Güzel gözün yüregimi kavurur, Gavur baban gelir beni vurdurur, Nolur güzel kutar beni babandan |
Gavur kizi sevdim pisman ettiler,
Beni kötüleyip pisman ettiler, Ben gelince hepsi korkup gittiler, Gavur kizi korkmam babandan senin |
Ben Sivasliyim tanimam gavur,
Sivaslida vardir dag gibi gurur, Sivasli kizarsa bin gavur vurur, Gavur kizi korkmam babandan senin. |
Kimseler kalmadi gitti ozanlar,
Burada bulunmaz düzen bozanlar, Oturup buraya siir yazanlar, Sizi üzen eller kirilir birgün. |
İşte geldim ben de meclise
İçinizden biri hoşgeldin dese Siz olmadan yapamıyorum Sokuyorlar beni sanki kümese |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:54. |
|