![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=AŞIK SEFİL;588073]burasını aile ortamı bildim
kardeş bilip sizi aranıza geldim saygı sevgiyi sizlerde buldum bozmayalım burda düzeni gardaş ayak bulamadım değiştirdim affedin[/QUOTE] Soğukta dolaşma bulaşmasın nem, Sağlık çok önemli vermeli önem, Ben senin evladın sen benim annem, Vururum ben seni üzeni gardaş. (Diyari Baba hariç :) ) |
can dostum gitti moral bozuldu
yediğim lokmalar boğaza dizildi atışmalar başladı diller çözüldü kınarım burda düzen bozanı gardaş |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;588073]
burasını aile ortamı bildim kardeş bilip sizi aranıza geldim saygı sevgiyi sizlerde buldum bozmayalım burda düzeni gardaş ayak bulamadım değiştirdim affedin[/QUOTE] Burası büyük bir aile gibi Dostluk, kardeşliktir sebebi Herkes bilir saygıyı, edebi Sefil kuşkun olmasın senin |
Bazı hecelerin rengi açıldı,
Buna sebep kimdir kimden kaçıldı, Ortaya soğuk bir rüzgar saçıldı, Assınlar kötülük yazanı gardaş. |
[B]Felek bir gün rahat koymaz
Ayagım gönlüme uymaz Söylerim kulagım duymaz Selamlarım Diyari ozanı gardaş[/B] |
[QUOTE=Arif Coşkun;588076]Burası büyük bir aile gibi
Dostluk, kardeşliktir sebebi Herkes bilir saygıyı, edebi Sefil kuşkun olmasın senin[/QUOTE] asla kimseden duymadım kuşku diyaride buldum sevgiyi aşkı yazdıkca içimden geliyor coşku sefilim öğerim ozanı gardaş ELİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK BÜTÜN KARDEŞLERİN DİYARİ HARİÇ O BENİM EŞİM SİZ KARDEŞİM |
[QUOTE=Cley;588079][B]Felek bir gün rahat koymaz
Ayagım gönlüme uymaz Söylerim kulagım duymaz Selamlarım Diyari ozanı gardaş[/B][/QUOTE] teşekkür ederim adı güzel yerin var yürekte çok özel yaşlandım bağımda döküldü gazel yaz bitti geldi hazanı gardaş |
[B]Ozan Siyahi bugun kayıp
Çağırsak adresine bakıp Uyanmadı mı gece yatıp Öperim bu sırrı çözeni gardas [/B] |
hasret içim yakıyor bana kar verin
ben geldim abiler banada yer verin ne oldu bu sitede hele sır verin vuralım kafasına hezanı gardaş |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;588080]
asla kimseden duymadım kuşku diyaride buldum sevgiyi aşkı yazdıkca içimden geliyor coşku sefilim öğerim ozanı gardaş ELİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK BÜTÜN KARDEŞLERİN DİYARİ HARİÇ O BENİM EŞİM SİZ KARDEŞİM[/QUOTE] Sen bizim annemiz, ablamız, bacımız Gurura, onura olur her zaman tacımız Osman Abi bizim hep baştacımız Sözünden tanırız insanı gardaş |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:51. |
|