![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=ece4858;588113]büyüttün yedi evlat yorulmadın
bizlere gücenip hiç darılmadın gurbette doya doya sarılmadın ALLAHTAN sonra size taparım anam[/QUOTE] sefil ananan kurban olsun boyuna vize alıp gelemedim toyuna kader mahkemesinde geldik oyuna feleğin parselinden hisse kaparım oğul |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;588118]sefil ananan kurban olsun boyuna
vize alıp gelemedim toyuna kader mahkemesinde geldik oyuna feleğin parselinden hisse kaparım oğul[/QUOTE] varlığınız bana güven veriyor sılaya hasretim içim eriyor siyah beyaz resminiz halen duruyor siz olmassanız hayattan koparım anam bütün ozan abilere saygılar yüreğinize sağlık |
[B]Ne oldu ozanlar sustu
Yoksa birbirine mi küstü Yazmak cley çömeze düştü Beklerim dörtlük yazanı gardas [/B] |
[QUOTE=Cley;588123][B]Ne oldu ozanlar sustu
Yoksa birbirine mi küstü Yazmak cley çömeze düştü Beklerim dörtlük yazanı gardas [/B][/QUOTE] Saat çok geç oldu uykumuz bastı, Siyahi´nin burda muhabbet kastı, Kim ne söyledi ki suratın astı, Sevmem dudağını büzeni gardaş. |
[QUOTE=Siyahi;588125]Saat çok geç oldu uykumuz bastı,
Siyahi´nin burda muhabbet kastı, Kim ne söyledi ki suratın astı, Sevmem dudağını büzeni gardaş.[/QUOTE] [B]İyi geceler dilerim o zaman Kalsın burda şiir yazan Uyuyacakmış Sandallı Hasan Sevmem uyur gezeni gardas :) [/B] |
Diyari nerdesin moralim bozuk,
Konular birleşmiş, yazık mı yazık, Şiirler kaybolmuş, ciğerim ezik, Gel de şu gönlüme haz ver ne olur. |
[QUOTE=Siyahi;588153]Diyari nerdesin moralim bozuk,
Konular birleşmiş, yazık mı yazık, Şiirler kaybolmuş, ciğerim ezik, Gel de şu gönlüme haz ver ne olur.[/QUOTE] bu sitede bir şeyler dönüyor okudum satırları içim yanıyor benim kafa yavaş yavaş bunuyor sıkıntıdan terledim bez ver ne olur |
[QUOTE=OSMAN ECE;588154]bu sitede bir şeyler dönüyor
okudum satırları içim yanıyor benim kafa yavaş yavaş bunuyor sıkıntıdan terledim bez ver ne olur[/QUOTE] Ben de anlamadım hiç işi yok mu? insanı üzmeye hevesi çok mu? Sineme saplanan bıçak mi, ok mu? Yarama dökmeye tuz ver ne olur. |
[QUOTE=Siyahi;588155]Ben de anlamadım hiç işi yok mu?
insanı üzmeye hevesi çok mu? Sineme saplanan bıçak mi, ok mu? Yarama dökmeye tuz ver ne olur.[/QUOTE] herkes matağını alıp satmıyor sürüler dağılmış çoban güdmüyor yaşlanmış artık kafam tutmuyor alda şu bulmacayı çöz ver ne olur |
[QUOTE=OSMAN ECE;588156]herkes matağını alıp satmıyor
sürüler dağılmış çoban güdmüyor yaşlanmış artık kafam tutmuyor alda şu bulmacayı çöz ver ne olur[/QUOTE] Usta inan benim kafam karışık, Yüzümde çizgiler, eller buruşuk, Bu deli yüreğim şiire aşık, Ben de iş kalmadı yaz ver ne olur. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:36. |
|