![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Siyahi;588158]Usta inan benim kafam karışık,
Yüzümde çizgiler, eller buruşuk, Bu deli yüreğim şiire aşık, Ben de iş kalmadı yaz ver ne olur.[/QUOTE] geldim her sayfaya ben baka baka herhalde bunlar bize ediyor şaka her sabah çalışmıyor benim taka gelde şuna sende bir diz ver ne olur |
[QUOTE=OSMAN ECE;588159]geldim her sayfaya ben baka baka
herhalde bunlar bize ediyor şaka her sabah çalışmıyor benim taka gelde şuna sende bir diz ver ne olur[/QUOTE] Ayrıldım yurdumdan onbir yaşında, Çok dolandım güzellerin peşinde, Hep zarar eyledim gönül işinde, Kimseler bilmesin söz ver ne olur. :) |
[QUOTE=Siyahi;588160]Ayrıldım yurdumdan onbir yaşında,
Çok dolandım güzellerin peşinde, Hep zarar eyledim gönül işinde, Kimseler bilmesin söz ver ne olur. :)[/QUOTE] bende ayrıldım sıladan onüç yaşında gezdim gurbetelin soğuk kışında gahi viranelerde gahi soba başında üşüdüm mangalla köz ver ne olur |
[QUOTE=OSMAN ECE;588162]bende ayrıldım sıladan onüç yaşında
gezdim gurbetelin soğuk kışında gahi viranelerde gahi soba başında üşüdüm mangalla köz ver ne olur[/QUOTE] Aylardır burada unuttuk hoşu, Kafasına göre ayarlar işi, Vurayım gülüme konan baykuşu, Şu senin tüfeği tez ver ne olur. |
[QUOTE=Siyahi;588163]Aylardır burada unuttuk hoşu,
Kafasına göre ayarlar işi, Vurayım gülüme konan baykuşu, Şu senin tüfeği tez ver ne olur.[/QUOTE] siteyi çevirdiler şahsiy mekana kimi arı gibi çalışır kimi kokana ne deyim bu emeğe şaşı bakana inadına buraya hız ver ne olur |
[QUOTE=OSMAN ECE;588165]siteyi çevirdiler şahsiy mekana
kimi arı gibi çalışır kimi kokana ne deyim bu emeğe şaşı bakana inadına buraya hız ver ne olur[/QUOTE] Yakında gelirler ozanlar bir bir, Yoklukları sanki daracık kabir, Yönetici diye yapmasın kibir, insanlıktan biraz iz ver ne olur. |
[QUOTE=Siyahi;588166]Yakında gelirler ozanlar bir bir,
Yoklukları sanki daracık kabir, Yönetici diye yapmasın kibir, insanlıktan biraz iz ver ne olur.[/QUOTE] böyle güzellik yok hiç bir ilde sivasımızın şaanı dolaşır dilde burda toplanır kasaba köy belde yönetime türkü yakıyım saz ver ne olur |
[QUOTE=OSMAN ECE;588167]böyle güzellik yok hiç bir ilde
sivasımızın şaanı dolaşır dilde burda toplanır kasaba köy belde yönetime türkü yakıyım saz ver ne olur[/QUOTE] Seninle yapalım ozana çağrı, Birşey var kavurur yaralı bağrı, Sol göğsüm altında dinmiyor ağrı, Üzerine koyum buz ver ne olur. |
[QUOTE=Siyahi;588168]Seninle yapalım ozana çağrı,
Birşey var kavurur yaralı bağrı, Sol göğsüm altında dinmiyor ağrı, Üzerine koyum buz ver ne olur.[/QUOTE] eser kalmadı burda ozandan gelen geri kaçıyor bu düzenden arın olsun balın gelir fizandan ? çiçek ballarını süz ver ne olur |
[QUOTE=OSMAN ECE;588169]eser kalmadı burda ozandan
gelen geri kaçıyor bu düzenden arın olsun balın gelir fizandan ? çiçek ballarını süz ver ne olur[/QUOTE] Bal veren arıyı vurdu kaçırdı, Ozanları birer birer uçurdu, Yönetimi hepten ele geçirdi, Yetkiyi eline az ver ne olur. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:49. |
|