![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=ece4858;590522]
bu site üyelerini netmiş haklı yere ozanlar burakıp gitmiş nesilin kültüre merakı bitmiş sonu ne olur bekle dur hele ABİLER NE OLDU BURANIN NEŞELİ GÜNLERİ HERKESE SAYGILAR[/QUOTE] Bir gün gelir canlar bir,bir Olmasın içimizde hiç kibir Osman Abi, Sandallıyı getir Vursunlar sazın teline hele |
[QUOTE=Arif Coşkun;590523]Bir gün gelir canlar bir,bir
Olmasın içimizde hiç kibir Osman Abi, Sandallıyı getir Vursunlar sazın teline hele[/QUOTE] yağmur yağdı ıslandı abam aşık diyari benim babam ozanları getirmektir çabam al kağıt kalemi eline hele |
[QUOTE=ece4858;590524]
yağmur yağdı ıslandı abam aşık diyari benim babam ozanları getirmektir çabam al kağıt kalemi eline hele[/QUOTE] Yağsın yağmur bereket boldur Sivas'ımın ozanı, aşığı çoktur Osman Abi, Sandallı can dosttur Selamımı onlara bir götür hele |
[QUOTE=Arif Coşkun;590525]Yağsın yağmur bereket boldur
Sivas'ımın ozanı, aşığı çoktur Osman Abi, Sandallı can dosttur Selamımı onlara bir götür hele[/QUOTE] sazlar duvarda kalmış asılı toplanın ozanlar edek fasılı kimi dargın ayrılmış kimi küsülü bu dargınlıkları sen bitir hele |
[QUOTE=ece4858;590526]
sazlar duvarda kalmış asılı toplanın ozanlar edek fasılı kimi dargın ayrılmış kimi küsülü bu dargınlıkları sen bitir hele[/QUOTE] Bilemedim nedir konu mesele Herkes sitem eder durur feleğe Yakışmaz ozana vurmazsa tele Çağrım size ozanlar toplanın hele |
[QUOTE=Arif Coşkun;590527]Bilemedim nedir konu mesele
Herkes sitem eder durur feleğe Yakışmaz ozana vurmazsa tele Çağrım size ozanlar toplanın hele[/QUOTE] az çok meseleyi biliyorum size hayırlı günler diliyorum bekle arif abim yarin geliyorum zaman oğlu işe çıksın hele |
[QUOTE=ece4858;590528]
az çok meseleyi biliyorum size hayırlı günler diliyorum bekle arif abim yarin geliyorum zaman oğlu işe çıksın hele[/QUOTE] Konuşarak çözülür hep meseleler Atışarak sözleri bir bir deseler Ne kadar uzak olsada mesafeler Sen işleirni hallette sonra gel hele |
değerli site üyeleri baktım bir çoğunuz sila hasreti çekiyorsunuz bu özleminizi bir dörtlükle bende paylaşayım yoksa ben ne ozanım nede şair
mezattan elbise almış giyer namuslu namuslu kalk gidek hemşerim geri bizim aslımız sivaslı |
Kimi gelir, kimi gider geriye,
Acılar doldurdum kalbe, deriye, Şaşırdım yolumu gitsem neriye? Ben Sivas´tan ayrı düştüm düşeli. |
benim ilim ozan yurdu
yoksulluk belini kırdı sebebinden allah sorsun bir verdi beş geri aldı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:27. |
|