![]() |
Cevap: Evleneceğim insan
rica ederim betüs58 ne demek içimden geçenleri paylaştım beğendiğinize sevindim...
|
[QUOTE=dumanlı;442286]İSTERİMKİ HİÇ KİMSEYE BAKMAMIŞ OLSUN,
BİRDE HİÇ KİMSE BAKMAMIŞ OLSUN, İSTERİM GÜLLER İÇİNDE GÜL OLSUN, BEN İSTERİM İÇİ DIŞI BİR OLSUN. YERİ GELSİN SÖZ SÖYLESİN, AZ SÖYLESİN ÖZ SÖYLESİN, DİLİ SUSSUN GÖZ SÖYLESİN, BİRDE BANA DÜZ SÖYLESİN. SEVENDEN SEVİLEN NE İSTER BİLMEM, BUNUN İÇİN SEVMEYE CESARET EDEMEM, BEN KISKANCIM BEN SEVEMEM, BİRKERE SEVDİMİ BİR DAHA SİLEMEMMM...[/QUOTE] Gerçekten çok güzel ya sanki benim duygularımı anlatıyor... Benim için herşeyden önce tabiki hayırlısı olsun maddiyata değil maneviyata daha çok önem veririm. içinde ALLAH korkusu olsun yeter, eğerki o yoksa ozaman o insandan korkacaksın... |
yhaa aklima bisi geldidee onuda yazimm öle bi insan olsunkii benim esimmm ********ligine diil serefinee icebilimm...
|
ZENGIN VE YAKSISKI OLSUN..........................:D
SAKA SAKA, ALLAH KORKUSU OLSUN VE ADAM GIBI OLSUN VE SEREFLI OLSUN ....... |
üçü bir arada olsun bide beni gerçekten sevsinnn
|
ne evli ne de bekar bir bayanın dönüp yüzüne bakamayacağı kadar çirkin olmasını isterdim..
|
SEVGİNİ GÖSTERECEKSİN YETMEZ SÖYLEMEK YETMEZ SEVGİ GÖZLERİNDE OLACAK SÖZLERİN YETMEZ SEVECEKSİN BENİM GİBİ AMA KALBİN YETMEZZZ.......SEVGİNİ GÖSTERECEKSİN YETMEZ SÖYLEMEK YETMEZ SEVGİ GÖZLERİNDE OLACAK SÖZLERİN YETMEZ SEVECEKSİN BENİM GİBİ AMA KALBİN YETMEZZZ......
[URL="http://img15.imageshack.us/i/19072008111.jpg/"][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7939/19072008111.jpg[/IMG][/URL] [B][I][COLOR=darkred]ben aradigimi buldum ve mutluyum darisi sizin basiniza dostlarim.:)))))[/COLOR][/I][/B] |
seher Mutluluklar kardeşim :)
|
valla ben daha 16yaşındayım ondan dolayı ben karışmıyım:)
|
Ne tatlı evlilikler bunlar böyle :)))
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:13. |