Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

fevzireiscoşkun 01.12.2009 12:46

Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

avcınınoğlu c ö sanada teşekür ederim nekadar anti pati duysanda bize en azından KURTLAPANIN sitesine yazmış kurtlapalılara selam göndermişsin KURTLAPA sevdalısı olarak teşekürediyorum selamlar nede olsa kurtlapalısın

avcınınoğlu 01.12.2009 12:48

ben o degilim

avcınınoğlu 01.12.2009 12:51

biraz daha dikkat et fezi bey bemim kim olduğmu öreneceksin geçte olsa

fevzireiscoşkun 01.12.2009 12:52

[QUOTE=avcınınoğlu;485920]ben o degilim[/QUOTE]
herkimsen yinede sağol kurtlapalı olman yeterli

avcınınoğlu 01.12.2009 12:55

benim ayrimcı olmadğımi iyi bilirsin biz bir BÜYÜK AYEYİZ büyük ayle birliği sayın fezi bey

avcınınoğlu 01.12.2009 12:56

yazmağa devam et maksat muhabbet olsun fezi bey

avcınınoğlu 01.12.2009 13:00

beni kocakurtlapa nokta 58 et hotmail nokta comdan sor beni

fevzireiscoşkun 01.12.2009 13:07

[QUOTE=avcınınoğlu;485922]biraz daha dikkat et fezi bey bemim kim olduğmu öreneceksin geçte olsa[/QUOTE]

doğrusu bu cevap çok hoşuma gitmedi 1 dikkat etmem gereken bi durummuvar 2tanışmamızı geciktirme hasrete pek dayanamam 3 bu sitede yazışmalar tartışmalar MEDENİ VE EDEBİ çerçeve içersinde olmasını yeğlerim

fevzireiscoşkun 01.12.2009 13:22

[QUOTE=avcınınoğlu;485925]yazmağa devam et maksat muhabbet olsun fezi bey[/QUOTE]tamamda güzel kardeş en azından kendini tanıt nebileyim sanki bana meydan okurgibi geldi ben saten sitenin devamı için burdayım

avcınınoğlu 01.12.2009 13:25

beni çok iy tanirsin

fevzireiscoşkun 01.12.2009 13:29

[QUOTE=avcınınoğlu;485924]benim ayrimcı olmadğımi iyi bilirsin biz bir BÜYÜK AYEYİZ büyük ayle birliği sayın fezi bey[/QUOTE]lan kel sensin anladım

avcınınoğlu 01.12.2009 13:30

onun için dikkat et diyorum baş amaç arama

avcınınoğlu 01.12.2009 13:30

hele şükür

fevzireiscoşkun 01.12.2009 13:48

sana teşekür ediyorum iyiki geldin hoşgeldin avcınınoğlu koca adam saten senden çok çektım bu sitedede yetersin bana sataşmaya

avcınınoğlu 01.12.2009 14:05

biliyorsun sataşmayı severim ama kırıp dökmeden
iyce yaşlandım artık
hanı derlerya kurtlar kocayınca ...... maskarası olur diye bede
naskara oldum şöyle doya doya sohbet edecek kımse yok onun için
sağa sataşiyorum morel arıyorum kendime
senin ğibi bir iki kişi olsa laf ile dövseler ben ozaman rahatlarım
nese sohbete doyum olmaz iş gideceğim iyi güler sana görüşürüz

fevzireiscoşkun 02.12.2009 14:39

uykudan yeni kaltın ğaliba günaydın avcınınoğlu gerçi bende yeni girdim siteye

avcınınoğlu 03.12.2009 10:05

selam
evet yeni kaktim buraya geldim ne yapıp neediyorsun reis bey vallahı köyde
bir kaçkişi var onlarla
konuşmak benım için ayrıcalık onlardan biride sizin uşaklar şimdi az bir
işim var gelecegim hayırlı işler

fevzireiscoşkun 03.12.2009 10:42

yine günaydın hep gece çalışıyorsun ğaliba avcınınoğlu bu yazdıkların hep senin güzelliğinden abicim ALLAH senden razı olsun dedimya iyiki siteye geldin vallahi seninle beraber renklendi site

avcınınoğlu 03.12.2009 11:26

ğadaş ben saat 4 iş alıreorum gec 11 1230 arası geliyorum hayat şartları öyle istiyor
allahtan bir mani keder olmassa
2ayın sonu gibi dilekçeyi verecegim reis sen ne yapıyosun
ne zaman senin gönün doluyor emekli olunca köye gidelim at kovalarız mantar toplariz ne biliyim bişeyler yaparız bundan sonra bizden ne köy olur nede kasaba
ya sizin uşaklar neyle uğraşiyor ist anbulda reis benim böyök bir hayalim var aslında
fakat kaynak bulmak önemli bunun için seninle özel görüşmeliyim bir canli
site kurmak istiyorum ama nasıl olur onu düşünüyorum bir fikır aliş verişinde bulunalım
buna katkıda bulunmak isteuen herkesle görüşelim bilik içinde çokluk olsun herkesin bu çorbada tuzu olsun fikirlerini ve düşüncelerini önersinler zaman olarak benim zamanım
var velhasıl kelam fıkır bekliyorum şimdilik bu kadar

fevzireiscoşkun 04.12.2009 11:02

bu tür konuları bire bir görüşmek konuşmak lazım sayın avcınınoğlu bu arada hayırlı cumalar diliyorum

avcınınoğlu 04.12.2009 11:30

KISADAN HİSE

Bağdadın esnalarından bir kaç tüçar haca gitmege karar verirler hazırlıklar yaparlar

yemekler hazırlanır kurbanlar kesilir ileri gelenler davet edilir akraba ziyareti yapılir

tüm hazırlıklar tamamlanır ğün yaklaşınca öbür tarafta yüreği ALLAH korkusu kalbi kuran için atan muhammet sevdalısı yoksul ama yüreği iman dolu garip bir vatandaş

bunların hazırlık yaptığını duyunca onların yanına gidernasip olursa bende geleyim sizile der buileri gelen kendini esnaf zanneden kalbinde ALLAH korkusu olmayan zavallılar

yüreği ALLAH aşkıyla yanan insana alaylı alaylı derlerki biz filanca gün gidecegiz sende

gel derler gidecekleri günden sonraya adamcağıza gün verirlerki o insan onlarla gelmesin
ayaklarına bağ olmasın o gün gelır o tücarlar giderler tabi yüregi kuran dolu
insana haber vermezler adamcağız onları bekler o gün gelir o insan tekrar onların yanına gider birde bakarki onlar bayağı olmuş gideliadam yalın ayak hazırlıksız yola çıkar
ALLAHIN huzuruna varır o tüççarlar onu görürler şaşa kalırlar mekeyı münevereyi tavaf edilr hac vzifesiyerine getirilir geri dönüş yolculuğu başlar mekeyi çikınca

bu esnaflar o insana alay edercesine derkerki hücetini aldınmı adam hüccetin ne olduğunu bilmez oda derki siz aldınızmı onlarda söde hüccet gıbi ceplerınden
bir kağıt parçasi çikarıp gösterırler

o insan inanir geri döner betullaha yüzünü koyar ağlar ağlar ğüz yaşlarından oralar
islanır ğülerinden kanlı yaşlar gelır orada uyuya kalır bir rüya görür rüyasında HAZ MUHAMMET MUSTAFA SALLALAHU ALEHHİ VESELEM EFENSİMİZ

mehmetacik58 04.12.2009 11:30

[QUOTE=fevzireiscoşkun;485897]SEVGİLİ TURANIM ÇOK ÇOK TEŞEKÜREDERİM ALLAH SENDEN RAZIOLSUN SENİNDE BAYRAMIN MUBAREK OLSUN ALLAH AİLEYİ EFRATINIZA SAĞLIK SİHAT AFİYET VERSİN İYİSİNDİR İŞALLAH KARDEŞİM[/QUOTE]

Sevgili kardeşim Fevzi nasılsın sağlık sıhhat iyidir inşallah.Sivastan İatanbula kucak dolusu selamlar

mehmetacik58 04.12.2009 11:34

TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLI CUMALAR DİLERİM

avcınınoğlu 04.12.2009 11:55

KISANIN DEVAMI
ona derki sen ahrette benim komşum oldun der adam sevinçli sevinçli

uyanir elinde ter temiz bir kağit var huzurlu bir şekilde memleketine döner öbürtarafta

kendini tüçar bilen zavallılar tabi yoda aliş veriş yaparak gittikleri için o insan onlara
yetişir adamlar derlerki hüccetini aldinmi o insan elindeki boş kağıtı onlara verir

onlar alır bakarlarki kağıtta aynen şöyle yazar biz kapımıza samimi geleni eli boşmu gönderdigimizi saniyosunuz bunu haka yürüdügün zaman sen olmazsan bu alemi yaratmazdim sözüne nail olan ALLAHIN elçisine ver o sana şefeatçi olur yazlı
bu esnaflar adamla dalga geçmeğe devam eder bu bizde kalsin sen öldüğün zaman

senin kabrine koyarız derler adam inanir onlarda kalır kağıt adam ölüce tabi akilılarya

kağıtı vermezler adamı devnederler sözde adamı kandırdılar gelir kagita bakarlarki

aynen şöyle yazar kağıta BE HEY GAFİLLER BİZ ONU YANIMIZA ALDIK SİZ KİM OLUYORSUNUZDA ON VERMİYORSUNUZ

TÜM İSLAM ALEMİNİN CUMASİ MUBAREK OLSUN ALLAH KABUL ETSİN

fevzireiscoşkun 04.12.2009 15:28

[QUOTE=mehmetacik58;487140]Sevgili kardeşim Fevzi nasılsın sağlık sıhhat iyidir inşallah.Sivastan İatanbula kucak dolusu selamlar[/QUOTE]
mehmet hocam teşekür ederim iyiyim sizlerde iyisinizdir İŞALLAM bizdende sizlere kucak dolusu selamlar

fevzireiscoşkun 09.12.2009 13:25

sayın avcınınoğlu bu nezih kıssaları paylaşımından dolayı teşekürederim

fevzireiscoşkun 12.12.2009 10:44

sayın avcınınoğlu öyle muazzam harektli canlı gelişin oldu öyle birde gidişin olduki sessiz sedasız kardeşim seningibi güzel abilere insanlara ihdiyacımızvar ben biliyorumki her vardığın ortama pozatif enerji getiren birisin sayğılarımla

avcınınoğlu 12.12.2009 12:50

SELAMÜNALEYKÜM

zamanın birinde cırcır böceği ile karınca

arkadaş olurlar cırcır böceği devamlı saz çalar oynar karıncada çalışir

kış yiyeceğini hazırlar zamanlar
su ğibi akar ğider birde bakarkı cırcır böceği yiyeceği bitmiş sağa döner sola döner yiyecek
bulamaz aklına karınca ğelir arkadaşya bu ğideyimde ondan yeyecek alayımder

çala oynaya karıncanın
yanına ğider karınca kardeş benim evde yiyecek kalmamış bana biraz borç verirmisinder

karıncada ona derki yaz boyu ne yaptın der cırcır böceği derki saz çaldım

karıncada şimdide oyna öyleyse der
şimdi ben ğiriyorum karınca ğibi
çalişiyorum cevap verecek kimse olmayınca sıkılıyorum başka sitelere takılıyorum

ben ya işteyim yada burdayım benim başka yerim yok feyziciğim insan karşisinda

muhattap bulamayınca boş duvara konuş dur neye yarar fıkır aliş verişi olacak tartışacak
bir şeyler yapmağa çalışacakkı mevzuat anlaşilsin yoksa böle bir iki satır yazı ile
bir arpa boyu yol alınmaz ha ne olur hasret ğiderilir oda önemli

insalar konuşa konuşa herşeyi halletmeli bizim burdaki amacımız sadece ve sadece

insanları bir araya toplamak birleştirmek biz köyümüzden ayrilmşiz birlik olmalıyız birlikten ğüç doğar birbirimzi incitmeden üzmeden horlamadan gerçi

ALLAHA şüküğrler olsun bizim köyümüzde ayrılık yoktur hele hele ğurbette hiç olmaz
herkes kendi işinde öylede olmalı aksi asla olamaz birimiz hepimiz hepimiz birimiz için

kusura bakma kafanı ağrıttım tüm kurtlapalı ve kurtlapaya sayğılar sunarım

fevzireiscoşkun 12.12.2009 14:40

ALEYKÜMSELAM SEVGİLİ DOSTUM NEDEMEK BAŞAĞRITMA HERZAMAN BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE SELAMIN BUNLAR GÜZEL HASLETLER

avcınınoğlu 12.12.2009 14:58

şim ğeldim evde kömür yoktu
kömür aldim
20 dakıkam var işe ğideceğim

avcınınoğlu 12.12.2009 15:00

feyzi bu dumanlıyı
çikaramadim kim bu ben ö .. d ...oğlu tahmin ediyorum sen biliyorsun kim bu

avcınınoğlu 12.12.2009 15:10

şimdi eve ğeldim 15 dakika sora iş ğideceğim

ya reis bu dumanlı kim çikaramadim ben ö ... d ... oğlu tahmin rdiyorum sen tanıyorsun kim bu cevaplarsan sevinirimiyi güler hoşça kal

fevzireiscoşkun 14.12.2009 08:41

avcınınoğlu dumanlı ibrahim doğanın oğlu eytimli ve kültürlü bir delikanli ha bu arada günaydın hayırlı sabahlar

avcınınoğlu 14.12.2009 10:03

ğünaydin reis

ben niçin öğrenmek istedim acaba dedim hafızamda bı gerilememi var diye düşündüm fakat

o kadar gerileme yomuş ben ömerin oğlu tahmin etim ondan merakım nese yinede teşekkür bu arada iyisindir inşeallah

avcınınoğlu 14.12.2009 13:04

kaya kimin oğlusun
cevaplarsan
iyi olur

fevzireiscoşkun 14.12.2009 13:23

ya avcınınoğlu adamları hep öğrenmek zorundamısın adam belki teşir olmak istemiyor rumuz isim kullanıyor demekki sakıncası varadamın yazışarak sohbet ederek öğren sevgili abicim güzel insan selamlar sayğılar

avcınınoğlu 14.12.2009 13:32

ya reis sen bilirsin kizim öyle insanimiz olmaz ben ilerki mesajimdada bildirdim

bu bir hafiza ölçümüdür yoksa benim onlardan her hanği bir çikarim yoktur

fevzireiscoşkun 14.12.2009 13:44

[QUOTE=avcınınoğlu;490939]ya reis sen bilirsin kizim öyle insanimiz olmaz ben ilerki mesajimdada bildirdim

bu bir hafiza ölçümüdür yoksa benim onlardan her hanği bir çikarim yoktur[/QUOTE]

sevgili abim gerçi espiri olsun diye yazdım iyisin işallah daha hafızan çok güçlü maşallah

avcınınoğlu 14.12.2009 14:04

kardeşim ben de biliyorumğüçlü fakat yinede emin olmak istiyorm

yok sa ALLAHA şükürler olsun çok gence taş çikartırım bede bilirsin merak fazla biraz oda benim genimde var bu arada yengen dıyorki ne yaziyosun diyor bende anla işte yaziyorum dedim oda benim gibi merak ediyor kusura bakma buları sele paylaşmaktan skınca görmüyorum

fevzireiscoşkun 14.12.2009 14:30

hiç bir sakınca yok biz dost ve kardeşiz yenge hanıma hürmetler çocuklara selamlar senin meraklı olduğnu ben çokiyi bilirimde sorduğu insanlar seni pek tanımazlar abiciğim

WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:27.