![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=tatli-dilli;338947]okurken mest oluyor insan
düsündüm durdum bende mi katilsam arif abimi kronick ablami size nasil anlatsam doyum olmazki onlara hep yanlarinda kalsam[/quote] Beğenilmek ne güzel tatlı_dilli'den Sende gel katıl aramıza ol bizden İltifatın şımartır bizi taa derinden Kucak dolsu selam olsun ikimizden :D |
yorulduk geldik spordan
hopladik durduk toptan dua ettik fenere yürekten dönmez insallah golleri direkten |
Fener gol yedi yine
Bunlarin hali ne olacak böyle haydi fener sen bunu basarirsin kendi evinde üc puani alirsin :D |
Bugün sayfa rekorunu kirmali,
Asiklar hemen saza vurmali, Fenerbahce daha goller bulmali, Ne yapip yapip bu maci almali. |
Sandallı ver konuyu şimdi sırası
Açılmasın aşıkların arası Ver de başlasın artık atışma Geride kalanın yandı çırası |
Porto atti yine
Farka gidecekler herhalde hic degilse bir gol atalim ikinciyide atalimda rahatlayalim |
[quote=kronick;338950][B][COLOR=darkorange]kulaklarım çınladı [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ozanlar beni mi andı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bekletmişim ,anlaşıldı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yoktur kronickin kabahatı [/COLOR][/B][/quote] Bizim bir Kronick bacımız vardı Bugün neden böyle geç kaldı Bekliyoruz gözümüz yolda kaldı Yemeği acaba ocaktamı yaktı :D |
Star TV veriyor bu maclari,
Yenmek degil bunlarin amaclari, Yoldurur Fenerbahce bize saclari, Yenmeden gelirsen karismam artik. |
sandalli abi sen cok mu güzel vurursun camasira mandali
olurmusun esine ev islerinde yardimci |
Konu Fenerbahce daha ne olsun,
Biran önce Fenerin goleri gelsin, Portolular sasirip stadtan kacsin, Bütün Türkiye sevincten ucsun. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:04. |
|