![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Fenerbahçeliyim ama üzgünüm
Sarıkanaryayım ama süzgünüm Bu sene takımdan inan bezginim Yenmeden gelirsen karışmam artık |
[QUOTE=tatli-dilli;338968]sandalli abi sen cok mu güzel vurursun camasira mandali
olurmusun esine ev islerinde yardimci[/QUOTE] Ben vuramam camasira mandali, Cok özledim Sivasimi Sandali, Ev islerinde olamam ben yardimci, Erkek adam disarida calismali. |
dakikalar ilerliyor
fener halen duruyor haydi canlanin birazda goller bulalim su portolular karsisinda |
Eleye eleye fener eleye
Bırakma topları girdi kaleye Bu gidişle bu yıl biz topu dikdik Bu sene geçti de belki seneye |
Sivasliyim ben sevemem feneri,
SIKA SIKA baglanmiyor kemeri, Yenemezse vur sirtina semeri, Yenmeden gelirse karismam artik. |
Almanya da bakamiyom maclara,
Kurban olam sirma sari saclara, Sürme cekmis kalem gibi kaslara, Fener de hayir yok gelelim yare. |
[QUOTE=sandalli;338975]Sivasliyim ben sevmem feneri,
SIKA SIKA baglanmiyor kemeri, Yenemezse vur sirtina semeri, Yenmeden gelirse karismam artik.[/QUOTE] Kim ne derse desin aldırmıyorum Bu yıl yaramız derin bak sarmıyorum Ayıptır semeri ben vurmuyorum Yenmeden gelirsen karışmam artık |
Ilk yari sona erdi
Fener soyunma odasina malup gitti Sahaya ciktiksinlar bam baska bir fener görecekler INSALLAH:) |
Bir gavur kizina vermisim gönlüm,
Acilmadan soldu gülüm sümbülüm, Belkide Onun elinden gelecek ölüm, Aglatma gel beni gavurun kizi. |
[QUOTE=sandalli;338978]Almanya da bakamiyom maclara,
Kurban olam sirma sari saclara, Sürme cekmis kalem gibi kaslara, Fener de hayir yok gelelim yare.[/QUOTE] Yar deyip yaremi deşme be gurban Bilmezmisin ki ayrıldım yardan Gramım kalmadı kıratım bozuk En alçağa düştüm yüksek ayardan |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:49. |
|