![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=karnuslu;390277]sitem etme bugün ey dertli ozan,
yetiştim seslenince bacımız Hazan, yorgundur parmaklar dörtlükler düzen, raporlar bekler beni azad edin bugün.[/QUOTE] Bugün git istersen yarin gel yine, Ozanlar ozanin halini bile, Yigido kardesim yüzün hep güle, Gönlüne hüzünler cökmesin senin. |
[QUOTE=sandalli;390273]Ozanlar gelmiyor, kalmadı aşık,
Düzen mı bozuldu iş mi karışık, Başlar yamuk olmuş, ayak dolaşık, Atışacak ozan kalmadı burda.[/QUOTE] [B][I] Bazen durgunluk olur nedendir bilmem, Ozanlar çok dertlenmiş bende gelem, Sandallı çok sinirlenmiş ne söyleyem. Bizleri de admadan saymaz neyleyem. :)[/I][/B] [QUOTE=karnuslu;390277]sitem etme bugün ey dertli ozan, yetiştim seslenince bacımız Hazan, yorgundur parmaklar dörtlükler düzen, raporlar bekler beni azad edin bugün.[/QUOTE] [B][I]Yetişmdim ama sandallı git der, [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG] Yarın glemessem hepten siler. :D Karnuslu kardeşim işler bizi bekler. Abim kızmasın döktüreyim dörtlükler[/I][/B] |
[B]Kış Geldi[/B],
[COLOR="Blue"][B][I] Soğudu havalar dondu tüm dünya, Aşkımın dağına yine kış geldi, Gönül küstü yare karardı rüya, Garibin başına yine iş geldi. Güldürmedi beni bu zalim felek, Yıkıldı başıma diktiğim direk, Kabul olunmadı tuttuğum dilek, Yüreğin başına yine güç geldi. Karlar yağdı ağustosta başıma, Yaz görmeden geldim ben bu yaşıma, Soğuk mu yazmışlar kader taşıma, Hayatın başına yine taş geldi. Dert ile kederle geçtı bu ömür, Felek acımıyor veriyor emir, Sert geçtı hayatım sanırsın demir, Gözümün içinden yine yaş geldi Gelene gidene uşak eyledin. Varıp yadellere derdim söyledin, Söyle güzel benim için neyledin, Benim aşkım sana yine boş geldi. Sevmiştim güzelin kalem kaşını, Akıttım gözümden kanlı yaşımı, Yoluma veriridim dertli başımı, Yüreğime senin aşkın hoş geldi. Hasan Ilter[/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR=darkorange]sitem eden edene sebebsiz yere
bu sitemin sebebi acep ne kaç mesaj yazdımda beklerim cevap gele asıl ben sitem etsem 100 kere [/COLOR][/B] |
NE ANLAR
Gönül dilim söyler kalemim akar. Dökülür kağıda kalem ne anlar. Kerem çalar okur nameler çıkar. El vurur tellere sazım ne anlar. Kurumuş gözlerden yaşlar akınca. Dağı deldi ferhat bağrı yanınca. Aşkın içinde narınan kalınca . Vurdu kırdı dağları kazma ne anlar. |
[QUOTE=kronick;390345][B][COLOR=darkorange]sitem eden edene sebebsiz yere
bu sitemin sebebi acep ne kaç mesaj yazdımda beklerim cevap gele asıl ben sitem etsem 100 kere [/COLOR][/B][/QUOTE] Ben sitem ederim gelmez ozanim, Bu sayfada sade ben mi yazanim, Öyle saga sola esip tozanim, Önce bize selam versen olmaz mi. |
Kimse tanımaz ben kangal'lı ozanım
Yıllardır gurbette sılam ararım Siteye geldim hasret gidermeye Yokmu selam ozanlardan Kangallı güle |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;390380]Kimse tanımaz ben kangal'lı ozanım
Yıllardır gurbette sılam ararım Siteye geldim hasret gidermeye Yokmu selam ozanlardan Kangallı güle[/QUOTE] Hoş geldin siteye Kangal`in gülü, Bülbüller kıskanır şakıyan dili, Kangal`da bilirim balıklı gölü, Selam saygı size olsun ozanım. Bitsin artık sitem, bitsin açılar, Selama durayım kardeş, bacılar, Depresip içimde artar sancılar, Sancıyı kesecek dostlarım gelsin. |
[quote=kronick;390345][B][COLOR=darkorange]sitem eden edene sebebsiz yere[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bu sitemin sebebi acep ne[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kaç mesaj yazdımda beklerim cevap gele[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]asıl ben sitem etsem 100 kere [/COLOR][/B][/quote] [LEFT]İnsan sevdiği dostuna edermiş sitem Ozan dostlarıma bir selam eyleyem Hani kime yazdın kim o görmeyen Yoksa bendemi şimdi sitem edem :)[/LEFT] |
Bitsin artık sitem, bitsin acılar,
Selama durayım kardeş, bacılar, Depresip içimde artar sancılar, Sancıyı kesecek dostlarım gelsin |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;390380]Kimse tanımaz ben kangal'lı ozanım
Yıllardır gurbette sılam ararım Siteye geldim hasret gidermeye Yokmu selam ozanlardan Kangallı güle[/quote] [LEFT]Tanışmıştık senle çirkin kız diye Bilirim bitmez gurbette hiç çile Ozanlardan selam olsun size İyi eğlenceler dileriz kangallı güle[/LEFT] |
[QUOTE=sandalli;390381]Hoş geldin siteye Kangal`in gülü,
Bülbüller kıskanır şakıyan dili, Kangal`da bilirim balıklı gölü, Selam saygı size olsun ozanım. Bitsin artık sitem, bitsin açılar, Selama durayım kardeş, bacılar, Depresip içimde artar sancılar, Sancıyı kesecek dostlarım gelsin.[/QUOTE] Aşık gülüm sebebsiz yazmam, Atılan söze yanıtsız kalmam, Ne mutlu sitede ozanla tanışmam, Hoşbulduk sandalli ozan hoşbulduk, Bitmez gurbet bitmez acılar Toprağını özledim memleket Gitmeyen ne anlar sandalli acıdan Anladım dertlisin sende bahtından [QUOTE=arifcoskun;390396][LEFT]Tanışmıştık senle çirkin kız diye Bilirim bitmez gurbette hiç çile Ozanlardan selam olsun size İyi eğlenceler dileriz kangallı güle[/LEFT][/QUOTE] Yeniyim diye sataşmaz sanma Hoş sohbete etmeye geldin ozanım Anladım atışmak ister o deli kanın Selamlarınız hepsi başım üstüne |
[B][COLOR=darkorange]size söz verdim duramadım sözümde[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]engeller geldi bir biri üsütüne[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]özür diliyorum sizden 100 kere[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]affedin bacınızı gülümseyin hele [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bi de niye sitem ediyon dersiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]günlerdir gelirim tenezül etmezsiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]canım atışmak istiyor niye gelmezsiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]küsersem yazmam siz iyi bilirsiniz:D[/COLOR][/B] |
etmeyin a ozanlarim bana sitem
acep bitmicekmi bu yogunluklu cilem halinizi hatrinizi söyleyin de bilem iyiyiz diyin de bende gidem not: kusura bakmayin cok ihmal ettim sizleri, ama lakin islerim cok yogun hemen hemen hic vaktim yok... |
[B][COLOR=green]DERTLİYİM BUGÜN 2[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]Hüzünler yağar başıma benim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Acılar doğradı aşıma benim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Dertleri çekmeye aşina benim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Dokunmayın bana dertliyim bugün[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Hasret geceyi günü şaşırtır[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Yaz güneşinde içimi üşütür[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Bir dokunan bin ah işitir[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Dokunmayın bana dertliyim bugün[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Seçemez oldum beyazla karayı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Celladım kanattı kapanmaz yarayı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Ozan sözüm bozdu saz ile arayı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Dokunmayın bana dertliyim bugün[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Yoluma dönüyor çıkmaz sokaklar[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Kararmış dünyam atmaz şafaklar[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Sevinsin düşmemi bekleyen alçaklar[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Dokunmayın bana dertliyim bugün[/COLOR][/B] |
[quote=kronick;390479][B][COLOR=darkorange]size söz verdim duramadım sözümde[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]engeller geldi bir biri üsütüne[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]özür diliyorum sizden 100 kere[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]affedin bacınızı gülümseyin hele [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bi de niye sitem ediyon dersiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]günlerdir gelirim tenezül etmezsiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]canım atışmak istiyor niye gelmezsiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]küsersem yazmam siz iyi bilirsiniz:D[/COLOR][/B][/quote] Olur böyle vakalar kronick hep yakalar Sağlık olsun diyelim açılmasın aralar Ozanlar gelir hergün yoluna bakar Güler yüzlü ozanlar sana gülücükler yollar :) Sitem edene elbet edilirmiş sitem Başım alam ben nerelere gidem Siz gelin yolunuza kırmızı halılar serem Zaten zor ikna ettik bilirim ben ne diyem:D |
Kardes olalim
Güneş doğsun gönlünüze, Nurlar yağsın yüzünüze, Sevinç dolsun gönlünüze, Gelin kardeş olalım biz. Türkü çalsın Arif abi, Herkesler dinlesin tabi, İçinmesin gülün dalı, Gelin kardeş olalım biz. Sözü sazı yad edelim, Kardeşliği şad edelim, İnsanlığı ad edelim, Gelin kardeş olalım biz. Hasan Ilter |
Yeniyim diye sataşmaz sanma
Hoş sohbete etmeye geldin ozanım Anladım atışmak ister o deli kanın Selamlarınız hepsi başım üstüne Sataşmak vardır ozanlığın özünde Yoll gösterir hep ozan sözünde Kangallı çok uzakta gurbet elinde Ayrılık hasreti var Ozan Gül'de |
[B][COLOR=darkorange]gününüz aydın ,hayırlı olsun
şiir gününüz kutlu olsun ilhamınız hiç eksik olmasın Allah bugünlerimizden geri koymasın [/COLOR][/B] |
Bal Gibi
Bugün bir güzeli gördü gözlerim, Beli ince boyu uzun dal gibi, Boğazda bağlanıp kaldı sözlerim, Konuşmadı dilim kaldı lal gibi. Bir gülüş bir bakış yaktı çırami, Hanımla açacak bu kız arami, Bilmem kim saracak benim yarami, Basıpta üstüme geçti yol gibi. Rus mudur, alman mı hangi milletten, Çıkamam düştügüm bunca illetten, Bu güzel kurtarsa beni zilletten, Bakmadı yüzüme sanki el gibi, Yeşil erik gibi sürmeli gözler, Hak güzellik vermis ay gibi yüzler, Ağzından çikiyor o tatlı sözler, Dilinden dökülen sözler gül gibi.. Böyle bir güzele olmalı uşak, Beline bağlasam altından kuşak, Yalvarsam güzele açar mı kucak, Yüreğim içine sarsam yar gibi. Canımı katsaydım güzel canına, İzin verse gitsem onun yanına, Bu güzelin doyum olmaz tadına, Ağzı şeker dili kaymak bal gibi. Cesaret edipte adını sorsam, Hak nasip eylese bir daha görsem, İmkanım olsa da belini sarsam, Anladım güzelim bu iş zor gibi Hasan Ilter |
BİR PAZAR
Gözler hep uykuya doyar Kahvaltı çok geç başlar Masaya oturur çocuklar Bir başka gündür pazar Gazeteler haber derken Gün hemen biter erken Ziyaret eder seni seven Bir başka gündür pazar Dostlar güzel şiir yazar İçimi hep hüzün kaplar Gelir gözüme tüm anılar Bir başka gündür Pazar Arif COŞKUN |
Nar Agacim
Bak haziran geçti girdik temmuza, Neden çiçeklerin açmadı narım? Meyvelere durdu bak komşun muza, Neden çiçeklerin açmadı narım? Bilmem nedir derdin neden böylesin, Söyle senin için garip neylesin, Faydası olmaz ki türkü söylesin, Neden çiçeklerin açmadı narım? Bahçede ki herkes çiçeğin döktü, Senin bu durumun belleri büktü, Karşıda ki erik meyveyi söktü, Neden çiçeklerin açmadı narım? Soğuğa mı geldin yoksa hasta mı, Bencileyin deli gönlün yasta mı, Sitemin sevdaya yoksa dosta mı, Neden çiçeklerin açmadı narım? Bütün ağaçların sultanı sensin, Çiçek ver bizeler gönlümüz dinsin, Yemyeşil dallara meyveler insin, Neden çiçeklerin açmadı narım? Türküler söylendi adına senin, Doyulmaz dünyada tadına senin, Nasıl üzülürüm halına senin, Neden çiçeklerin açmadı narım? Hasan Ilter |
BENİM DEĞİL
Ateşin narında ben başım olsun, Unutmayı düşünen baş'Benim değil, Cezanı dileyen varsın el olsun, Vermem diyen dil 'Benim değil, Ahiret günahım yoldaşım olsun, Hevesle aldığım gün 'Benim değil, Bir canmı istersin al senin olsun, Vermem diyen el 'Benim değil, Duyma duyduğunu sır senin olsun, Biç sen ektiğini hasat 'Benim değil, Sev sevmeyeni dost senin olsun, Sevmeyi hor gören ruhum 'Benim değil, Erişilmez diyarın al '' Senin osun, Yazına ihanet eden 2GÜL değil, Cehennem narına düşen ben olsun, Aşka inanmayan 'GÜL benim değil, Yazan:EBRU SITKIBÜTÜN [QUOTE=arifcoskun;390593]Yeniyim diye sataşmaz sanma Hoş sohbete etmeye geldin ozanım Anladım atışmak ister o deli kanın Selamlarınız hepsi başım üstüne Sataşmak vardır ozanlığın özünde Yoll gösterir hep ozan sözünde Kangallı çok uzakta gurbet elinde Ayrılık hasreti var Ozan Gül'de[/QUOTE] Ozanım yaramı deşer durursun Benide dertlere sarar sözlerin Uludere'ye attı beni kaderim Sende yarama közü basar durursun |
[B]Ozanım yaramı deşer durursun[/B]
[B]Benide dertlere sarar sözlerin[/B] [B]Uludere'ye attı beni kaderim[/B] [B]Sende yarama közü basar durursun[/quote][/B] Yararlar sarılır dostun eliyle Yazmak istedim ben iki kelime İyileşsin yaran hak merhemiyle Yaranı sarmak isterdim ozanım |
[B]Arif Coşkun yakalandım sana,
Bakmak istedim siteden Ozana, Selamlar olsun tüm Ozanlara, Seçim kursu saati geldi bana:D[/B] |
[quote=Rallim58;391038][B]Arif Coşkun yakalandım sana,[/B]
[B]Bakmak istedim siteden Ozana,[/B] [B]Selamlar olsun tüm Ozanlara,[/B] [B]Seçim kursu saati geldi bana:D[/B][/quote] Ava giden avlanır demiş atalarımız Alınır verilir hep selamımız Rallim abim sen bizim canımız Demek gidiyorsun açık olsun bahtımız :D |
[QUOTE=arifcoskun;391034][B]Ozanım yaramı deşer durursun[/B]
[B]Benide dertlere sarar sözlerin[/B] [B]Uludere'ye attı beni kaderim[/B] [B]Sende yarama közü basar durursun[/quote][/B] Yararlar sarılır dostun eliyle Yazmak istedim ben iki kelime İyileşsin yaran hak merhemiyle Yaranı sarmak isterdim ozanım[/Q Unuttum sormayı hangi köy toprak, Açtımı memlekette dağlar gül yaprak, Mevladan dost'tanda dermanı almak, Peyman'me bir ışık tuttu Arif ozanım, sandalli Nickli Üyeden Alıntı Hoş geldin siteye Kangal`in gülü, Bülbüller kıskanır şakıyan dili, Kangal`da bilirim balıklı gölü, Selam saygı size olsun ozanım. Bitsin artık sitem, bitsin açılar, Selama durayım kardeş, bacılar, Depresip içimde artar sancılar, Sancıyı kesecek dostlarım gelsin. Aşık gülüm sebebsiz yazmam, Atılan söze yanıtsız kalmam, Ne mutlu sitede ozanla tanışmam, Hoşbulduk sandalli ozan hoşbulduk, Bitmez gurbet bitmez acılar Toprağını özledim memleket Gitmeyen ne anlar sandalli acıdan Anladım dertlisin sende bahtından |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;391168][/b]
Unuttum sormayı hangi köy toprak, Açtımı memlekette dağlar gül yaprak, Mevladan dost'tanda dermanı almak, Peyman'me bir ışık tuttu Arif ozanım, İmranlı'dır ilçem Yeniköy'dür köyüm Dürüstlüktür ilkem dostluktur özüm Senettir benim verdiğim her sözüm Tanıştığıma memnun oldum ozanım |
--SAYGI ve SELAM--
Nickin çirkin ama şirindır dilin, Sazları inletir o güzel elin, Kangal ilçen imiş, Sivas`tır ilin, Saygı benden, sevgi benden kardeşim. Sivas`in dağında yetişir meşe Gelipte siteye eyledin neşe, Ayırdık sana da bir güzel köşe, Ozanlar içinde yerin kardeşim. Sandalli selami gönülden verdi, Seni kardeş bildi, yanına geldi, Sende ki ışığı cümlesi gördü, Sazın güzel, sözün güzel kardeşim. hasan ilter |
.....KARA GURBET GECELERİ....
Göç ediyor turnalar görki semalardan ileri, Bir volkan püskürüyor yüce dağlardan içeri, Karanlığa gömülmüş duyki canı bedenleri, Yinede umursamaz Kara gurbet geceleri, Yengel kalkmaz uzatır seneleri, Yıllanmış şarap gibi gurbetin geceleri, Dokunulmaz yaşanmaz görünmez günleri, Aşkada umursamaz Kara gurbet geceleri, Yağmurum sevgimdi yağmadı selleri, Güneşim umudumdu doğmadı gurbet geceleri Bekledim dünleri sabahın olmadı seheri, Durmaz ağlarım Kara gurbet geceleri, Ayları çok şey aldı 1 yıl oldu dünleri, Darılsam umursamaz kara gurbet geceleri, Gam yükünü taşırım eyle onca kederi, Herşeyine hazırım Kara gurbet geceleri Göz yaşına kanmak bilmez gölleri, Sevenleri yakıp koydu gurbetin geceleri, Ayrılık hançeri saplandı candan içeri, Kara toprağa çeker Kara gurbet geceleri, Yazan:EBRU SITKIBÜTÜN Sazı aldım elime bekledimki sandalli gele, Duydumki onunda yılları geçmiş gurbette aradım baktım yazmışsın atmışsın lafını siteye, Günlerdir karşırlık vermedin Kangallı GÜL'e!!! |
Sazımı yaptırdım gürgen dalından,
Ben anlarım ozanların halından, Türküler dökülür güllü dilinden, Saza söze hürmet ederim kardeş. |
[B][COLOR=darkorange]günaydın diyerek başlarım söze
ozanlarımız gelmiyor niye başkandan habersiz dolap mı dönüyor niye ne dolaplar dönüyor söyleyin hele[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sabah kalkıyorum hep düşünüyorum varlığınızı yüreğimde hep hissediyorum siz olmadan nasıl yaşarım hiç bilmiyorum [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]tek bildiğim şey ''sizi çok seviyorum ''[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00] .... Hasan abi , Arif Coskun abi,tatlıdilli,hazan,barikat'a ...[/COLOR][/B] |
[quote=kronick;391397][B][COLOR=darkorange]günaydın diyerek başlarım söze[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ozanlarımız gelmiyor niye[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]başkandan habersiz dolap mı dönüyor niye[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ne dolaplar dönüyor söyleyin hele[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sabah kalkıyorum hep düşünüyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]varlığınızı yüreğimde hep hissediyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]siz olmadan nasıl yaşarım hiç bilmiyorum [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]tek bildiğim şey ''sizi çok seviyorum ''[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00].... Hasan abi , Arif Coskun abi,tatlıdilli,hazan,barikat'a ...[/COLOR][/B][/quote] [B]Günaydın sana da ey değerli ozan[/B] [B]Zamanı gelince hep kaynıyor kazan[/B] [B]Dönme dolaba bineriz bazı zaman [/B] [B]İyi şeyler düşünelim ne olur aman[/B] [B]Pekişen dostluk unutturmaz insanı[/B] [B]Sende gördük bizde o sıcak kanı[/B] [B]Nasıl unuturuz bizbizedeki mekanı[/B] [B]Seni çok seviyoruz kronick bacım[/B] [B]*** ***[/B] Sandallım şiirleri çok güzel yazar Her sözü merhemdir yaralar sarar Dostu için verir hep güzel kararlar Seni çok seviyoruz Hasan ozanım Hazan bacım bize güven veriyor Yorumundan herkes ibret alıyor Sıladan uzak kalmış hasret çekiyor Seni çok seviyoruz Hazan bacım Barikat kardeşim de katıldı bize Sonun da gülperi için aldı vize İnşallah bir çare bulur şu krize Senide çok seviyoruz Ali ozanım Tatlı_dilli uğramaz oldu siteye Bekleriz hep gelmez acep niye Allah sağlık mutluluk nasip eyleye Senide çok seviyoruz tatlı_dilli bacım *** *** Yeni ozanlar sizleri de bekleriz Sevgi, özlem hep kalplere ekeriz Gün olur başımızı alır gideriz Biz dostları unutmaz severiz |
[QUOTE=kronick;391397][B][COLOR=darkorange]günaydın diyerek başlarım söze
ozanlarımız gelmiyor niye başkandan habersiz dolap mı dönüyor niye ne dolaplar dönüyor söyleyin hele[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sabah kalkıyorum hep düşünüyorum varlığınızı yüreğimde hep hissediyorum siz olmadan nasıl yaşarım hiç bilmiyorum [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]tek bildiğim şey ''sizi çok seviyorum ''[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00] .... Hasan abi , Arif Coskun abi,tatlıdilli,hazan,barikat'a ...[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Navy"]Tünaydin diyerek selam veriyem sizlere, Ozanlar çekilimşler gizli gizli köşelere. Bende yazar dururm kendi kendime, Sen ozanların şifasısın Kronick bacım. Sen gelince güller açar sitede, Pasta, börek döktürürsün genelde, Hissedersin ozanların sevgisini gönülde, Sen ozanların şifasısın kornick bacım. Sensiz atışmanın tadı olmaz bilirsin, Senin yerin ap ayrıdır bunu anlarısın. Her geçen gün çiçekler gibi açarsın, Sen ozanların şifasısın Kronick bacım. Fırsat buldukça karalamay çalışırım, Bu aralar çok yoğunum işleri asarım. Seni kırmamak için tüm engelleri aşarım. Sen ozanların şifasısın Kronick bacım.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR="Indigo"]Hayatta bütün yolların açık olsun, Yüreğiniz huzur yuvanız neşe dolsun. Bu güzel dileklerin hayırla dolsun Ozanların kralısın sen Arif abim. Burası bizim ikinci evimiz, Gönlümüz hoş, huzurluyuz hepimiz. Ozanlık bizim en kutsal görevimiz. Ömür boyu sana mutluluklar dileriz, Ozanların kralısın sen Arif abim Daim olsun dostluğumuz, Dostumuzda muhabbeti buluruz. Gün gelir Kabede tavaf da bulunuruz Ozanların kralısın sen Arif abim. Abim sen çok güzel atışıyorsun, Çok ta güzel işini yapıyorsun. ALLAH(cc) senden razı olsun Ozanların kralısın sen Arif abim.[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]canım benim güzel hazanım
adın gibi olmasın ömründeki yılların kışa dönmesin hep yaşa baharın huzurlu,sağlıklı,uzun geçsin hayatın [/COLOR][/B] |
yazmaya yazmaya yazmayi unutmusum
sizlere getirdigim gülleri kucagimda kurutmusum kalbimde hep adinizi hissetmisim ben sizi yüregimin en derin kösesinden sevmisim... |
[QUOTE=kronick;391397][B][COLOR=darkorange]günaydın diyerek başlarım söze
ozanlarımız gelmiyor niye başkandan habersiz dolap mı dönüyor niye ne dolaplar dönüyor söyleyin hele.[/COLOR][/B][/QUOTE] Birtek bir sözümü günler boyunca, Isıtıp ısıtıp sürme ne olur. Asi değilim ben gidem suyunca, Kafama ikide bir vurma ne olur. Dost dostun lafına darılmaz böyle, Şaka yapmasam mı ben sana söyle, İstersen cezanın büyügün eyle, Yeter ki sitemi bitir ne olur. Toplayıp göcümü gidem yabana, Odun eyle beni doldur sobana, Koşulayım atlar gibi sabana, Unut bu sözleri açma ne olur. Kötü niyet yoktur lafım dilimde, Gayri hüzün cöktü gönül gülüme, Bak çekip gidemem kendi ilime, Bir de sen kafama vurma ne olur. Sandalli der burda biter sözümüz, Kötülükte hiç olmadı gözümüz, Artniyetli değil, olmaz özümüz, Kalbime yüklenip durma ne olur. |
[B][COLOR=darkorange]sandallı demiş ki biter sözümüz
hiç bitemez çünkü vardır kavlimiz dünür olduk biz olacak düğünümüz yakındır torunları seveceğimiz günümüz [/COLOR][/B] |
Nar Agacim
Bak haziran geçti girdik temmuza, Senin çiçeklerin açmadı narım, Meyvelere durdu bak komşun muza, Senin çiçeklerin açmadı narım ----Neden kokuların saçmadı narım? Bilmem nedir derdin neden böylesin, Söyle senin için garip neylesin, Faydası olmaz ki türkü söylesin, Senin çiçeklerin açmadı narım. -----Neden kokuların saçmadı narım? Bahçede ki herkes çiçeğin döktü, Senin bu durumun belleri büktü, Karşında ki erik meyveyi söktü, Senin çiçeklerin açmadı narım. -----Neden kokuların saçmadı narım? Soğuğa mı geldin yoksa hasta mı, Bencileyin deli gönlün yasta mı, Sitemin sevdaya yoksa dosta mı, Senin çiçeklerin açmadı narım. ------Neden kokuların saçmadı narım? Bütün ağaçların sultanı sensin, Çiçek ver bizeler gönlümüz dinsin, Yemyeşil dallara meyveler insin, Senin çiçeklerin açmadı narım. -----Neden kokuların saçmadı narım? Türküler söylendi adına senin, Doyulmaz dünyada tadına senin, Nasıl üzülürüm halına senin, Senin çiçeklerin açmadı narım. ----Neden kokuların saçmadı narım? |
[QUOTE=sandalli;391368]Sazımı yaptırdım gürgen dalından,
Ben anlarım ozanların halından, Türküler dökülür güllü dilinden, Saza söze hürmet ederim kardeş.[/QUOT Sazımda sözümde Sivasın yollarına, Çise vurmuş mor sümbüllü dağlara, Selam olsun sivaslı dostlarıma, Geleceğim memleketi göresim geldi, |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:16. |
|