![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Artık gönüllerde buzlar erisin,
Yiğidin özünü sevgi bürüsün, Yok edelim gardaş kötü sürüsün, Onların burada izi kalmasın. |
[QUOTE=sandalli;593992]Artık gönüllerde buzlar erisin,
Yiğidin özünü sevgi bürüsün, Yok edelim gardaş kötü sürüsün, Onların burada izi kalmasın.[/QUOTE] "Diyecektim demedim" lafı dolaşır, Bir çamur atılır üste bulaşır, Dedikleri sözler bize ulaşır, Kimsenin diyecek sözü kalmasın. |
[QUOTE=sivaburs;593993]"Diyecektim demedim" lafı dolaşır,
Bir çamur atılır üste bulaşır, Dedikleri sözler bize ulaşır, Kimsenin diyecek sözü kalmasın.[/QUOTE] Hocam ayak şimdi akşama kalsın, Yorgun gözler biraz uykuya dalsın, Ozan sayfasına hep neşe dolsun, Kimsenin arkada gözü kalmasın. çıkmam lazım mümkünse akşam devam edelim. :) |
[QUOTE=sandalli;593994]Hocam ayak şimdi akşama kalsın,
Yorgun gözler biraz uykuya dalsın, Ozan sayfasına hep neşe dolsun, Kimsenin arkada gözü kalmasın. çıkmam lazım mümkünse akşam devam edelim. :)[/QUOTE] Sürelim kederi Haleb'e Şam'a, Tamam Üstat ayak kalsın akşama, Gözlerin çok acır sakın okşama, Uyu ki gözlerde sızı kalmasın. :) |
abilerim hep bekledim bu anı
unutma genç kültürünü tanı türküler milletin çovalda unu istemeyenin ağzında azı kalmasın |
Cemal kaybolmasın yüzler hallensin,
Efkarla kuruyan bağlar güllensin, Ozan tele vursun name dillensin, Duvarda asılı sazı kalmasın. |
[QUOTE=sivaburs;594034]Cemal kaybolmasın yüzler hallensin,
Efkarla kuruyan bağlar güllensin, Ozan tele vursun name dillensin, Duvarda asılı sazı kalmasın.[/QUOTE] Gel hocam seninle tüfek alalım, Ovalarda iki üç gün kalalım, Tazıyı tavşana doğru salalım, Tavşanı tutmayan tazı kalmasın. |
[QUOTE=sandalli;594038]Gel hocam seninle tüfek alalım,
Ovalarda iki üç gün kalalım, Tazıyı tavşana doğru salalım, Tavşanı tutmayan tazı kalmasın.[/QUOTE] Koçu devirelim birkaç satıra, Fili yükleyelim bizim katıra, Şu avcı halimiz kalsın hatıra, Vuralım ördeği kazı kalmasın. |
geldinmi aydın can
|
[B][COLOR=darkorange]bu sayfaya gelenler bize hayran olsunlar
okuyanlar şiire ,söze doysunlar hoş kelamımızdan feyz alsınlar dökelim taşları etekde kalmasın [/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:25. |
|