![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
yutseven katdesle kaymakamin kizlari
|
sevginin bedeli
böyle mi olur bunca zaman gitti günler ay oldu ne mektubun geldi nede haberin ektiğin çiçekler acti kurudu derdinde ölsem olmaz haberin günler gecip gidiyor uzaktasin sen bir huzun ruzgaridir günlumde sen böyle mi olur seven candan seven tanri selamini göndermiyorsun beni unuturan başka birimi yoksa kalbindeki sahte sevgimi yalanla maf ettin sen gencliği böyle mi olur seven candan yürekten seven mutluluktan yoksunum sevgiden uzak sensiz istiraptir bana yaşamak başkasini buldunsa mutlu ol derim aklimda gecmiyor seni ayirmak zoruma giden benim aldanmiş olmam o sahte sözlerine inanmiş olmam artik mucizedir benim yaşamam böyle mi olur seven kalpten seven beni unuturan başka birimi yoksa kalbindeki sahte sevgimi yalanla maf ettin sen gencliği böyle mi olur seven candan yürekten seven haki bulut |
[B][I][COLOR=blue]ZEKI ERDEM[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]BENI SEVMEK YÜREK ISTER[/COLOR][/I][/B] |
tarkan adimi kalbine yaz
|
ahmet şafak yaban gülü
|
[B][COLOR=blue]ORHAN GENCEBAY[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]BENIM DÜNYAM[/COLOR][/B] |
Zeki Sargin Cildirtma Beni
|
[B][COLOR=blue]HAKKI BULUT[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]SEVMEK BUMU[/COLOR][/B] |
basimi dinlemeye gidyorum yeter bugunluk
|
uğur ışılak uçur beni
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:49. |
|