![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;594052]O zaman av mav yok sazı duyalım,
Çalınan sazlara söze doyalım, Her metrekareye ayak koyalım, Sivas’ın bayırı düzü kalmasın.[/QUOTE] Mangal yaktık dostlar sizlerde doyun, Balığın yanına salata koyun, Yemeklerden sonra oynarız oyun, Kimsenin elinde kozu kalmasın. |
moralim düzeliyor sizler var iken
sizden ayrı kalmaktır belimi büken sakın araya girmesin bir kara diken kimsenin bizde gözü kalmasın |
[QUOTE=kronik;594049][B][COLOR=darkorange]balık tutacaksınız ya ne hacet hingele
kap bulamadım da salata yaptım helkeye mangal yanana kadar yem takın çengele neslini tüketin gölde balık kalmasın [/COLOR][/B][/QUOTE] Sanki yem veriyor kocaman ata, Yok bir de içine arpayı kata, Helkeyle yapıyor bize salata, Tarifini ver ki gizi kalmasın. |
[QUOTE=sandalli;594054]Mangal yaktık dostlar sizlerde doyun,
Balığın yanına salata koyun, Yemeklerden sonra oynarız oyun, Kimsenin elinde kozu kalmasın.[/QUOTE] Şimdi bu ayağa bir son verelim, Diyari babanın sözün görelim, Aşık Aydın ile güller derelim, Sandalli´dan başka bozu kalmasın. |
[QUOTE=sivaburs;594056]Sanki yem veriyor kocaman ata,
Yok bir de içine arpayı kata, Helkeyle yapıyor bize salata, Tarifini ver ki gizi kalmasın.[/QUOTE] Şimdi bu ayağa bir son verelim, Diyari babanın sözün görelim, Aşık Aydın ile güller derelim, Sandalli´dan başka bozu kalmasın. |
yanlis yerden alinti yaptim, yaslilik ah yaslilik :)
|
[QUOTE=OSMAN ECE;594055]moralim düzeliyor sizler var iken
sizden ayrı kalmaktır belimi büken sakın araya girmesin bir kara diken kimsenin bizde gözü kalmasın[/QUOTE] sivaburs veriyor kederi sele, Kim bozacakmış ki şaşarım hele, Ozanlar bu akşam yürür el ele, Atalım yolların tozu kalmasın. |
[QUOTE=sivaburs;594056]Sanki yem veriyor kocaman ata,
Yok bir de içine arpayı kata, Helkeyle yapıyor bize salata, Tarifini ver ki gizi kalmasın.[/QUOTE] [B][COLOR="DarkOrange"]giz falan yok bende herşey aleni başımın üstünde ağırlarım bana geleni postu olurum beni canı bileni kadrimi kıymetimi bilmeyen kalmasın [/COLOR][/B] |
Tutulmus baliklar kizarmis mangal.
Bende getireyim kasik ile catal. Sofrada var ise birde hingel. Siniyi siyralim yagi kalmasin. |
[B][COLOR=darkorange]osman amca[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange] maksat muhabbettir şiiri araç ettik bize selam vereni baş tacı ettik gün oldu birbirimize yarenlik ettik dişe dokunmayan sözler kalmasın [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:17. |
|