![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;594351]Merhem aciz kalır senin yarana,
Fırsat mı veririm bensiz sarana, Kurban olur ozan gözde karana, Sen benim gönlüme gir de görelim.[/QUOTE] Burda üç kişiyiz şiirler yazan, Öyle her sitede bulunmaz ozan, Eğer ki gelirse huzuru bozan, Bir yumrukta yere ser de görelim. |
[B]Aşağıdan sizi izler dururum
Ozana yan bakanı inan vururum Sandalli burda benim gururum Onun seviyesine er de görelim[/B] |
Güneş durur iken hayır yok aydan,
Sizden kelam okur alırız paydan, Davet ediyorum şurada meydan Kafa tutanları orda görelim. |
[QUOTE=sivaburs;594356]Güneş durur iken hayır yok aydan,
Sizden kelam okur alırız paydan, Davet ediyorum şurada meydan Kafa tutanları orda görelim.[/QUOTE] Sizin varlığınız sitenin rengi, Bulunmaz gardaşım sizlerin dengi, Boşa mı yıllardır ozanın cengi? Ozan esir olmaz hurde görelim. |
İnsan beşer elbet yapacak hata,
Önem vermem öyle paraya, yata, Bekliyorum burda bak hazır kıta, Siyahi´yi böyle zorda görelim. |
bu işe benim aklım ermedi
kimse verdiği sözde durmadı sivaburs burda gönül kırmadı nedir mesele sorda görelim |
[QUOTE=sandalli;594361]İnsan beşer elbet yapacak hata,
Önem vermem öyle paraya, yata, Bekliyorum burda bak hazır kıta, Siyahi´yi böyle zorda görelim.[/QUOTE] sivaburs biçare, sivaburs aciz, Arada geliyor yüreğe haciz, Duymadım görmedim olmadı taciz, Sonlansın tiyatro perde görelim. |
[QUOTE=OSMAN ECE;594368]bu işe benim aklım ermedi
kimse verdiği sözde durmadı sivaburs burda gönül kırmadı nedir mesele sorda görelim[/QUOTE] Olumsuzluk yok Üstadım. Bundan sonrası daha neşeli, daha huzurlu olacak inşallah. Tüm ozanlara hayırlı geceler diliyorum, Allah'a emanet olun. |
[B]İşimiz olmadı kötü sözle
Yandık biz hayırlı közle Derdi sitemi içinde gizle Yollara gül ser de görelim[/B] |
Benden Ozan Olma demiştim
İçimden Geledi Söyleyeyim şimdi Yanlızım yine Çaresiz Geçmişi arıyor Gönlüm ozanlık İçden Gelir dediler Bende İçimi Söyledim size Yolun Sonu Göründü yine. H_turan Çarezi Bu günlerde. H_turan |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:20. |
|