![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Benden Ozan Olmaz demiştim
İçimden Geledi Söyleyeyim şimdi Yanlızım yine Çaresiz Geçmişi arıyor Gönlüm ozanlık İçden Gelir dediler Bende İçimi Söyledim size Yolun Sonu Göründü yine. H_turan Çarezi Bu günlerde. H_turan |
Benden Ozan Olmaz demiştim
İçimden Geledi Söyleyeyim şimdi Yanlızım yine Çaresiz Geçmişi arıyor Gönlüm ozanlık İçden Gelir dediler Bende İçimi Söyledim size Yolun Sonu Göründü yine. H_turan Çaresiz Bu günlerde. H_turan |
[QUOTE=sivaburs;594371]Olumsuzluk yok Üstadım. Bundan sonrası daha neşeli, daha huzurlu olacak inşallah. Tüm ozanlara hayırlı geceler diliyorum, Allah'a emanet olun.[/QUOTE]
DOST YÜREĞİNİZ VAAR OLSUN EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN OZAN DOSTLARA HAYIRLI GECELER |
Sivas dağlarını duman bürüdü,
Yine gam kasevet aldı yürüdü, Sıladan uzakta ömrüm çürüdü, Rabbim gurbet elde öldürme sakın. |
[QUOTE=sivaburs;594472]Sivas dağlarını duman bürüdü,
Yine gam kasevet aldı yürüdü, Sıladan uzakta ömrüm çürüdü, Rabbim gurbet elde öldürme sakın.[/QUOTE] Sivas dağlarının eksilmez karı, Çekerim yıllardır gurbette zarı, Aldırdım elimden ben nazlı yâri, Gel de bu gönlümü soldurma sakın. |
iyiki varsın sitemizin ozanları hiç olmazsa biraz gam ve kasavetimiz dağılıyor yüreğinize emeğinize sağlık arkadaşlar
|
[QUOTE=sandalli;594473]Sivas dağlarının eksilmez karı,
Çekerim yıllardır gurbette zarı, Aldırdım elimden ben nazlı yâri, Gel de bu gönlümü soldurma sakın.[/QUOTE] Bedenim yaşlandı yüreğim hurda, İyice yoruldum bu uzun turda, Sağ salim döneyim sılaya yurda, Cenaze namazım kıldırma sakın. |
[QUOTE=sivaburs;594475]Bedenim yaşlandı yüreğim hurda,
İyice yoruldum bu uzun turda, Sağ salim döneyim sılaya yurda, Cenaze namazım kıldırma sakın.[/QUOTE] Bin haber yolladım bir cevap yazmaz, Elimden tutupta beraber gezmez, Gerçek canan olan canını üzmez, Kalbimi kederle doldurma sakın. |
[QUOTE=sandalli;594477]Bin haber yolladım bir cevap yazmaz,
Elimden tutupta beraber gezmez, Gerçek canan olan canını üzmez, Kalbimi kederle doldurma sakın.[/QUOTE] Memleket yoluna fedadır başım, Acep duruyor mu dikili taşım, Mutlaka varacam yüz olsa yaşım, Bu kutsal hedeften yıldırma sakın. |
[B]İyi değilim bugunlerde
Derman yokmuş bu derde Ben nerdeyim yarim nerde Bana kaşlarını kaldırma sakın[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:53. |
|