![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;594478]Memleket yoluna fedadır başım,
Acep duruyor mu dikili taşım, Mutlaka varacam yüz olsa yaşım, Bu kutsal hedeften yıldırma sakın.[/QUOTE] Ben yârden dertliyim sende sıladan, Kurtulmuyor başım bir gün beladan, Bir haber alırsan gözü eladan, Bu garip halimi bildirme sakın. |
[QUOTE=sandalli;594480]Ben yârden dertliyim sende sıladan,
Kurtulmuyor başım bir gün beladan, Bir haber alırsan gözü eladan, Bu garip halimi bildirme sakın.[/QUOTE] Sendeki bu sevda vardı ezeli, Döküp durdun Üstat hergün gazeli, Senin canan olsa dünya güzeli, Bulup getirecem saldırma sakın. :) |
[B]Bazen iyi olur benim kafam
Bozulmaz dostla hiç aram Bilirim üçten fazlası haram Ben söylerim aldırma sakın[/B] |
[QUOTE=sivaburs;594481]Sendeki bu sevda vardı ezeli,
Döküp durdun Üstat hergün gazeli, Senin canan olsa dünya güzeli, Bulup getirecem saldırma sakın. :)[/QUOTE] Dostum böyle dedip ortamı germe, Birine dedim ki aman ha görme, Sırrım sende kalsın ellere verme, El alemi bana güldürme sakın. :) |
[QUOTE=sandalli;594483]Dostum böyle dedip ortamı germe,
Birine dedim ki aman ha görme, Sırrım sende kalsın ellere verme, El alemi bana güldürme sakın. :)[/QUOTE] Medem ki etmişsin dostuna güman, Bulacam dağılsın kafanda duman, Kararsın iyice gece asuman, Karşında görünce çıldırma sakın. |
Yine geldim işte bende varım
Sizlerle atışmak başkadır bilirim Buraya yazmaktır benimde emelim Haberlere yazın demeyin sakın :) |
[B]Ozanların neşesi yerinde bugün
Çalsın davullar eyleyek düğün Sandalli abin varsa durma övün Sevgini kalbimden sildirme sakın [/B] |
[QUOTE=sivaburs;594484]Medem ki etmişsin dostuna güman,
Bulacam dağılsın kafanda duman, Kararsın iyice gece asuman, Karşında görünce çıldırma sakın.[/QUOTE] Yaşadığım aşklar içimde yara, Bir gün geçeceğim az kaldı kâra, Sana da yollarım üstadım para, Sahip cık parana çaldırma sakın. |
[QUOTE=sandalli;594487]Yaşadığım aşklar içimde yara,
Bir gün geçeceğim az kaldı kâra, Sana da yollarım üstadım para, Sahip cık parana çaldırma sakın.[/QUOTE] Üstadım paranın lafı mı olur, Kardeşin yengeyi parasız bulur, Yanına getirir sonra kaybolur, Dikkat et saçını yoldurma sakın. :) |
[QUOTE=sivaburs;594488]Üstadım paranın lafı mı olur,
Kardeşin yengeyi parasız bulur, Yanına getirir sonra kaybolur, Dikkat et saçını yoldurma sakın. :)[/QUOTE] Garipler gurbette boynunu eğer, Siyahi der dostluk sizleymis meğer, Senin bir dörtlüğün bin güle değer, Yabanı güllere daldırma sakın. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:57. |
|