![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=tatli-dilli;338986]yeni dikkat etim sandalli
yaziyor memleketinde hamburglu benimde kuzenler coktor orada hatta tanirsin belki onlari[/QUOTE] Hamburg büyük sehir Sivasli coktur, Sivasimdan güzel hicbir yer yoktur, Sivastan ayriyim kalbimde ki oktur, Sivasli olanani hep görür yüregim. |
Çaya indim taşı yok
Yüzük buldum kaşı yok Havada bir kuş gördüm Benim gibi eşi yok |
[QUOTE=veysel;339005]Çaya indim taşı yok
Yüzük buldum kaşı yok Havada bir kuş gördüm Benim gibi eşi yok[/QUOTE] Veysel on yasinda ariyorsun es, Sanma ki veyselim hayat bu bos, Bir kötüye düsme olursun nahos, Elli kere düsün öyle es ara. |
Fener Daha Iyi Oynamaya Basladi
Kontra Ataklar Basladi Fenerin gol atmasi gerekiyor Haydi Guiza Herkes Senden Gol Bekliyor |
[QUOTE=EyüphanAydın;339013]Rüzgar Deyip Geçme
Her İnsanı Kendine Şeçme Mezarını Bugünlerde Eşme Sen Beni Ömrünce UNUTAMASSIN [B]( EyüphanAydın )[/B][/QUOTE] Seni unutamaz sen öyle dersin, Senin gibi adamin pesinden gelsin, Güzel ise yigit kiymetin bilsin, Istesede seni unutamaz ki. |
[B][I][COLOR="Magenta"]Simdi anladim rüyamin tabirini
Burda fazla kalamam, sormayin sebebini Herkes aslinda cok iyi bilir nedenini Ben gidiyorum, size birakiyorum eglenmeyi [/COLOR][/I][/B] |
[B]Herkez açmış bir konu
Bende katılayım mı bilmem ki Katılsam kabul ederler mi Ama yazayım bende bir tane Haydi aşıklar buyrun atışmaya.....[/B] |
Aha bir tane atti kazim
Gollerin devamini bulalim Haydi hep beraber zafere Bu maci alacak fener söke söke |
Ben beni bilmeden yollara düstüm,
Pirlerin elinden badeler ictim, Bir yar icin tatli canimdan gectim, Ölürüm de vermem seni ellere. |
Veysel kacar siteden
Yarin yine girer herhalde Size iyi geceler diler ve kacar gider :D:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:53. |
|