![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
yiğitler vatan için canını verdi
m.kemal paşam cumhuriyeti kurdu şimdi vatanımızı haydutlar sardı ne deyim utanmaz yüzlere ATAM |
kahramanlığın tarihlerden silinmez
sadıktır türk milleti aslaa bölünmez buraktığın miyrasın eşi bulunmaz türklüğü aşıladın özlere ATAM |
ALLAH ALLAH sesleriyle düşman bozuldu
sakaryaya çanakkaleye tarih yazıldı türk milleti sevindi çorçil üzüldü karıştırdın küffarı tozlara ATAM |
güzel yurdum benim ana dolum
birlik beraberlikten ayırma yolum ben biçare aşık diyari kulum niğmetler bıraktın bizlere ATAM |
yurdumun her yanı bahçe bağlı
gurbetellerinde yüreğim dağlı izinden ayrılmaz zaman oğlu yürürüm buraktığın izlere ATAM |
sevgili kardeşim baba oğul siteye renk getirmişsiniz agzınıza yüreğinize sağlık ece 58 gibi bir evlat yetiştirdiğiniz için sizleri yürekten kutlarım.gözümüz ve gönlümüz diğer ozanlarımız sandallı sivaburs aşık aydın aşık sefil şuanda aklıma gelmediği için beni bağışlasınlar ve diğer ozanlarımızı nasıl arıyor bir bilseniz umudum en kısa zamanda yeniden bir arada olmak inşallah bu temennim gerçekleşir.
|
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;596357]sevgili kardeşim baba oğul siteye renk getirmişsiniz agzınıza yüreğinize sağlık ece 58 gibi bir evlat yetiştirdiğiniz için sizleri yürekten kutlarım.gözümüz ve gönlümüz diğer ozanlarımız sandallı sivaburs aşık aydın aşık sefil şuanda aklıma gelmediği için beni bağışlasınlar ve diğer ozanlarımızı nasıl arıyor bir bilseniz umudum en kısa zamanda yeniden bir arada olmak inşallah bu temennim gerçekleşir.[/QUOTE]
yakın ilginize çok teşekkür ederim en yakın zamanda yine toplarım ozan dostları saygılar |
haydi gönül dostları gelin buyurun
beklerim gözüm yollarda kaldı sohbete şiirlere bizi doyurun ozanlarımız hangi illerde kaldı |
[QUOTE=OSMAN ECE;596614]
haydi gönül dostları gelin buyurun beklerim gözüm yollarda kaldı sohbete şiirlere bizi doyurun ozanlarımız hangi illerde kaldı[/QUOTE] Esti acı bir yel savurdu bizi Açtı bağrımda ince bir sızı Eskidi teller çalamadım sazı Gönül dostlarımız nerede kaldı? |
önüne gelen bir konu açıyor
ozanlara ucuz kıymet biçiyor bizi burda gören hemen kaçıyor eski dostluklar dillerde kaldı ? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:54. |
|