![]() |
|
Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
senin sade beynin donmuş baki benim her yerim dondu.bir de bizimkiler bahçede çay içmek isteyince buz tuttum
|
arkadaşlar Doğayı seven herkesi Gezilerimize beklerim Çayeli Dpğa Sporları İhtisas Klubü olarak herkesi doğa ile buluşturuyoruz
|
[QUOTE=fırtına110;429752]arkadaşlar Doğayı seven herkesi Gezilerimize beklerim Çayeli Dpğa Sporları İhtisas Klubü olarak herkesi doğa ile buluşturuyoruz[/QUOTE]
hoşgeldin fırtına ..... |
[QUOTE=suzii;429747]tabi tabi de o kaşık biraz küçük değil mi? :D:D:D[/QUOTE]
baki onu bulmuş bi kaşık yiyen bidaha yemiyor zaten |
Çayeli Dağa Sporları İhtisaS Klubü Olarak Tüm doğa severleri doğa ile buluşturuyoruz gezilere sivaslı hemşehrilerimi beklerim
|
[QUOTE=fırtına110;429752]arkadaşlar Doğayı seven herkesi Gezilerimize beklerim Çayeli Dpğa Sporları İhtisas Klubü olarak herkesi doğa ile buluşturuyoruz[/QUOTE]
oralar çok güzel sağol kardeşim trabzona kadar gittim sahil boyu yemyeşil [QUOTE=suzii;429751]senin sade beynin donmuş baki benim her yerim dondu.bir de bizimkiler bahçede çay içmek isteyince buz tuttum[/QUOTE] baki senden şanslı galiba |
[QUOTE=deliktaşlısalim;429757]oralar çok güzel sağol kardeşim trabzona kadar gittim sahil boyu yemyeşil[/QUOTE]
oohh...inşallah bende gidip görebilirim oraları.bizim hocalar geziler düzenliyor ama hiç birine katılmak nasip olmadı henüz :( [QUOTE=deliktaşlısalim;429757]oralar çok güzel sağol kardeşim trabzona kadar gittim sahil boyu yemyeşil baki senden şanslı galiba[/QUOTE] evet öyle galiba.sevdagülünü de çağırsak gelir mi acaba ben bir sesleneyim sevdaaaaaaaaagülüüüüüüüüüü |
sevdagülüde baki gibi bi görünüp kayboluyor
|
geldim bile............................
geldim ya abi anca işim oluyo boş kalıyom kardeşlerim oturuyo pc basına bizde işler çok olur yaz gelince daha önce sınav vardı derken öyle böyle geçti zaman:) |
çok şükür gözümüz aydın hoş geldin
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:13. |
|