![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][I]Sen daha sesimizi duymamışsın,
Duyduğunda da girecek delik arasın,:D Bak ha ağır ol sonra kırılmayasın. :) Bendeki laflar daha ağırdır bunu bilesin. [/I][/B] |
şükür sonunda yazabildin
kaçtıgımı nerdende bildin istedigin kadar agır yaz daha agır gelecegini bilmelisin :D |
barikat altta kalma
oyuna gaflete kanma hazan bacı söz söyler senden bir cevap bekler |
[quote=h.a.y.;396236]barikat altta kalma
oyuna gaflete kanma hazan bacı söz söyler senden bir cevap bekler[/quote] bir kıtayla böyle kaçamazsın hazan ablayla aramı açamazsın neye kanacagımı iyi bilirim elbet buna cevap yazamazsın :D |
[B][I]Bak ozanlarım duydu sesimzi,
Gelirler bana yardıma seni ezerim. Sen kimle atışıyorsun seni döverim.:D Bak akıllı ol bilesin seni mahvedirim:D [/I][/B] |
[QUOTE=barikat58;396243]bir kıtayla böyle kaçamazsın
hazan ablayla aramı açamazsın neye kanacagımı iyi bilirim elbet buna cevap yazamazsın :D[/QUOTE] ne söylesen nafile hazan seni geçti bile bu yazdığım cevaptır seni ezmek sevaptır |
[quote=barikat58;396204]sesi olan ses versin
bazen sesiyle gersin böyle ucuz laflar atma bak agır sözler yersin :D[/quote] Bir ses duyarım uzaklardan vızz diye Yağmurlu havalarda açılır şemsiye Sana yollarım şimdi ben bir hediye Bak söyleyim sonra dönersin deliye :D |
[quote=h.a.y.;396249]ne söylesen nafile
hazan seni geçti bile bu yazdığım cevaptır seni ezmek sevaptır[/quote] kimse beni gecmedi şimdi bu cevapmı hay bir iki daha yaz hadi elimden cekersin vay vay :D [quote=arifcoskun;396252]Bir ses duyarım uzaklardan vızz diye Yağmurlu havalarda açılır şemsiye Sana yollarım şimdi ben bir hediye Bak söyleyim sonra dönersin deliye :D[/quote] vız gelirse tırıs gider barikata ses ne eder şemsiye yagmurda gider yagmur yokken ne eder :D [quote=HaZaN;396247][B][I]Bak ozanlarım duydu sesimzi,[/I][/B] [I][B]Gelirler bana yardıma seni ezerim.[/B][/I] [I][B]Sen kimle atışıyorsun seni döverim.:D[/B][/I] [I][B]Bak akıllı ol bilesin seni mahvedirim:D [/B][/I][/quote] sesin çıktımıki duysunlar hepside sana uysunlar sıkıysa cevap yazsınlar sözüm bitmez anlasınlar :) |
[QUOTE=h.a.y.;396236]barikat altta kalma
oyuna gaflete kanma hazan bacı söz söyler senden bir cevap bekler[/QUOTE] [B][I]Gel kardeşim sende yanımıza, Kimseler giremez bizim aramıza. ;) Ama birde kızdırılarsa takarım hepinize, Sakın kimse kızmasın gelirim kapınıza.[/I][/B] |
Ne öyle toplu mesajlar atarsın barikat
Uykun gelmedimi haydi sen git yat İşe giderken unutma kıravatını tak Bak bu benden sana dostça nasihat :D |
3 kişi bastırdı saglı sollu
barikat hızlı beş kollu :) hepinize cevabım var yeterki olun sag duyulu :D |
[QUOTE=barikat58;396253]kimse beni gecmedi
şimdi bu cevapmı hay bir iki daha yaz hadi elimden cekersin vay vay :D vız gelirse tırıs gider barikata ses ne eder şemsiye yagmurda gider yagmur yokken ne eder :D sesin çıktımıki duysunlar hepside sana uysunlar sıkıysa cevap yazsınlar sözüm bitmez anlasınlar :)[/QUOTE] barikat niye kızdın öyle altta kalınca olur böyle yaz gelse de boşuna kimseyi geçemezsin koşuma |
[quote=arifcoskun;396259]Ne öyle toplu mesajlar atarsın barikat
Uykun gelmedimi haydi sen git yat İşe giderken unutma kıravatını tak Bak bu benden sana dostça nasihat :D[/quote] kravat takmayı oldu bitti sevmem sizleri susturmadan asla gidemem :D ben zaten tek tek atıyorum ama hızıma site dayanamıyor bilemem :D [quote=h.a.y.;396263]barikat niye kızdın öyle altta kalınca olur böyle yaz gelse de boşuna kimseyi geçemezsin koşuma[/quote] ne sakini gayet rahatım herkesten hızlı benim atım koşmama gerek yok zaten yürürken gecer barikatım :D |
Biraz yavaş yollar çok virajlı
Bir güzel sevdin kalem kaşlı Beni geçip sollayım derken Bak araban devrildi yana yattı :D |
[quote=arifcoskun;396273]Biraz yavaş yollar çok virajlı
Bir güzel sevdin kalem kaşlı Beni geçip sollayım derken Bak araban devrildi yana yattı :D[/quote] bazen hızlı giderim amma yavaşlamayıda bilirim sana göre devrildi amma bana göre hala hızlı giderim :D |
[QUOTE=barikat58;396265]kravat takmayı oldu bitti sevmem
sizleri susturmadan asla gidemem :D ben zaten tek tek atıyorum ama hızıma site dayanamıyor bilemem :D ne sakini gayet rahatım herkesten hızlı benim atım koşmama gerek yok zaten yürürken gecer barikatım :D[/QUOTE] [B][I]Evet çok hızlısın bilirm seni, Ama hiç heveslenme elerim seni.:) Bak üç kişiye tek kalacaksin, Bak şimdi tökezliyip düşeceksin.:D[/I][/B] |
[quote=arifcoskun;396273]Biraz yavaş yollar çok virajlı
Bir güzel sevdin kalem kaşlı Beni geçip sollayım derken Bak araban devrildi yana yattı :D[/quote] kalemden kaşmı olur kurudan yaşmı olur barikat hızlı fakat sen hız sınırı aşma nolur :D [quote=HaZaN;396279][B][I]Evet çok hızlısın bilirm seni,[/I][/B] [I][B]Ama hiç heveslenme elerim seni.:)[/B][/I] [I][B]Bak üç kişiye tek kalacaksin,[/B][/I] [I][B]Bak şimdi tökezliyip düşeceksin.:D[/B][/I][/quote] tek başıma üçünüze yeterim icabında zorlanırsam çark ederim anladın sonunda hızlı oldugumu geçte olsa sana teşekkür ederim :D |
[quote=barikat58;396280]kalemden kaşmı olur
kurudan yaşmı olur barikat hızlı fakat sen hız sınırı aşma nolur :D tek başıma üçünüze yeterim icabında zorlanırsam çark ederim anladın sonunda hızlı oldugumu geçte olsa sana teşekkür ederim :D[/quote] Düütttttttt....sağa çek bakim barikat:) Rica edeyim lütfen ehliyet ve ruhsat Radara yakalandın nedir bu kabahat Men ediyorum trafikten sana istirahat :D |
[quote=arifcoskun;396286]Düütttttttt....sağa çek bakim barikat:)
Rica edeyim lütfen ehliyet ve ruhsat Radara yakalandın nedir bu kabahat Men ediyorum trafikten sana istirahat :D[/quote] polismisin sen memurum ben senden memnunum girmesin aramıza cezalar onlar ateşledi ben masumum :D bak sustu bütün ozanlar hani nerde cevap yazanlar anladım şimdi saklanıyorlar lafları yetişmiyor anladılar :D |
[quote=barikat58;396289]polismisin sen memurum
ben senden memnunum girmesin aramıza cezalar onlar ateşledi ben masumum :D[/quote] Trafikte fahri gönüllü memurum Bende senden çok memnunum Üfle bakayım sen şu balonu :) Nere gitsen arar seni bulurum :D |
[quote=arifcoskun;396298]Trafikte fahri gönüllü memurum
Bende senden çok memnunum Üfle bakayım sen şu balonu :) Nere gitsen arar seni bulurum :D[/quote] nere gideyim hep burdayım haberin ola ankarada dayım üflesem püflesemde kar etmez arabam sesleniyor ben hurdayım :D |
[quote=barikat58;396299]nere gideyim hep burdayım
haberin ola ankarada dayım üflesem püflesemde kar etmez arabam sesleniyor ben hurdayım :D[/quote] Çıktım kerpiç duvara El ettim barikata Duydumki Ankara'da Why did you go :D |
[quote=arifcoskun;396302]Çıktım kerpiç duvara
El ettim barikata Duydumki Ankara'da Why did you go :D[/quote] yolda iki saat beni haşladın dayımı duyunca yavaşladın ooo el sallamaya başladın beni dayımamı bagışladın :D |
[B][I]Barikat Hocanın eli kulağında,
Bak caminin yolun bulamassın. Namazdan da geri kalırsın,:) İşte o zaman hepten yanarsın.:D[/I][/B] |
ben gidiyorum size iyi geceler
yazın her daim güzel heceler yenildik diye üzülmeyin sakın bana dayanamadı daha niceler :D |
[quote=barikat58;396307]yolda iki saat beni haşladın
dayımı duyunca yavaşladın ooo el sallamaya başladın beni dayımamı bagışladın :D[/quote] Ankara'da dayınmı var ? Hakkari'de benim ne işim var? Sana birşey diyenmi var? Gardaş hayırlı yolculuklar :D |
[QUOTE=barikat58;396317]ben gidiyorum size iyi geceler
yazın her daim güzel heceler yenildik diye üzülmeyin sakın bana dayanamadı daha niceler :D[/QUOTE] [B][I]Sen geceyle gündüzü birbirine kattın, Şaşırdın yolunu her şeyi mahvettin.:) Ne yinilmesi sen kendini kaybettin, Hadi güle güle gene beklettin. :D[/I][/B] |
Barikatı kurdun vardın hedefe
Lider oldun sen "[B]en iyiler'de"[/B] Artık mesaj sayın yedibinlerde Jet_58 olsun barikat sen beni dinle..:D |
[QUOTE=arifcoskun;396388]Barikatı kurdun vardın hedefe
Lider oldun sen "[B]en iyiler'de"[/B] Artık mesaj sayın yedibinlerde Jet_58 olsun barikat sen beni dinle..:D[/QUOTE] [B][I]Demek ondanmış bu kadar koşturması, Bizleride peşinden sürükleyip coşturması. MaşALLAH yedi binlerde mesaj atması, Tebrikler Barikat devam et yazışmaya.[/I][/B] |
[quote=HaZaN;396412][B][I]Demek ondanmış bu kadar koşturması,[/I][/B]
[I][B]Bizleride peşinden sürükleyip coşturması.[/B][/I] [I][B]MaşALLAH yedi binlerde mesaj atması,[/B][/I] [I][B]Tebrikler Barikat devam et yazışmaya.[/B][/I][/quote] Barikatlar kurup engeller koymuş Hedefi saptırmadan bulmuş Barikat artık zirveye konmuş Demek uçmanın sebebi buymuş :D |
ahiret kaygın yok ise
yaşamanın anlamı yok bu dünyada düzen böyle kimi aç gezer kimi tok |
[B]Kronick Ablama saygı ve sevgilerimle.Başın sag olsun abla.Er yada gec dönüşümüzün olacagı ebedi aleme senin anneannen intikal etti.Dilerim Resul şefaatcisi olsun peygamberimizin sancagı altında gölgelenmekle şereflendirsin rabbim[/B]
[B][COLOR=green]Her nefis ölümü tadacaktır[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ebedi dönüş rabbe olacaktır[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Gül bile gül iken solacaktır[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Üzülme!Başın sag olsun abla[/COLOR][/B] [B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Yalan dünya her şey boş işte[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Yatagımız toprak yastık taş işte[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Gidene nacare dökülür yaş işte[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Aglama!Başın sag olsun abla[/COLOR][/B] [B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ruhu şad mekanı cennet olsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Yolu cennete giden yol olsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Resulun komşusu olacak kul olsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Dua et!Başın sag olsun abla[/COLOR][/B] |
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Ceylan
Dağların başında cirit atardı, Vurulmuş dizinden yaralı ceylan, Yari olsa kuru yerde yatardı, Ayrılmış yarinden karalı ceylan. Sevda acısı var düşmüyor döşten, Işık gelmez gayri doğan güneşten, O da benim gibi ayrılmış eşten, Dertleri yürekte sıralı ceylan. Bende yaralıyım içerde yaram, Gurbetten göçüpte sılama varam, Hak nasip ederse canımı saram, Ciğerimin başı çıralı ceylan. Gülmüyor bu yüzüm derdim çok açık, Delirdi bu gönül bir cana aşık, Bu aşkın yüzünden işler karışık, Bitmez derdim yari saralı ceylan. Yarden ayrilmanin acısı serde, Kanamis yaralar iz kalmis tende, Ne gece gülerim ümit yok günde, Sevdalar yüregim vuralı ceylan. Hasan Ilter[/COLOR][/I][/B] |
[quote=sandalli;396597][B][I][COLOR=darkslateblue]Ceylan[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=darkslateblue]Dağların başında cirit atardı,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Vurulmuş dizinden yaralı ceylan,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Yari olsa kuru yerde yatardı,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Ayrılmış yarinden karalı ceylan.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Sevda acısı var düşmüyor döşten,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Işık gelmez gayri doğan güneşten,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]O da benim gibi ayrılmış eşten,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Dertleri yürekte sıralı ceylan.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Bende yaralıyım içerde yaram,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Gurbetten göçüpte sılama varam,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Hak nasip ederse canımı saram,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Ciğerimin başı çıralı ceylan.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Gülmüyor bu yüzüm derdim çok açık,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Delirdi bu gönül bir cana aşık,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Bu aşkın yüzünden işler karışık,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Bitmez derdim yari saralı ceylan.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Yarden ayrilmanin acısı serde,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Kanamis yaralar iz kalmis tende,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Ne gece gülerim ümit yok günde,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Sevdalar yüregim vuralı ceylan.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue]Hasan Ilter[/COLOR][/B][/I][/quote] [B]Ceylan yüce dagdan aşmalı[/B] [B]Artık sevdigine koşup ulaşmalı[/B] [B]Ayrılıklar hiç olmasın diye[/B] [B]Sevenler birlikte yaşamalı[/B] |
[COLOR="Olive"][B][I][COLOR="DarkSlateGray"]ARA SIRA
Unutma gurbette benim adımı, Mektupla tel ile sor ara sıra, Düşürme gönlünden aşkın tadını, Yüreğe aşkından ver ara sıra. Koru hatıramı gönül köşkünde, Yaşat sevdamızı güzel aşkında, Hayâlimi ara her bakışında, Kalbinin gözüyle gör ara sıra. Beşik et kalbini sevdamı salla, Canın arzularsa bir mektup yolla, Uğraşamam dersen mektupla pulla, Bin kara trene sür ara sıra. Zorluklar eğilsin senin önünde, Canlansın sevdamız doğan gününde, Korkma ey sevgili gelse ölümde, Güzel hayalleri kur ara sıra, Kurutma gönülde aşkın gülünü, Küstürme türküye şirin dilini, Mektubun içine çizde elini, Gönülden aşkımı sar ara sıra Hasan Ilter[/COLOR][/I][/B][/COLOR] |
Rakip bekliyorum hızlı olsun
Arabası mazot degil gazlı olsun Yanında arkadaşı sazlı olsun Ugraştırsın beni nazlı olsun Rakip bekliyorum sivaslı olsun :D |
[B][I]Rakip gelir sana barikat,
Kurarlara sana bir tuzak. Sonra işin olur sakat, :D Bu da sana olsun nasihat.:)[/I][/B] |
[quote=HaZaN;397277][B][I]Rakip gelir sana barikat,[/I][/B]
[I][B]Kurarlara sana bir tuzak.[/B][/I] [I][B]Sonra işin olur sakat, :D[/B][/I] [I][B]Bu da sana olsun nasihat.:)[/B][/I][/quote] Sakın iki cümle yazdım diye sevinme Nasihatını tutacagım sanıp övünme Böyle güzel güzel yazıyorsun şimdi Lafları yiyince keşke deyip dövünme :D |
[QUOTE=barikat58;397280]Sakın iki cümle yazdım diye sevinme
Nasihatını tutacagım sanıp övünme Böyle güzel güzel yazıyorsun şimdi Lafları yiyince keşke deyip dövünme :D[/QUOTE] [B][I]Yazarım sana hep güzel sözler, Sen dinle bak sonra seni üzerler. Barika58 seni elekten süzerler,:D Keşkelerle bir yere gidemezler.[/I][/B] |
[quote=HaZaN;397289][B][I]Yazarım sana hep güzel sözler,[/I][/B]
[I][B]Sen dinle bak sonra seni üzerler.[/B][/I] [I][B]Barika58 seni elekten süzerler,:D[/B][/I] [I][B]Keşkelerle bir yere gidemezler.[/B][/I][/quote] Kim beni süzecekmiş şaşarım Ben garip kendi halinde yaşarım Üzerlerse sanmaki ben ugraşırım Sade msj sayımla adamı haşlarım :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:22. |
|