![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
aşık aydın gelmiş safa getirmiş
sevenlerin özlemini bitirmiş bu site sivaburs dostu yitirmiş bizlere küsmeye hakkın yok senin |
[QUOTE=OSMAN ECE;596902]ver hele siyahi uzunca bir ayak
çıkalım yönetimden yemeden dayak yapın diyariye bir güzel kıyak güzel sohbetinden bıkılmaz senin[/QUOTE] Siyahi çırağım sana bakarım, Sen çıkalım dersen hemen çıkarım, Kafama bunları kolay takarım, Haksızlık gönlüne ekilmez senin. |
Biz ozanız yoktur başka suçumuz
AYDIN ım gurbete düştü kaçımız Bu yüzden döküldü bizim saçımız Daha başına saç EKİLMEZ senin |
cahil cahilliğin yapmışsa eğer
kıymetin bimeyip vermezse değer sarraf değil ise ham demir sanar altın olduğunu ne bilsin senin |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;596906]cahil cahilliğin yapmışsa eğer
kıymetin bimeyip vermezse değer sarraf değil ise ham demir sanar altın olduğunu ne bilsin senin[/QUOTE] siyahinin içinde sılanın yası aydınım sildi kulakta pası necmeddin bey şairin hası bizlere gurur verdiniz gardaş |
geceye saçılmış zifir saçların
benim başımdaki senin akların takıldı aklıma zehir sözlerin mahşerde kamburun çok olsun senin |
[QUOTE=OSMAN ECE;596907]siyahinin içinde sılanın yası
aydınım sildi kulakta pası necmeddin bey şairin hası bizlere gurur verdiniz gardaş[/QUOTE] sivabur üstadım unuttu bizi, Bir selam gönderse siteye bazı, Bu sessizce gidiş içimde sızı, Gelenden, gidenden sordunuz gardaş. |
Arkadaşlar açmayalım arayı
Biz olmazsak kim sarar bu yarayı Siz yoksanız istemem ben sarayı Gönlüme köşkleri KURDUNUZ gardaş |
[QUOTE=sandalli;596909]sivabur üstadım unuttu bizi,
Bir selam gönderse siteye bazı, Bu sessizce gidiş içimde sızı, Gelenden, gidenden sordunuz gardaş.[/QUOTE] toplamıştım burayı ben kaşık kaşık gelip eylediler hep delik deşik siyahi gurbette sılaya aşık buraya yeni düzen gurdunuz gardaş |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;596910]Arkadaşlar açmayalım arayı
Biz olmazsak kim sarar bu yarayı Siz yoksanız istemem ben sarayı Gönlüme köşkleri KURDUNUZ gardaş[/QUOTE] Kalmadı hayatın bana da hayrı, Bu gönlüm yârinden yılladır ayrı, Ha gurbet ha sıla fark etmez gayrı, Bize dar geliyor yurdumuz gardaş. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:05. |
|