![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
sevgili arkadaşlar gönlüm sizden ayrılmak istemiyor ama önemli bir iş için şehre inmem gerekiyor hepiniz hoşça kalın ALLAH'a emanet olun
|
Sizler usta canlar bende çırağı
Gönüllerde yakın ettik ırağı Çokları arayıp etti merağı AYDIN nerde diye SORDUNUZ gardaş |
Doğrusu Necmeddin beye doyulmaz,
Aşık Aydın hep gel bu kez sayılmaz, Diyarı canımdır cana kıyılmaz, Siyahi der cana erdiniz gardaş. |
ALLAHA EMANET OLUN CANLAR HAYIRLI GECELER
|
[QUOTE=AŞIK AYDIN;596924]Sizler usta canlar bende çırağı
Gönüllerde yakın ettik ırağı Çokları arayıp etti merağı AYDIN nerde diye SORDUNUZ gardaş[/QUOTE] çoktan geçmiş çırak ustayı yengen hazırladı çayı pastayı diyarim bekler acele postayı iyiki sizler vardınız gardaş çok teşekkür ederim aşık aydın siyahi necmeddin bey hayırlı geceler emeğinize sağlık |
Herhaldeki diyariyi kızdırdık
Elindeki yaraları azdırdık Çok söyledik akortları bozdurduk Dostluklara sofra SERDİNİZ gardaş |
[B]ah konum güzel konum
aylar oldu sensiz oldum nerde bastaki dostum burda hep onunla costum hüzünlendim, O gitti gideli dostumdu siteye girdim gireli icimdeki bosluk dolmuyor, bilmeli artik Sweetgirl geri dönmeli[/B] |
Yeşile bezendi karlı yazılar
Geldi dağlarına BAHAR sivasım Yaylıma çıktımı koyun kuzular Lale sümbül reyhan GOHAR sivasım Evliyası çoktur sayayım size Nice orduları getirdik dize Kimbilir kaç asır karadenize Coşar kızılırmak AKAR sivasım Sabahları erken doğar güneşi Sevmezler namerdi hemde kalleşi Bir fitne vurdurur kardaş kardeşi Belki timur gelir YAKAR sivasım Çok yoksulun var yüzleri gülmez Her insanda senin kıymetin bilmez Ozanlar diyarı hiçte boş kalmaz Birde aşık AYDIN ÇIKAR sivasım Aşık Aydener AYDIN |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;597010]Yeşile bezendi karlı yazılar
Geldi dağlarına BAHAR sivasım Yaylıma çıktımı koyun kuzular Lale sümbül reyhan GOHAR sivasım Evliyası çoktur sayayım size Nice orduları getirdik dize Kimbilir kaç asır karadenize Coşar kızılırmak AKAR sivasım Sabahları erken doğar güneşi Sevmezler namerdi hemde kalleşi Bir fitne vurdurur kardaş kardeşi Belki timur gelir YAKAR sivasım Çok yoksulun var yüzleri gülmez Her insanda senin kıymetin bilmez Ozanlar diyarı hiçte boş kalmaz Birde aşık AYDIN ÇIKAR sivasım Aşık Aydener AYDIN[/QUOTE] yüreğine sağlık aşık aydın yurt güzelliğini bir güzel saydın belkide dağlarında kuzular yaydın yaş dolu gözlerim sana bakar sivasım |
Yine boran oldu bahar, yazlarım,
sivaburs üstadı arar gözlerim, Her hecede O´nun adın özlerim, Gelmese de kalır izleri burda. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:24. |
|