![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Diyari baba sesini duydum geldim
Gönül bağından güller yolun serdim Şükürler olsun sizi tekrar burda gördüm Aşık Sefil annemiz de burda bacılar [/B] |
[QUOTE=Cley;597441][B]Diyari baba sesini duydum geldim
Gönül bağından güller yolun serdim Şükürler olsun sizi tekrar burda gördüm Aşık Sefil annemiz de burda bacılar [/B][/QUOTE] bütün sivaslılara çağrım benim terk etmem sivası yüzülse tenim hiç kimseye olmaz karazım kinim yakın dostlukları buldum burada |
bulamadım ki ben söze karşılık
ne yazayım diye kafam karışık Mutfağımda bekler onca bulaşık ne demeye bilmem kaldım burada |
ozanlar gelmedi günler geçti aradan
hep kardeş yaratmış bizleri yaradan kimse seçemiyor burda akı karadan derin düşüncelere daldım burada |
[QUOTE=OSMAN ECE;597456]ozanlar gelmedi günler geçti aradan
hep kardeş yaratmış bizleri yaradan kimse seçemiyor burda akı karadan derin düşüncelere daldım burada[/QUOTE] Günlerce ozanın yoluna baktım, Şiir nerde ise oraya aktım, Sükutun yüzünden inanın bıktım, Hep yalnız kaldıkça yıldım burada. |
[QUOTE=sandalli;597458]Günlerce ozanın yoluna baktım,
Şiir nerde ise oraya aktım, Sükutun yüzünden inanın bıktım, Hep yalnız kaldıkça yıldım burada.[/QUOTE] toplanın sivaslılar sular durulsun yeniden buraya düzen kurulsun kucaklar açılsın kollar sarılsın sizlerden ilhamı aldım burada |
[QUOTE=OSMAN ECE;597459]toplanın sivaslılar sular durulsun
yeniden buraya düzen kurulsun kucaklar açılsın kollar sarılsın sizlerden ilhamı aldım burada[/QUOTE] Bahar geldi ama yürekte ayaz, Yine kışa gebe gelecek bu yaz, Benim için birdir siyah ve beyaz, Hepinizi candan bildim burada. |
[QUOTE=sandalli;597460]Bahar geldi ama yürekte ayaz,
Yine kışa gebe gelecek bu yaz, Benim için birdir siyah ve beyaz, Hepinizi candan bildim burada.[/QUOTE] gitmesin canlar emekler boşa amanha kasetler dönmesin başa burada hep buldum sizinle neşe diyarim dertlerimi sildim burada |
[QUOTE=OSMAN ECE;597467]gitmesin canlar emekler boşa
amanha kasetler dönmesin başa burada hep buldum sizinle neşe diyarim dertlerimi sildim burada[/QUOTE] Sadece biz değil sitede yorgun, Sanki üyelerden yemiş bu vurgun, Yönetim uyuyor, sayfalar durgun, Siyahi, bugün de öldüm burada. |
[QUOTE=OSMAN ECE;597467]gitmesin canlar emekler boşa
amanha kasetler dönmesin başa burada hep buldum sizinle neşe diyarim dertlerimi sildim burada[/QUOTE] sabahları erken düşerim yola muhtaç olmamayayım sultana kula ayları çevirdim koca üç yıla özlemden bağrımı deldim burada |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:10. |
|