![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=barikat58;397296]Kim beni süzecekmiş şaşarım
Ben garip kendi halinde yaşarım Üzerlerse sanmaki ben ugraşırım Sade msj sayımla adamı haşlarım :D[/quote] Dinlemez bendim barikatlar aşarım Ankara'da dayın istifa etmiş şaşarım Bomba gibiyim bak sana patlarım Ne zaman yazdın bu kadar mesajı bak banlarım:D |
[QUOTE=barikat58;397296]Kim beni süzecekmiş şaşarım
Ben garip kendi halinde yaşarım Üzerlerse sanmaki ben ugraşırım Sade msj sayımla adamı haşlarım :D[/QUOTE] [B][I]Mesaj sayınla fazla böbürlenme, Bak nazara gelirsin sonra dövünme.;) Şimdi gelir ozanlarım sonra gülme. O zaman alırsın havanı sakın üzülme.:D[/I][/B] |
[quote=arifcoskun;397306]Dinlemez bendim barikatlar aşarım
Ankara'da dayın istifa etmiş şaşarım Bomba gibiyim bak sana patlarım Ne zaman yazdın bu kadar mesajı bak banlarım:D[/quote] Sen abisin kardeşini banlayamazsın Böyle nasıl yükseldim anlayamazsın Damlaya damlaya göl olur lakin O su için sen insansın damlayamazsın :D |
ÖZGÜRLÜK
Yakalandım, Bir fırtınaya, Denizin ortasın da, Sevgi yüklü gemim, Liman çok uzak, Battım, batacağım Geçmiyor kimseler yakından, Beynimi kemiriyor martı çığlıkları Kara bulutlar kaplamış gökyüzünü Korkuuyor çakan yıldırımlar, Döndürüyor başımı, hayat, Boşluğa düşer gibi, Tutunmak istiyorum biryerlere, Yılanlar yüzüyor su üstünde, Korkutuyor köpek balıkları beni, Çaresizlik içinde ellerim, Gidip, geliyorum ölüm kıyısına, Can simidi takıyorum boynuma, Kurtulmak istiyorum bu kabustan, Bir uçak görünüyor gökyüzünde , Bağırıyorum benide alın diye, Bir görse bir duysa ne olur, Alsa götürse beni de Özgürlük ülkesine, Arif COŞKUN |
[quote=HaZaN;397308][B][I]Mesaj sayınla fazla böbürlenme,[/I][/B]
[I][B]Bak nazara gelirsin sonra dövünme.;)[/B][/I] [I][B]Şimdi gelir ozanlarım sonra gülme.[/B][/I] [I][B]O zaman alırsın havanı sakın üzülme.:D[/B][/I][/quote] Tek başıma bin ozana yeterim Her yazana cevabım hazır derim Çok sıkışırsam bulurum yolunu Uykum geldi der çarkederim :D |
[QUOTE=barikat58;397317]Tek başıma bin ozana yeterim
Her yazana cevabım hazır derim Çok sıkışırsam bulurum yolunu Uykum geldi der çarkederim :D[/QUOTE] [B][I]Benim bildiğim ozanlar kaçmaz, Kaçmakla da benden kurtulamaz.:) Sana verilecek cevaplar yolda kalmaz, Sanma ki bu atışma yarıda bırakılmaz.[/I][/B] |
[quote=HaZaN;397332][B][I]Benim bildiğim ozanlar kaçmaz,[/I][/B]
[I][B]Kaçmakla da benden kurtulamaz.:)[/B][/I] [I][B]Sana verilecek cevaplar yolda kalmaz,[/B][/I] [I][B]Sanma ki bu atışma yarıda bırakılmaz.[/B][/I][/quote] Bana yetecek cevap yoktur Yetiştirmek için çalışan çoktur Dal kurursa eger suçlu köktür Sana laf atmak barikata haktır :D |
[quote=barikat58;397317]Tek başıma bin ozana yeterim
Her yazana cevabım hazır derim Çok sıkışırsam bulurum yolunu Uykum geldi der çarkederim :D[/quote] Büyük lokma ye büyük konuşma Tereciye sen tere satma;) Daha erken hemen gidip yatma Bu lafımı sakın yabana atma :D |
[quote=arifcoskun;397340]Büyük lokma ye büyük konuşma
Tereciye sen tere satma;) Daha erken hemen gidip yatma Bu lafımı sakın yabana atma :D[/quote] Daha vakit erken yatılırmı Ozan lafı yabana atılırmı Barikat başka eller başka Barikat başkasına katılırmı :D |
[QUOTE=barikat58;397334]Bana yetecek cevap yoktur
Yetiştirmek için çalışan çoktur Dal kurursa eger suçlu köktür Sana laf atmak barikata haktır :D[/QUOTE] [B][I]Laf atmak biz ozanların görevidir, HaZaN sana cevap verenlerden biridir. Yemek saatim geldi çıkmam gerekmetdir, Şimdilik hoşcakal der müsadeni isterim.:)[/I][/B] |
[quote=HaZaN;397350][B][I]Laf atmak biz ozanların görevidir,[/I][/B]
[I][B]HaZaN sana cevap verenlerden biridir.[/B][/I] [I][B]Yemek saatim geldi çıkmam gerekmetdir,[/B][/I] [I][B]Şimdilik hoşcakal der müsadeni isterim.:)[/B][/I][/quote] hadi sana afiyet olsun yemegin berektli olsun aşçıya selamımı söyle yemeklerden bol koysun :D |
[QUOTE=barikat58;397357]hadi sana afiyet olsun
yemegin berektli olsun aşçıya selamımı söyle yemeklerden bol koysun :D[/QUOTE] [B][I]Sen hala burdamısın, Akşam işe gidemiyeceksin. Patrondan fırça yiyiceksin. Uykusuzluktan öleceksin :D[/I][/B] |
[quote=HaZaN;397457][B][I]Sen hala burdamısın,[/I][/B]
[I][B]Akşam işe gidemiyeceksin.[/B][/I] [I][B]Patrondan fırça yiyiceksin.[/B][/I] [I][B]Uykusuzluktan öleceksin :D[/B][/I][/quote] fırça tercihim degildir işi bilen işinde ehildir herkesi sen sanma barikat hazan değildir :D |
[QUOTE=barikat58;397461]fırça tercihim degildir
işi bilen işinde ehildir herkesi sen sanma barikat hazan değildir :D[/QUOTE] [B][I]Müdürü HAZaN'ı çok sever, Sürekli onu takdir eder. ;) Korkak olanlar sana benzer.:D Seni buraya kimler çeker. [/I][/B] |
[quote=HaZaN;397471][B][I]Müdürü HAZaN'ı çok sever,[/I][/B]
[I][B]Sürekli onu takdir eder. ;)[/B][/I] [I][B]Korkak olanlar sana benzer.:D[/B][/I] [I][B]Seni buraya kimler çeker. [/B][/I][/quote] laf atarsın ondan gelirim her dediğine cevap veririm korkup kaçmam bunu bil seni susturmasını bilirim :D |
[QUOTE=barikat58;397474]laf atarsın ondan gelirim
her dediğine cevap veririm korkup kaçmam bunu bil seni susturmasını bilirim :D[/QUOTE] [B][I]Beni kimse susuturamaz :) Ama sana yazmasam da olmaz. Sensiz buranın tadı olmaz, Atışmaktan da geri kalınmaz.[/I][/B] |
[quote=HaZaN;397482][B][I]Beni kimse susuturamaz :)[/I][/B]
[I][B]Ama sana yazmasam da olmaz.[/B][/I] [I][B]Sensiz buranın tadı olmaz,[/B][/I] [I][B]Atışmaktan da geri kalınmaz.[/B][/I][/quote] sen benle atıştıgını sanıyorsun inan çok kötü yanılıyorsun benim mısraları okuyup gülerken ne yazsam diye diye yanıyorsun :D |
Sendeki eda,süzgün bakiş
Aklini fena kariştirmiş Sagda solda biraz dolanip Gelecek sana tıpış tıpış Bir kısmet vermis yaradan Su getirme bin dereden Ekimde kiyin nikahi Nişani cikar aradan |
[QUOTE=barikat58;397484]sen benle atıştıgını sanıyorsun
inan çok kötü yanılıyorsun benim mısraları okuyup gülerken ne yazsam diye diye yanıyorsun :D[/QUOTE] [B][I]Ozanlar düşünmeden atışmaz, Senle sataşmadan geri kalınmaz.:) Cevap vermeden de olunmaz, Seni taşlamaktan da durulmaz.:D[/I][/B] |
Duruldu talih denizi
Denizden cikti terazi Onunla bir kac ay gecir Iyi taniyin birbirinizi |
[quote=HaZaN;397500][B][I]Ozanlar düşünmeden atışmaz,[/I][/B]
[I][B]Senle sataşmadan geri kalınmaz.:)[/B][/I] [I][B]Cevap vermeden de olunmaz,[/B][/I] [I][B]Seni taşlamaktan da durulmaz.:D[/B][/I][/quote] biz atışırız eller bakar arif abi çakmak çakar eline almış sigarasını dertli dertli yakar :D |
Zuladaki altinlari sat
iyi gelir sana seyahat Biriktirirsin canim yine Renklensin monoton hayat? |
[QUOTE=barikat58;397507]biz atışırız eller bakar
arif abi çakmak çakar eline almış sigarasını dertli dertli yakar :D[/QUOTE] [B][I]Gelir şimdi Arif abim bilirsin, Bilmem ne olur senin halin.:) O zaman kırılmasın senin kalbin, İşte o zaman perişan olur halin :D[/I][/B] |
[quote=HaZaN;397519][B][I]Gelir şimdi Arif abim bilirsin,[/I][/B]
[I][B]Bilmem ne olur senin halin.:)[/B][/I] [I][B]O zaman kırılmasın senin kalbin,[/B][/I] [I][B]İşte o zaman perişan olur halin :D[/B][/I][/quote] üç ozan karşımda eridi arif abi bunlardan biriydi şimdi biraz uykuluyum gerci ozaman barikat daha diriydi :D |
[quote=barikat58;397521]üç ozan karşımda eridi
arif abi bunlardan biriydi şimdi biraz uykuluyum gerci ozaman barikat daha diriydi :D[/quote] Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için Asıl sen kardan adam gibi eridin Ne zem isterse o zaman gelsin Bişe değiştirmez canım diriliğin :D |
[QUOTE=barikat58;397521]üç ozan karşımda eridi
arif abi bunlardan biriydi şimdi biraz uykuluyum gerci ozaman barikat daha diriydi :D[/QUOTE] [B][I]Eriyen ozan belli oldu Uykusuzluktan rengin soldu. Cevap vermekten bitkin kaldı, Sana iyi uykular gece oldu. :D[/I][/B] |
[quote=arifcoskun;397532]Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
Asıl sen kardan adam gibi eridin Ne zem isterse o zaman gelsin Bişe değiştirmez canım diriliğin :D[/quote] hepimiz birimizse ben nerdeyim nedense hep ben karsı yerdeyim ankarada dayım var ondan heralde bu sitenin garibanı yoksa benmiyim :D |
[quote=barikat58;397534]hepimiz birimizse ben nerdeyim
nedense hep ben karsı yerdeyim ankarada dayım var ondan heralde bu sitenin garibanı yoksa benmiyim :D[/quote] Uykun gelmiş bilmezsin nerdesin :) Sen daha bizi çok beklersin Ankaralı dayından torpillsin Söyle tayinin nere çıksın :D |
[quote=arifcoskun;397545]Uykun gelmiş bilmezsin nerdesin :)
Sen daha bizi çok beklersin Ankaralı dayından torpillsin Söyle tayinin nere çıksın :D[/quote] tayinim çıktı yataga ben gittim yatmaga yatagın yeri değişmiş kardeşime başladım dayaga :D |
garibanlık sana mı kaldı
sitede hiç renk kalmadı oyundan eğlenceden geri kalmadı barikat kendine gel halin kalmadı |
[quote=barikat58;397547]tayinim çıktı yataga
ben gittim yatmaga yatagın yeri değişmiş kardeşime başladım dayaga :D[/quote] Barikat rotayı şaşırma ;) Yatağın yerine iyi baksana Çocuğa fazla sataşma Kardeşin sabrın taşırma :D |
[quote=h.a.y.;397548]garibanlık sana mı kaldı
sitede hiç renk kalmadı oyundan eğlenceden geri kalmadı barikat kendine gel halin kalmadı[/quote] sen nerden çıktın hay dün elimden çektin vay okumun önünde atarım çevirrim seni olursun yay :D [quote=arifcoskun;397552]Barikat rotayı şaşırma ;) Yatağın yerine iyi baksana Çocuğa fazla sataşma Kardeşin sabrın taşırma :D[/quote] tektek gelin kızarım ha bilirsiniz çok yazarım ha bu ne biçim oyun yaw bu oyunu bozarım ha :D:D |
[B][I]Barikat ozanların arasında kaldın,
Halin çok kötü perişan oldun. :D Sabahtan beri yorgunluktan öldün, Sonunda bak perişan oldun.[/I][/B] |
[quote=barikat58;397553]sen nerden çıktın hay
dün elimden çektin vay okumun önünde atarım çevirrim seni olursun yay :D tektek gelin kızarım ha bilirsiniz çok yazarım ha bu ne biçim oyun yaw bu oyunu bozarım ha :D:D[/quote] Toptancılığa başlamış barikat Olsun sana dostça nasihat Uykun geldi haydi sen git yat Yoksa olacak şimdi bir kabahat :D:D |
[quote=arifcoskun;397559]Toptancılığa başlamış barikat
Olsun sana dostça nasihat Uykun geldi haydi sen git yat Yoksa olacak şimdi bir kabahat :D:D[/quote] zaten bu son destanım senin şiirlerin hastanım kabahat etmemek için saygı sevgi olsun ustanın :D Not : sıkıysa yarın gelin.yarın tam vardiya burdayım :D |
Bu alemde bir kral var bilirim,
Sesinizi duyar hemen gelirim, Hepinize iyi günler dilerim, Acin kapiyi da yer verin hele. |
[quote=barikat58;397561]zaten bu son destanım
senin şiirlerin hastanım kabahat etmemek için saygı sevgi olsun ustanın :D Not : sıkıysa yarın gelin.yarın tam vardiya burdayım :D[/quote] İlk son destan farketmez Ozana şiir türkü yetişmez Barikattan da vazgeçilmez İyi geceler barikat_58:D |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Küstürdün Gönlümü
Küstürdün gönlümü hoşça kal sana, Bundan sonra gurbet bana yol olsun, Özlemler, acılar bıraktın bana, Yediğin içtiğin şeker bal olsun. Dayanılmaz oldu yaptığın sitem, Ruhum acı çekti bitmedi matem, Esmez yüregime aşkından meltem, Yaşanan geçmişim sana yel olsun. Böyle miydi senle yaptığım plan, Verdiğin sözlerin hep çıktı yalan, Eyledin evimi, barkımı talan, Sevdiğim dediğin sana el olsun. Yıkıldı hayalim, kabus düşlerim, Kocattın gönlümü döktün dişlerim, Gözlerimden aktı kanlı yaşlarım, Göz yaşlarım yüreğine sel olsun. Ah ile vah ile ömür geçirdim, Yüreğim içinde aşkı pişirdim, Aldın bu gönlümü ele düşürdün, Bundan sonra eşin dostun bol olsun. Hasan Ilter[/COLOR][/I][/B] |
Neye yarar bal yoksa boş kovan
Gönül zenginini hiç olmaz soyan Sevilirmi insanı yarı yolda koyan Esirgemez lafını söyler hep ozan Uyan uykudan ey Sivas'lı yigido ozan Erken kalkan yol alıyor uzaklarda aman Sana emanet etti bu büyük serveti atan Ona gözün gibi bak koru her zaman |
[QUOTE=arifcoskun;397942]Neye yarar bal yoksa boş kovan
Gönül zenginini hiç olmaz soyan Sevilirmi insanı yarı yolda koyan Esirgemez lafını söyler hep ozan Uyan uykudan ey Sivas'lı yigido ozan Erken kalkan yol alıyor uzaklarda aman Sana emanet etti bu büyük serveti atan Ona gözün gibi bak koru her zaman[/QUOTE] [B][I]Atışmaktan bitkin düşmüş ozanların, Gelir uzak diyarlardan ozanlıra sesin, Emanete hıyanet edilmes bunu bilesin, Ozanlara dil uzatanın dilini koparırsın. Duyarlar sesini gelir ozanların, Dökülmüş yaprakalar kalmiş hazanın. Düşünür gönüller durmaz kalemin. Canlanır şimdi toplanır yigitlerin, [/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:09. |
|