![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Bu küskünlük kime, bilemem niye,
Hemen toplansınlar yönetim üye, Haber saldım her gün ağaya, beye, Diyari´den başka gelen olmadı. |
[QUOTE=sandalli;597644]Bu küskünlük kime, bilemem niye,
Hemen toplansınlar yönetim üye, Haber saldım her gün ağaya, beye, Diyari´den başka gelen olmadı.[/QUOTE] haydi siva burs gelsene gayrı arattın kendini bize dağı bayrı koyma canları canandan ayrı herkese sordum yerini bilen olmadı |
[QUOTE=OSMAN ECE;597647]haydi siva burs gelsene gayrı
arattın kendini bize dağı bayrı koyma canları canandan ayrı herkese sordum yerini bilen olmadı[/QUOTE] Sen de diyorsun ya dağılmış düzen, Olmaz mi sitede bir tane yazan, Ozan sayfasını bürümüş hazan, Bu hali görüpte gülen olmadı. |
[QUOTE=sandalli;597649]Sen de diyorsun ya dağılmış düzen,
Olmaz mi sitede bir tane yazan, Ozan sayfasını bürümüş hazan, Bu hali görüpte gülen olmadı.[/QUOTE] anlayamadım üyelerin derdini ozanları gören döndü ardını böyle bilmezdim sivasımın merdini bir kaç kez selam verdim alan olmadı |
[QUOTE=OSMAN ECE;597650]anlayamadım üyelerin derdini
ozanları gören döndü ardını böyle bilmezdim sivasımın merdini bir kaç kez selam verdim alan olmadı[/QUOTE] Selamım almazlar adamdan sayıp, Siteye yapılan inan çok ayıp, Yönetim uyuyor, üyeler kayıp, Gidenin izini bulan olmadı. |
[QUOTE=sandalli;597651]Selamım almazlar adamdan sayıp,
Siteye yapılan inan çok ayıp, Yönetim uyuyor, üyeler kayıp, Gidenin izini bulan olmadı.[/QUOTE] sılanın hasreti hep içime işler burda tanıdım sizi gözümde yaşlar inşallah dostluklar yeniden başlar dostluğu defterden silen olmadı |
[QUOTE=OSMAN ECE;597653]sılanın hasreti hep içime işler
burda tanıdım sizi gözümde yaşlar inşallah dostluklar yeniden başlar dostluğu defterden silen olmadı[/QUOTE] Üyeden üyeye verilmez güller, Halimize güler bilseydi eller, Pas tuttu üsatadım sazdaki teller, Eline alıpta çalan olmadı. |
[CENTER][OSMAN ECE;597653]sılanın hasreti hep içime işler
burda tanıdım sizi gözümde yaşlar inşallah dostluklar yeniden başlar dostluğu defterden silen olmadı [B][I][COLOR="DarkRed"]Sayginiz, yeriniz cok farkli Durmadan dönüyor felegin carki Silada koyduk evi ile barki hasreti gönülden silen olmadi [/COLOR][/I][/B][/CENTER] |
[QUOTE=sandalli;597654]Üyeden üyeye verilmez güller,
Halimize güler bilseydi eller, Pas tuttu üsatadım sazdaki teller, Eline alıpta çalan olmadı.[/QUOTE] ha gayret canlar oluyor gelen burdaki dostluklar olmasın talan işte gelmiş bak bacım kardelen diyarinin sözlerinde yalan olmadı |
[QUOTE=OSMAN ECE;597657]ha gayret canlar oluyor gelen
burdaki dostluklar olmasın talan işte gelmiş bak bacım kardelen diyarinin sözlerinde yalan olmadı[/QUOTE] Diyari´m gönlüne eline sağlık, Yazdığın mısralar sayfaya ağlık, Duyulsun ozanlar artık bu çığlık, Siyahi yanında kalan olmadı. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:51. |
|