![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;597754]sensiz oldu burda içimiz buruk
ozansız sitede kanatlar kırık yetmeden üzümler toplandı koruk birazda kurulan düzen suçludur[/QUOTE] Günaha bulandım avuçlarım kir, Anlattım halimi susuverdi pir, Bu kadar günahla olunmaz şakir, Düzenin suçu yok azan suçludur. |
[QUOTE=sandalli;597755]Yüzünü görünce çözülür buzum,
Bak çoğaldı birden yürekte hazım, Anlam bulamadı sen yokken yazım, Yokluğunda burda yazan suçludur.[/QUOTE] delikli demir çıktı kalmadı mertlik biz ozanlara yakışmaz sertlik yazmıştım buraya biriki dörtlük beğenmeyip dudak büzen suçludur |
[QUOTE=sivaburs;597756]Günaha bulandım avuçlarım kir,
Anlattım halimi susuverdi pir, Bu kadar günahla olunmaz şakir, Düzenin suçu yok azan suçludur.[/QUOTE] Burda yaza yaza ağarttık saçı, Yerini tutmadı bilmem ki kaçı, Kavuma hısıma verelim suçu, Emmiler, dayılar, kuzen suçludur. |
[QUOTE=sandalli;597755]Yüzünü görünce çözülür buzum,
Bak çoğaldı birden yürekte hazım, Anlam bulamadı sen yokken yazım, Yokluğunda burda yazan suçludur.[/QUOTE] Üstadım yücesin Güneşten aydan, Adını duyunca fırlarım yaydan, İnsanım diyene dokunur faydan, Ozana kuyuyu kazan suçludur. |
[QUOTE=OSMAN ECE;597757]delikli demir çıktı kalmadı mertlik
biz ozanlara yakışmaz sertlik yazmıştım buraya biriki dörtlük beğenmeyip dudak büzen suçludur[/QUOTE] El ele girelim gelin yarına, Birliğimiz gider elin zoruna, Fazla girmeyeyim ustam derine, içimize gizli sızan suçludur. |
[QUOTE=sandalli;597760]El ele girelim gelin yarına,
Birliğimiz gider elin zoruna, Fazla girmeyeyim ustam derine, içimize gizli sızan suçludur.[/QUOTE] Yazdığımız sözler bine varırken, Atlamışız suya dalga vururken, Mayo veya şortu giymek dururken, Gölde elbiseyle yüzen suçludur. |
[QUOTE=sivaburs;597761]Yazdığımız sözler bine varırken,
Atlamışız suya dalga vururken, Mayo veya şortu giymek dururken, Gölde elbiseyle yüzen suçludur.[/QUOTE] Sizlerle olunca efkarım biter, Nargilem fokurdar, dumanı tüter, Diyorum ki dostlar bugünlük yeter, Belki Siyahi de bazen suçludur. |
[QUOTE=sandalli;597762]Sizlerle olunca efkarım biter,
Nargilem fokurdar, dumanı tüter, Diyorum ki dostlar bugünlük yeter, Belki Siyahi de bazen suçludur.[/QUOTE] Rabbimden bir nebze iyilik uman, Doldursun kalbini sadece iman, sivaburs camide yoksa Müslüman, Bil ki duyulmayan ezan suçludur. |
geleceğinden emindim sevgili sivaburs hoş geldin safalar getirdin iyiki varsınız sevgili ozanlar
|
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;597765]geleceğinden emindim sevgili sivaburs hoş geldin safalar getirdin iyiki varsınız sevgili ozanlar[/QUOTE]
Sen de iyi ki varsın kadirşinas abimiz, muhterem insan ve iyi ki bizlerlesin. Selam ve saygılarımı gönderiyorum. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:21. |
|