![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Sevgisiz lezzetli olur mu aşlar,
Sevgisiz göklerde uçar mı kuşlar, Sevgisiz rengarenk olur mu düşler, Sevgi ol içime dol ahu gözlüm. |
Ben gurbet yaşarım, gönlüm de garip,
Saramam sineme yanına varıp, Bir zarfın içine zülfünü sarıp, Bu akşam postayla sal ahu gözlüm. |
[QUOTE=sandalli;597879]Ben gurbet yaşarım, gönlüm de garip,
Saramam sineme yanına varıp, Bir zarfın içine zülfünü sarıp, Bu akşam postayla sal ahu gözlüm.[/QUOTE] Ne diye çağırsam bilmem adını, Adını koydum ben sevda kadını, Bulamam yabanda senin tadını, Bakışın gülüşün bal ahu gözlüm. |
[B][COLOR=darkorange]bir varsın ,bir yoksun anı yaşamaya bak
gönlünün ziyasını artırsın cenab-ı hak mahşer günü herkes gibi hesaba kalk hakkım sana haramdır ,yan ahu gözlüm [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaburs;597883]Ne diye çağırsam bilmem adını,
Adını koydum ben sevda kadını, Bulamam yabanda senin tadını, Bakışın gülüşün bal ahu gözlüm.[/QUOTE] Hem ben hem de gönlüm acıya battı, Bu dünyadan artık beklentim bitti, Sensiz gurbet eller canıma yetti, Bin kara trene gel ahu gözlüm. |
[QUOTE=kronik;597884][B][COLOR=darkorange]bir varsın ,bir yoksun anı yaşamaya bak
gönlünün ziyasını artırsın cenab-ı hak mahşer günü herkes gibi hesaba kalk hakkım sana haramdır ,yan ahu gözlüm [/COLOR][/B][/QUOTE] Senden uzak bilmem bahar yazımı, Senden başka kimse çekmez nazımı, Aşık Garip gibi astım sazımı, Gel benim yerime çal ahu gözlüm. |
[QUOTE=sivaburs;597886]Senden uzak bilmem bahar yazımı,
Senden başka kimse çekmez nazımı, Aşık Garip gibi astım sazımı, Gel benim yerime çal ahu gözlüm.[/QUOTE] Sen gül ki yad eller mutludur sansın, Ela bakışına yüreğim kansın, Sen yoksan bu dünya kökünden yansın, Kalmasın geride kül ahu gözlüm. |
[B][COLOR="DarkOrange"]Yazma diyorlar bana kara kara
O zaman ağlıyayım mı kana kana şimdi geçirecem sazı kafana lal olmuş bülbüle dön ahu gözlüm [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;597888][B][COLOR="DarkOrange"]Yazma diyorlar bana kara kara
O zaman ağlıyayım mı kana kana şimdi geçirecem sazı kafana lal olmuş bülbüle dön ahu gözlüm [/COLOR][/B][/QUOTE] Sen benim içimde gizli bir sızı, Alnıma kazınmış silinmez yazı, Ağustos sıcağı ocak ayazı, Ne olur ortayı bul ahu gözlüm. |
Ben senin aşkınla zirveye erdim,
Zülfünün telinden sevdalar derdim, Geleceğin yola halılar serdim, Şimdi bana kalan çul ahu gözlüm. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:45. |
|