![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ben gideyim artik yarin geleyim,
Asiklar kayboldu nerden bileyim, Sivasburs degilim kökten sileyim, Sivasin yigidi silinmez kalpten. |
[quote=Sweetgirl;339027][B][I][COLOR=magenta]Simdi anladim rüyamin tabirini[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Burda fazla kalamam, sormayin sebebini[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Herkes aslinda cok iyi bilir nedenini[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Ben gidiyorum, size birakiyorum eglenmeyi [/COLOR][/B][/I][/quote] [B][COLOR=darkorange]rüyayı hayra yormak gerek yılanları sevmek gerek tatlıdilli onuda çıkarır yuvadan sığmıyonmu niye gittin buradan [/COLOR][/B] |
Sabah olsun yine gidem yanina,
Selam duram esigine kapina, Haydi sende sok beni canina, Canina yandigim sensiz olmuyor. |
[QUOTE=kronick;339101][B][COLOR=darkorange]rüyayı hayra yormak gerek
yılanları sevmek gerek tatlıdilli onuda çıkarır yuvadan sığmıyonmu niye gittin buradan [/COLOR][/B][/QUOTE] Gördügü rüyayi hayra yoruyor, Oturmus oraya bosbos duruyor, Merdaneyle kafamiza vuruyor, Insafin kurumus Kronick senin. |
Sitemiz ozanla doldu,
Sazimiz sözümüz boldu, Hadi beni tebrik edin, Mesaj sayim bin oldu. (Bu benim 1000. Mesajim) |
[B][COLOR=#ff8c00]neden insafım kurumuş olsun
istersiniz kronick kös kös otursun[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bazıları çıkıp meydan okusun isterse buranın feriştahı olsun [/COLOR][/B] |
[quote=sandalli;339108]Sitemiz ozanla doldu,
Sazimiz sözümüz boldu, Hadi beni tebrik edin, Mesaj sayim bin oldu. (Bu benim 1000. Mesajim)[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]allah mesajını berektli etsin mesajlarının hayrını göresin daha binlerce mesajın olsun allah sana da yöneticilik nasip etsin [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;339109][B][COLOR=#ff8c00]neden insafım kurumuş olsun
istersiniz kronick kös kös otursun[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bazıları çıkıp meydan okusun isterse buranın feriştahı olsun [/COLOR][/B][/QUOTE] Latife ederim kizma ozana, Karsi cikak bu düzeni bozana, Bu sayfada sazi sözü yazana, Canlar kurban olsun asik olana. |
[QUOTE=kronick;339111][B][COLOR="DarkOrange"]allah mesajını berektli etsin
mesajlarının hayrını göresin daha binlerce mesajın olsun allah sana da yöneticilik nasip etsin [/COLOR][/B][/QUOTE] Ne güzel dualar edersin bana, Can yakin olurmus cani olana, Bende tesekkür ederim sana, Iyi geceler der giderim bacim. |
Arif abi ben giderim yatmaya,
Sabah olunca erken kalkmaya, Mesajima yenilerin katmaya, Yardiminiz icin sagolun dostlar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:24. |
|