![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]gecenin güzellikleri seninle olsun
hakkımda ne düşünürsen 100 msli senin olsun için huzurla , mutlulukla dolsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]allah seni korusun [/COLOR][/B] |
[COLOR=black]Bahar gelmez artık benim gülüme
Bülbül sussun figan etsin halime Taş basarım artık ben bu gönlüme Gül verdiğim dosta sitem eylerim [/COLOR] |
[QUOTE=arifcoskun;339152][COLOR=black]Bahar gelmez artık benim gülüme
Bülbül sussun figan etsin halime Taş basarım artık ben bu gönlüme Gül verdiğim dosta sitem eylerim [/COLOR][/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"] Bahar değil artık kış geliyor, Açan çiçekler bir bir soluyor. Bu gönül nedendir söz dinlemiyor, Şükürler olsun Rabbime yüzüm gülüyor. [/COLOR][/I][/B] |
[quote=HaZaN;339159]
[I][B][COLOR=indigo]Bahar değil artık kış geliyor,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Açan çiçekler bir bir soluyor.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Bu gönül nedendir söz dinlemiyor,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Şükürler olsun Rabbime yüzüm gülüyor. [/COLOR][/B][/I][/quote] Kış gelsede mevsim döner olur yaz Açar çiçekler kokar olur bahar yaz Gönlünün yaptığı biraz da naz Gülmez yüzüm bu kadar olursa yas |
[QUOTE=arifcoskun;339160]Kış gelsede mevsim döner olur yaz
Açar çiçekler kokar olur bahar yaz Gönlünün yaptığı biraz da naz Gülmez yüzüm bu kadar olursa yas[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Gönlünü ferah tut gülsün yüzün, Bu kadar kederli olma açsın gülün. Hayat sınavdır zoru başarırsın, Artık gülelim kalksın hüzün.[/COLOR][/I][/B] |
[B]Unutmuşşun Beni Yar
Gelde O Güzelim Boynumu Sar Hergün Yağardı O Güzelim Kar Sen Beni Ömrünce Unutamassın [/B] |
Güzel olur agalarin dügünü,
Yavan olur fakirlerin ögünü, Nasil metmetli sivas soyunu, Sivasin yigidi bir baska olur. |
[QUOTE=EyüphanAydın;339168][B]Unutmuşşun Beni Yar
Gelde O Güzelim Boynumu Sar Hergün Yağardı O Güzelim Kar Sen Beni Ömrünce Unutamassın [/B][/QUOTE] Üzülme unutmaz seni Eyüphan, Sen bütün dünyaya saliyorsun san, Yarine kavustursun seni Yaradan, Seni ömür boyunca unutamasin. |
Aha Kronick`te geldi buraya,
Kimseler girmesin artik araya, Ne pasaya muhtac nede agaya, Kendi pisirip kendi yiyen kardesim. |
[B][QUOTE=sandalli;339180]Üzülme unutmaz seni Eyüphan,
Sen bütün dünyaya saliyorsun san, Yarine kavustursun seni Yaradan, Seni ömür boyunca unutamasin.[/QUOTE] Güzel sözler söyledin. Beni derinden etkiledin. Ben nasılsam siz daha iyisiniz. Unutmasın o bırakan vefasız yar[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:58. |
|