![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]vicdanımın sesini dinliyorum (benim ki rahat ya senin ki....)[/B]
|
[B][CENTER]
Ferdi Tayfur Senin icin Acilmadim guller gibi Unutmadim eller gibi Boz bulanik seller gibi Çagladigim senin icin şimdi bilmem neredesin Benden uzak kiminlesin Damla damla gozumdesin Agladigim senin icin Sensiz hayat bir iskence Dilimdesin gunduz gece Satir satir hece hece Sarkilarim senin icin Garip derki neyleyim Derdimi kime soyleyim Can vermeden gel goreyim Ölecegim senin icin Ibadetim senin icin Dualarim senin icin [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img217.imageshack.us/img217/6130/83944062ga3u.gif[/img][/url][/CENTER][/B] |
sibel can canımın yoldaşı ol
|
[B][COLOR=blue]CANSEVER[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]ALDANMA COCUKSUN[/COLOR][/B] |
mehmet balaman
durulurmu |
niran unsal helal et
|
Adına çizgi çektim yüreiğimde dün gece
Yoluna çukur kazdım göreceksin düşünce Adına çizgi çektim yüreğimde dün gece Yoluna çukur kazdım göreceksin düşünce Aklına ilk gelecek ben olduğuma göre ahhhh Ağlamaya hazırmısın ağlamaya zavallım Niye niye sorarsan seni sana bıraktım Kalemi kırıp attım gerçekleri görünce İpi boynuma taktım öleceksin çekince Kalemi kırıp attım gerçekleri görünce İpi boynuma taktım öleceksin çekince niran unsal |
[B][COLOR=blue]Biricik[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Dermansin[/COLOR][/B] |
aLİ altay: Kelepçem zincirim kurşunumsun
|
numan hadi ela gözlüm
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:49. |
|