![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;602444]NELER KAÇIRMIŞIM BEN NELER
KATIRI BIRAKMIŞ ELİNDE YULAR BURADA BULANMIŞ DURULMAZ SULAR BERRAK GÖLLERE DALMAK GEREKİR[/QUOTE] Bakın osman ecem çağrıyı almış Siyahi dostuna habermi salmış? Ece kardeşimiz koşarak gelmiş Onlarada selam salmak gerekir sevgili diyari şahsınızda tüm ozanlarımıza selam olsun iyi geceler |
[B]Ozanlar gelir coşar yürekler
Birliği görünce kaçar dönekler El ele verince bükülmez bilekler Eski günlere dönmek gerekir [/B] |
[B][I]Öncedenmiş ozanların coşması,[/I][/B]
[B][I]İçim olmuş sanki kömür karası.[/I][/B] [B][I]Bakarım sitenin solmuş manzarası.[/I][/B] [B][I]Zordur eski neşenin geri gelmesi :(([/I][/B] |
[COLOR=darkred]Umutsuz olma Hazan bacim[/COLOR]
[COLOR=darkred]Sitenin hali benimde acim[/COLOR] [COLOR=darkred]Hani nerde aysima ile goramazim[/COLOR] [COLOR=darkred]Herkesin görevini yapmasi gerekir...[/COLOR] |
[QUOTE=Kardelencicegi;602466][COLOR=darkred]Umutsuz olma Hazan bacim[/COLOR]
[COLOR=darkred]Sitenin hali benimde acim[/COLOR] [COLOR=darkred]Hani nerde aysima ile goramazim[/COLOR] [COLOR=darkred]Herkesin görevini yapmasi gerekir...[/COLOR][/QUOTE] [B][I]Umutlar çoktu hepsi hayal oldu,[/I][/B] [B][I]Barikat58 kardeşimde yok oldu.[/I][/B] [B][I]Arif Coşkun Abim de uğramaz oldu.[/I][/B] [B][I]Ozanlar diyarı kurumuş ağaca döndü.[/I][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;602466][COLOR=darkred]Umutsuz olma Hazan bacim[/COLOR]
[COLOR=darkred]Sitenin hali benimde acim[/COLOR] [COLOR=darkred]Hani nerde aysima ile goramazim[/COLOR] [COLOR=darkred]Herkesin görevini yapmasi gerekir...[/COLOR][/QUOTE] Sitenin halini herkes soruyor Canlanması için kafa yoruyor Yöneticiler 'mi onlar uyuyor kardelenle hazanı duymak gerekir yüreğinize sağlık sevgili bacılar |
[B][I]ALLAH razı olsun Necmettin gardaş.[/I][/B]
[B][I]Ozanlar ozanlarla olmuştur sırdaş[/I][/B] [B][I]Sesimizi duyanlar olsun bize yoldaş,[/I][/B] [B][I]Toprağının sesini duyar candost.[/I][/B] |
[B][COLOR=darkred]Üyelere etmeyelim sitem[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]Kimi tatilde kim iste[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Zamani olan selam verir dosta[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Bunda da bir nedeni bulmak gerekir..[/COLOR][/B] |
Kalpte küskünlüğü hepten bitirdim,
Gerçek dost olanı görmeye geldim, Yeniden bir ümit, sevgi getirdim, Yiğitleri cana sarmaya geldim. |
Toplanın yapalım herkese çağrı,
Tükensin kalpleri dağlayan ağrı, Bu akşam çıkıpta Sivas´a doğru, Yiğidoya selam vermeye geldim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:04. |
|