![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bir güzel sözü cok görme bana,
Hediyeler aldim sevgilim sana, Ütüye, dolaba, saat, masaya, Kac para verdigimi biliyormusun. |
[QUOTE=sandalli;339175]Güzel olur agalarin dügünü,
Yavan olur fakirlerin ögünü, Nasil metmetli sivas soyunu, Sivasin yigidi bir baska olur.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Fakir olsada zengindir yürekleri, Zenginlik gelip geçicidir aldanmamamlı. Sözü bir,özü bir bütündür insanları, Merttir, cesurdur Sivas kızları. [/COLOR][/I][/B] |
Hergün getirim eve ekmegi,
Inkar etme nolur sende emegi, Pisrirsin artik öglen yemegi, Kac para harcadim biliyormusun. |
Pidenin fiyati bir euro oldu,
Maasim yillardir hep ayni kaldi, Vergi diye devlet cebimden caldi, Cepte para kalmadi biliyormusun. |
Hanim ister kuaföre gideyim,
Ben bilemem nasil para vereyim, Ben kendi sacimi kendim yolayim, Kuaför kac para biliyormusun. |
Almanya da kimse veresiye vermez,
Yoksulun halinden zenginler bilmez, Ay sonunu beklerim ama o gelmez, Parasizlik nedir sen biliyormusun |
Sandalli calip söylersin sen bosuna,
Yoksulluk gitmez kimselerin hosuna, Basacagim artik klavyenin tusuna, Internet kac para biliyormusun. |
Birazda zenginlik hayali kurak,
Gidip galeriden bir araba alak, Iki hafta bes yildizli otelde kalak, Paranin degeri nedir ki canim. |
Bodrumdan bir tane yazlik alalim,
Yaz tatillerinde orda kalalim, Sanimizi tüm dünya ya salalim, Paranin degeri nedir ki canim. |
[quote=HaZaN;339167][B][I][COLOR=indigo]Gönlünü ferah tut gülsün yüzün,[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=indigo]Bu kadar kederli olma açsın gülün.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Hayat sınavdır zoru başarırsın,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Artık gülelim kalksın hüzün.[/COLOR][/B][/I][/quote] Ferah tutmakla gülüyorsa yüzler Açıyor güller bitiyorsa kederler Akıyorsa dost pınarı şellaleler Güleriz bizde artık hep beraber |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:09. |
|