![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
İstenirse site yine canlanır
Susturulan aşık gelir dillenir Tek vücut olarak herkes eğlenir Sandallıdan selam almaya geldim |
Sana yakışanı yapmışsın usta
Sivaburs acaba yinemi hasta Bu site yüzünden diyari yasta Hepinize selam vermeye geldim eline gönlüne yüreğine sağlık sandallı ozan |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;602509]Sana yakışanı yapmışsın usta
Sivaburs acaba yinemi hasta Bu site yüzünden diyari yasta Hepinize selam vermeye geldim eline gönlüne yüreğine sağlık sandallı ozan[/QUOTE] Sivaslı isterse engel aştırır, Yaylalarda yağız atlar koşturur, Bu siteyi yeni baştan coşturur, Şimdi neredeler sormaya geldim. |
[QUOTE=sandalli;602510]Sivaslı isterse engel aştırır,
Yaylalarda yağız atlar koşturur, Bu siteyi yeni baştan coşturur, Şimdi neredeler sormaya geldim.[/QUOTE] Hiç birinden haber alınmaz oldu Sayfaları bom boş sarardı soldu ÖZBEK hepinizi öz kardeş bildi Arayıp sormaya bulmaya geldim |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;602511]Hiç birinden haber alınmaz oldu
Sayfaları bom boş sarardı soldu ÖZBEK hepinizi öz kardeş bildi Arayıp sormaya bulmaya geldim[/QUOTE] Siyahi der bizim gönlümüz zengin, Tecer yüksek ise Kepenek engin, Yiğidom bulunmaz alemde dengin, Sitenin talihin kırmaya geldim. |
[QUOTE=HaZaN;602476][B][I]Umutlar çoktu hepsi hayal oldu,[/I][/B]
[B][I]Barikat58 kardeşimde yok oldu.[/I][/B] [B][I]Arif Coşkun Abim de uğramaz oldu.[/I][/B] [B][I]Ozanlar diyarı kurumuş ağaca döndü.[/I][/B][/QUOTE] sulanırsa her taraf yeşerir yine uymasın kimseler gareze kine toplansın canlar dönelim düne açılsın herkese yol bundan sonra |
[QUOTE=OSMAN ECE;602517]sulanırsa her taraf yeşerir yine
uymasın kimseler gareze kine toplansın canlar dönelim düne açılsın herkese yol bundan sonra[/QUOTE] Diyari bu çağrın başım üstüne, İnsan kem mi güder candan dostuna, Gelin oturalım dergah postuna, Türküler söylesin dil bundan sonra. |
[QUOTE=HaZaN;602463][B][I]Öncedenmiş ozanların coşması,[/I][/B]
[B][I]İçim olmuş sanki kömür karası.[/I][/B] [B][I]Bakarım sitenin solmuş manzarası.[/I][/B] [B][I]Zordur eski neşenin geri gelmesi :(([/I][/B][/QUOTE] ne güzel yazmış kardeşim hazan başka yerden bulsun belasını azan haydin kuralım burada yeni düzen kınamasın bizleri el bundan sonra |
[QUOTE=OSMAN ECE;602519]ne güzel yazmış kardeşim hazan
başka yerden bulsun belasını azan haydin kuralım burada yeni düzen kınamasın bizleri el bundan sonra[/QUOTE] Ozanlar türküler çalıp coşarsa, Vatanı, milleti için yaşarsa, Yüreklerden yine sevgi taşarsa, Olur mu sitede zül bundan sonra? |
[QUOTE=OSMAN ECE;602517]sulanırsa her taraf yeşerir yine
uymasın kimseler gareze kine toplansın canlar dönelim düne açılsın herkese yol bundan sonra[/QUOTE] Ne güzel temenni ne güzel dilek Gelin arkadaşlar el ele verek Yeniden birliğe verelim emek Artık paslanmasın tel bundan sonra |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:51. |
|