![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Besledik Apo denen köpeği
Yandı yine anaların yüreği Yirmi yaşında elinde tüfeği Dağda işin ne diyen yok[/B] |
[QUOTE=sandalli;602697]Kim dindirir kalpte şehit acını?
Kim teselli eder ana, bacını? Binlerce mehmedin gerçek öcünü, İt soyundan hesap sorup alan yok.[/QUOTE] evde aç geberiri çocuklarıı karısı yine hortladı dağda köpek sürüsü vurulup geberse bile o itlerin birisi ermeninin cenazesin bile kılan yok |
[QUOTE=OSMAN ECE;602726]evde aç geberiri çocuklarıı karısı
yine hortladı dağda köpek sürüsü vurulup geberse bile o itlerin birisi ermeninin cenazesin bile kılan yok[/QUOTE] Al bayrağa şehitlerim kan verrmiş Bilmem bu itlere kimler yal vermiş Mehmetçiğim tüm dünyaya nam vermiş Bağır çağır sesmizi duyan yok |
Bu gidişat hayra alamet değil
Vurdum duymazlığın sonu selamet değil On üç şehit türke kıyamet değil ÖZBEK can verecek gelip alan yok |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;602728]Al bayrağa şehitlerim kan verrmiş
Bilmem bu itlere kimler yal vermiş Mehmetçiğim tüm dünyaya nam vermiş Bağır çağır sesmizi duyan yok[/QUOTE] yaklaştık mubarek zamazan ayına feryatla cenazeler gider köyüne fakirin oğlu şehit olmuş kimin neyine köylüyü insan yerine sayan yok |
sevgili diyarım yüreğine emeğine sağlık ALLAH'a emanet ol
|
mecliste beylerimiz ahkam kesiyor
işine gelen kanunları hemen yasıyor bedepeliler zırlıyor onlar sa susuyor verdikleri doğru dürüst bir beyan yok |
bdp hükümetin lafını ağzına tıkıyor
ne deyimki balık baştan kokuyor malefet kuru tabanca sıkıyor mecliste kaç kişi kalmış sayan yok |
Bak yine bir bahar geçti ömürden,
Esti başakların tozu dağlarda, Tırpanın, çekicin aslı demirden, Görünür körüğün közü dağlarda. |
[QUOTE=sandalli;602771]Bak yine bir bahar geçti ömürden,
Esti başakların tozu dağlarda, Tırpanın, çekicin aslı demirden, Görünür körüğün közü dağlarda.[/QUOTE] çok özledim memleketim sivası şimdi gelmiştir yazı dağlarda içimde kalmıştır nükte hevesi başında kar olur bazı dağların |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:38. |
|