![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;603036]
Biz seni severiz candadır yerin, Bilirim dostluğa teslimdir serin, Olur mu ozana sitemi erin? Yoluna fedadır can Arif beyim.[/QUOTE] Can dost özeldir farklıdır yeri Dost uğuruna alnından akıtır teri Saklıdır yürekte herzaman yeri Bu aralar yoktun biraz, beyim |
Sevgili dostlar arif beyim her zaman tavrını ozanlardan yana koymuştur hele sandallı ile eceyi bir başka sever susmak yok yazmaya devam
|
[QUOTE=Arif Coşkun;603040]Can dost özeldir farklıdır yeri
Dost uğuruna alnından akıtır teri Saklıdır yürekte herzaman yeri Bu aralar yoktun biraz, beyim[/QUOTE] birlik beraberlik için akıttık teri baksana gidenler gelmiyor geri heri insanda olmalıdır hoş örü dertlerimiz oldu bin arif beyim |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;603041]Sevgili dostlar arif beyim her zaman tavrını ozanlardan yana koymuştur hele sandallı ile eceyi bir başka sever susmak yok yazmaya devam[/QUOTE]
Necmeddin Abim bilir işin özünü Esirgemez doğruyu söyler sözünü Ece, Sandallı ozanların büyüğü Kimseye bir kırgınlığım yoktur beyim Not: ( Kim kime neden ne için kırılmış bir bilgim yoktur beni bu konuda biri beni bilgilendirirse sevinirim, yada yanlış anlaşılmamı var acaba) |
Diyarım ozanın buradır yeri
Bak gidenler gelmeye başladı geri Dost için ortaya konmayan seri ÖZBEK ne eylesin gül arif beyim |
arif hocam kırgılık şimdi değil sizinlede ilgisi yok sitenin bu durgunluğu ve gün geçtikçe erimesi sitemizin ozanlarını çok üzüyor başkada pek umursayan yok o nedenle
|
[QUOTE=Arif Coşkun;603043]Necmeddin Abim bilir işin özünü
Esirgemez doğruyu söyler sözünü Ece, Sandallı ozanların büyüğü Kimseye bir kırgınlığım yoktur beyim Not: ( Kim kime neden ne için kırılmış bir bilgim yoktur beni bu konuda biri beni bilgilendirirse sevinirim, yada yanlış anlaşılmamı var acaba)[/QUOTE] bu kültür bize miyras kaldı dededen diz dize oturmadıkmu bu ulu cemden içmeyen ne bilsin şerbeti demden haydi diyariye göster burada yön arif beyim gelmenizle ve yazdığınız güzel dörtlüklerle bize moral verdiniz arif bey teşekkür ederim bu bizim ata geleneğimiz ata kültürümüz türküler bizim her şeyimiz saygı değer necmeddin beyim bize güç veriyorsunuz saygılar |
[QUOTE=OSMAN ECE;603046]
bu kültür bize miyras kaldı dededen diz dize oturmadıkmu bu ulu cemden içmeyen ne bilsin şerbeti demden haydi diyariye göster burada yön arif beyim gelmenizle ve yazdığınız güzel dörtlüklerle bize moral verdiniz arif bey teşekkür ederim bu bizim ata geleneğimiz ata kültürümüz türküler bizim her şeyimiz saygı değer necmeddin beyim bize güç veriyorsunuz saygılar[/QUOTE] Geçmişe saygı geleceğe yön verir Olmuşuz ataya her zaman sedir Yakışmaz bizlere intikam, kibir Yolumuz sevgi yolu olsun beyim |
[QUOTE=OSMAN ECE;603046]bu kültür bize miyras kaldı dededen
diz dize oturmadıkmu bu ulu cemden içmeyen ne bilsin şerbeti demden haydi diyariye göster burada yön arif beyim gelmenizle ve yazdığınız güzel dörtlüklerle bize moral verdiniz arif bey teşekkür ederim bu bizim ata geleneğimiz ata kültürümüz türküler bizim her şeyimiz saygı değer necmeddin beyim bize güç veriyorsunuz saygılar[/QUOTE] Sizinle bir arada olmak ucundan kıyısındanda olsa bir nebze katkıda bulunmak Necmeddin ÖZBEK için onurların en büyüğüdür sevgili diyari baba |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;603044]
Diyarım ozanın buradır yeri Bak gidenler gelmeye başladı geri Dost için ortaya konmayan seri ÖZBEK ne eylesin gül arif beyim[/QUOTE] Necmeddin Abim olsun hakem Çağırın beni koşarak gelem Verin penaltıyı gole çevirem Maçlar hep şikesiz olsun beyim :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:21. |
|