![]() |
--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
[QUOTE=yiğidoturan;249667]BİZİM EVDE ONLARDA İLERİDE YURDUN ORDA KÖŞE BAŞINDA HEMEN YAN TARAFIMIZDADA SEYİT GÜMÜŞÜN EVİ VAR BEYPINARLI[/QUOTE]
BİLİYORUM GAZİĞİLİN EVDE ORDA SEYİT CAHİT ONLARI TANIRIM |
Günaydın arkadaşlar bugün 01.04.2008 yani bu gün Bir Nisan şaka yapmayı düşünüyordum ama benim şakalarım biraz ağır oluyor vazgeçtim hepinize hayırlı bir nisanlar.
|
günaydın tümkurtlapa beldiyesi sakinlerive sitede ki arkadaşlar hepize selamlar
|
Tüm Kurtlapalı hemşehrilerime hayırlı günler dilerim 6 yı Kurtlapa İlköğretim Okulu Müdürlüğü yaptım hepsini çok severim benim ikinci köyüm
|
Birinci sayfadaki resim benim çektiğim bir resim nerden aldığınızıda tahmin edebiliyorum o resmin alındığı şiteyi sevgili kardeşim dostum mehmet içer yapmıştır
|
sevgili kurtlapalı dostlar klurtlapa resimleri isterseniz gönderbilirim arşivde resim olması lazım
|
[QUOTE=mehmetacik58;249695]Birinci sayfadaki resim benim çektiğim bir resim nerden aldığınızıda tahmin edebiliyorum o resmin alındığı şiteyi sevgili kardeşim dostum mehmet içer yapmıştır[/QUOTE]
cümleten hayırlı günler hocam bu mehmet içer bizim öğretmen olan mehmet içermi acaba |
[QUOTE=yiğidoturan;249658]EVLERİ ALİBABADA DEĞİLMİ GÖZLÜKLÜ ALİ[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]EVET ABİ GÖZLÜKLÜ ALİ BENİM BÜYÜK KAYINBİRADER OLUR KENDİLERİ...[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=mehmetacik58;249695]Birinci sayfadaki resim benim çektiğim bir resim nerden aldığınızıda tahmin edebiliyorum o resmin alındığı şiteyi sevgili kardeşim dostum mehmet içer yapmıştır[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]DOĞRUDUR HOCAM MEHMET İÇER (ABİMİZ) HOCAMIN SİTEDEN ALINTI. AYNI MAHALLEDEN İKİ ÜST KUŞAK ABİLERİMİZDENDİR. KENDİSİNE BU VESİLE İLE SELAM VE SAYGILAR SUNARIM...[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=özdemir;249701]cümleten hayırlı günler
hocam bu mehmet içer bizim öğretmen olan mehmet içermi acaba[/QUOTE] [B][I][COLOR="Red"]ABİ DOĞRUDUR AYNI DÖNEM YETİŞTİNİZ ALİBABA'DA. TABİ SİZ DAHA SONRADAN EV YAPIP GELMİŞTİNİZ MAHALLEYE...[/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:19. |