Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=23497)

güzloğlan 25.06.2010 09:52

Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera )

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

mesut_sivasliyiz_58 29.08.2010 00:11

su sivas canli camerasi mobese dogru cekilde kaliteli yayinlansa seviniriz cok takliyor duzgun gostermiyor

SivaSevdalisi58 29.08.2010 12:39

Çoook Özledim Memleketimi :((((
Almanyadan kucak dolusu selamlar :) canım Sivasıımmmm

balix 01.09.2010 00:04

Artık teknoloji İlimizdede kullanılmış, güzel bir olay, en azından kimler gelip geçiyor, ilin hava durumu rahatca görebiliriz, tabii birde kimler ile iniş yaptı...

Vatana millete, helede Sivasımıza hayırlı olsun...

evrim_58 30.01.2011 11:44

ben konyadan seyirediyorum sivasa kar yağışını sanki ordayım emegi geçenlere teşekürler

Siyahnur 30.01.2011 16:17

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Linkler karismis,
görüntü sürekli takiliyor olsada...Sivas´i kar yagarken görmek güzel ! :-)[/COLOR][/FONT][/B]

Alişan 24.03.2011 11:35

Bu kamera sistemi kuruldu kurulalı iki ayda bir sivasa gittiğim zaman tanıdıklara haber veriyorum genim geçişimi görsünler diye hatta yurtdışındaki arkadaşlar bile bakıyorlarmış sivası görmek için güzel bir yayın ama bu yayın abdulvahabigazi türbesinde olsa eski tahıl pazarında olsa halde olsa tren istasyonunda olsa kale içinde kaleden sivas görüntüsü olsa merekümden sivas görüntüsü olsa ne güzel olurdu inşallah ileride oralarıda görürüz

özgüven 24.03.2011 12:06

Çok güzel emeği geçenlere teşekkürler.Bazen bende bakıyorum aslında Sivasın değişik yerlerine biraz daha kamera koysalar fena olmaz..

goktan58 25.01.2012 14:21

eskıden ızleyebılıyordum ama artık acamıyorum bı sorun mu var aceba ?

_DuMaN_58 25.01.2012 15:32

[QUOTE=goktan58;609786]eskıden ızleyebılıyordum ama artık acamıyorum bı sorun mu var aceba ?[/QUOTE]

Linkler düzenlendi buyrun. Fakat bazı kameralar şuan için açık değil. Aşağıdakiler çalışmakta olanlar.

[B]Sivas Atatürk Caddesi için şu linke tıklayın:[/B] [URL]mms://kamera.sivas.bel.tr:7000[/URL]

[B]Sivas Hükümet Meydanı için şu linke tıklayın:[/B] [URL]mms://kamera.sivas.bel.tr:7001[/URL]

[B]Sivas Meydanı İzlemek için şu linke tıklayın:[/B] [URL]mms://kamera.sivas.bel.tr:7002[/URL]

[URL="mms://kamera.sivas.bel.tr:7002"][/URL][I][FONT=Courier New]
<a href="%3Ca%20href=" mms:="" kamera.sivas.bel.tr:7002"="" target="_blank">[/FONT][/I]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:48.