Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

fevzireiscoşkun 21.12.2009 12:28

Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

sayın avcınınoğlu nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor yaramaz durum yok İŞALLAH selamlar

avcınınoğlu 21.12.2009 15:10

yok yok iyiyim allaha şükür budayimda yazı yazmıyom kimse olmayimca olmuyor gümüşdereye
yazdim yakupoğlana yazdim ya karşilik olmayınca anlam olmuyor senin sesinde çikmiyo bir yeremi
ğittin ben bu saate kadar burdayım şimdi işe gidiyorum ğörüşürüz iyi ğünler deyim ben sana

mehmetacik58 21.12.2009 22:20

tüm kurtkapalı arkadaşlarıma iyi haftalar dilerim

fevzireiscoşkun 23.12.2009 12:40

sendemi pesettin avcınınoğlu seninde canın sağolsun yalnızda olsa beklerim çüki alışkınım bu ismin altında bu sitede beklemeye çuki lukatımda pesetmek yok sizi tanıdığım kadarıyla sizdede olmaması lazım herkese selamlar

avcınınoğlu 23.12.2009 13:11

selamünaleyküm reid bizim örf ve anelerimizde
ve törelerimizde kale terk etmek yoktur vatan savunmasi boşluk istemez tembelde olsak yorgunda olsak ölsekte vatan savunmasiz kalmaz bizim hele benim kiç olmaz çükü ben ğemileri yaktimda geldim benim
yüreğimde köyümün özlemi var gitmesekte ğelmesekte o köy bizim köyümüz onun için benim pes etmem mümkün değil
beni sen iyi bilirsin başkaların ın sözü beni bağlamazbnim inadim inaddır onun içn bana atifta bulunmaben hep burda yine burda olacağim beni başkaları ile ayni kefeye koyma sözümü ŞEH ŞAMİLİN bir sözü ile bitirmek istiyorum

KAHROLSUN SEFİL ESARET
YAŞASIN ŞANLI ÖLÜM

iyi ğünler dilerim

fevzireiscoşkun 23.12.2009 14:21

sayın avcınınoğlu dedimya zatalinizi iyi tanıdığım için hedefe çekeceğimden emindim oyüzden öyle yazdım elbetdeki bizim luğatımızda kaçmak yok

avcınınoğlu 23.12.2009 14:42

şu anordasin yine selam
bir hep selam nasil gidiyo çlişmalar halin keyfin yerindemi dün mahkemem vardi ğiremedim birde d

edimya karşilik olmayınca insan bir şeyden haz dumuyor bir ğüreşçinin hasmi zayif olursa ğüleşmekten zevk almaz insamın rakibi ğüçlü olacak tabi bu manevi olarak yoksa rakıpten başka mana aramamakm ğerek davul bile denği denpine çalar diye bir söz var demi sofra kuruldu ğel yemek yiyelim cavabin üzun olsunbeklerim

fevzireiscoşkun 23.12.2009 15:56

avcınınoğlu hep buradayımda işden dolayı meşkul oluyorum anında cevap verme şansım olmuyor afiyet olsun fatiş giliğimi yiyorsun fırın giliğimi peynirlimi yiyorsun yahu avcınınoğlu rakibin adamgibi adamolmayınca güçlüde olsa zayıfda olsa bir mana teşkil etmez elverirki karşındaki mert delikanlı harbi olsunda bir kişi olsun ağam be

avcınınoğlu 24.12.2009 11:21

ğünaydın reis sesin çikmıyo nerdesin sayğilar sunarim

fevzireiscoşkun 24.12.2009 11:56

selamlar sevgili dostum avcınınoğlu buralardayımda fırsatbulup hemen cevap verme şansım olmuyor iyisindir İŞALLAH

fevzireiscoşkun 24.12.2009 13:56

aldığım bilgiye göre beldemiz halkından aşığın dursun namıyla bilinen dursun amca ve hanımı HAKKIN RAHMETİNE YÜRÜMÜŞLER YÜCE ALLAHDAN RAHMET DİLER AİLEYİ EFRATINA AKRABAYU TALUKATINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM

fevzireiscoşkun 25.12.2009 12:42

tüm hemşerilerime hayırlı cumalar dilerim cumanız mubarek olsun

avcınınoğlu 25.12.2009 13:04

ALLAH CUMANI kabul etsin reis

bende şimdi ğeldim nasilsin iyimsin hel keyif yerindemi aşiğin Dursun ve hanımi ölmüş hemi

bacanağı abdul burdaydı hasta olduğunun söylemedi onlarda hanımiyla burdaydı ğitmişler

ALLAH rahmet eylesin iyi insandi kiseyle uğraşmaz işi ile ilğilenirdi hanimi bir ğün önce vefaat etmiş ertesi ğün de o ölmüş her ikisininde mekani cennet olsun elden başka şey ğelmez tümakraba ve sevenlerinin başı sağ olsun deyiyelim takdir bu
ruhuları şad olsun

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

fevzireiscoşkun 25.12.2009 16:08

sayın avcınınoğlu teknoloji ne güzel şey kullanmayl bilene hemen ısıcak sohbetller nerde olursanol işte bunun için diyorlar çağ bilği sayar çağı diye evet dursun amca ve hanımı peşpeşe vefaat etmişler evet gerçekten iyi insanlardı her ikiside mekanları cennetolsun ALLAH RAHMET EYLESİN o güzel beldemizdeki ve tüm TÜRK İSLAM alemindeki hastalara şıfa dertli olanlara deva diliyorum YÜCE RABBİMDEN borclu olanlarada edalar diliyorum sanada selamlar sayğılar iyi akşamlar diliyorum sevgili dostum

avcınınoğlu 27.12.2009 00:23

KALB

UCUP KAPISI TOKLUK KAPISI
HIRS KAPISI TAMA KAPISI
HASED KAPISI ACELE KAPISI
GAZAB KAPISI CAHALET KAPISI
ŞEHVET KAPISI FISK KAPISI
MAL SEVGİ KAPISI CİMRİLİK KAPISI
MAL YAĞMA KAPISI TAASSUP KAPISI
Bu kapıları bilene yaraşan bunları koruyup rahman evine şeytanı sokmamaktır
burada şunu bilmek gerekir aşk gönüldedir hem öyle bir şey dirki her an maşukun arzusu ileaşika bir perde bırakır ve her nefes aşik yolundan perdeyi ğötürür ilahi aşk vucut alanınaçadırını kurduğu vakit bütün hazinelerin kapılarını ona açar ve aşika şuhüd-i zatı ALLAHIN zatını müşahade hasil olur

kendi varlığından ğeçer de aşk meyhanesinde raksetmeğe oynamağa başlar maşuk da her nan aşika tecelli eder ve aşik bütün ğözü ile onu müşahade eder hicap perde hasret engel olmaz devamlı olarak zahir olmak maşukun ve cefakar olmakta aşikin sıfatı olur aşika yaraşan maşuktan gelen her şeye kat lanmak olur ve ona itaat etmektır maşuktan gelen eziyet huzur at abela niğmet ve zahmet hepsini eşit görmektır zaman olur kı korku ve ümit vasifları giderilir çünki korku ve ümit bazen ya geçmişte bazen ya gelecek için olur aşik ise vahda n,yet deryasina dalmiş kensisinden geçmiş geçmiş veya gelecek diye bir kayğı kendisin de kalmamiştır devamlı olarak hal içindedir zaten yanıyor yanıp kül olan daha ateşten korkarmıiiiii

fevzireiscoşkun 31.12.2009 10:30

bu güzel menkibeleri paylaşımından dolayı teşekür ederim avcınınoğlu bi şeyin farkındamısın sevyeli kaliteli güzel şeylerden bahsedin dedik siteye kimse uğramaz oldu sevgili dostum ikimiz kaldık ama önemlideyil KURTLAPA ismi her nerede yaşanıp yaşatılıyorsa bütün varlığımla oradayım çünki köyümü çok seviyorum ben oranın insanıyım

avcınınoğlu 31.12.2009 11:36

kardeşim burasi kurtlapayı tanitmaya yarayan bir araçtır kurtlapayı kim daha iyi tanitirsa ona sayğı duyarim fakat iş olsun diy buraya iki satır abuk sbuk yazi yazacaklarsa birak yazmasinlar köyün imaci zedelenmesin adam ğibi yazı yazacaklarsa mevlananın söz nü hatırlatırım ğel ne olursan ol yine ğel burasi kurtlapalıların hasret ğiderme yeri iletişim yeri kurtlapayı sanal alemde anlatma yeri onun için hüzünlenme biliyorsunki köyün imkanlari bu kadar ben bakiyorum her kurtlapanın olduğu yere inanki imkan bu kadar adamlar hala uykudalar veya benim bilmediğim bir alemdeler ama olsun bir ğün uyanırlar herkes kendı aleminde her halde neyse daha fazla yazacağim fakatbiraz işlerim var sana yi ğünleer dilerim

fevzireiscoşkun 31.12.2009 16:27

hemşerilerimin yeni yılını kutlar sağlık sihat afiyetler dilerim 2010 yılının tüm türk islam alemine hayırlar huzur refah ve mutluluklar getirmesini YÜCE MEVLADAN dilerim

dora 31.12.2009 16:35

Ey ömrü birgün daha tükenen arkadas! Ölüme bir adim daha yaklasmanin adina YILBASI demisler. o geceyi günah islemek icin firsat bilmisler ve bayram deyip alkisliyorlar.Acaba ASILMAYA giden bir insan dar agacinin süslendirilmesinden bir zevk alabilirmi.. LEZZETIN SONU ELEM OLMAYACAKMI

avcınınoğlu 01.01.2010 02:12

Tüm islam alemine 2010 yılı huzur ve refah içinde olmasını temenni ederim ve tüm insanlğa huzur ğetirmesini dilerim kardeşlik ve dosluk içinde yaşanmasinı dilerim

figen-58 01.01.2010 11:44

tüm kurtlapalıların yeni yılı kutlu olsun

avcınınoğlu 03.01.2010 00:59

HAZIR OL

herifler üç ğünde hakı hukuku
kaldırdılar hele ğardaş hazir ol
gümrüksüz laf yapar şahı veziri
çildırdılar hele ğardaş hazır ol

tilki çiktı aslanların postuna
dos denilmez düşmanlarin dostuna
memlekette yiğitlerin üstüne
saldırdılar hele ğardaş hazır ol
eski vaatlerden etme suali
yalanin mizrağı yırtı çuvalı
harap halimize yedi düveri
ğüldürdüler hele ğardaş hazır ol
senedimiz yazilmiştır kan ile
sekizimiz savaş yapar bin ile
içimizi isyan öfke kin ile
doldurdular hele ğardaş hazır ol

söz ABDURRAHİM Karakoç

avcınınoğlu 10.01.2010 21:28

TÜM SİTEYE ĞİRİPTE YAZI YAZAN VE OKUYAN DOSLARA SELAM OLSUN

düştü can evime dördüncü cemre
dünyayı üçüncü ğözümle ğördfüm
döryüz seksen beş ğün çekti bir sene
on altıncı aya takvimsiz ğirdim

aynalara baktım korku ğösterdi
saatler her sabah kırkı ğösterdi
namlular nişanlar beni ğösterdi
hayatim boyunca hedefte oldum

gül sundum yadeller koklamadılar

armağan can verdim saklamadılar
ğittim gelırdiy beklemediler
kaybolan ğünleri yol lara sordum

yırtıldı ruhlara çizdiğim resim
yazık kulaklara sığmadı sesim
yaşadığim şimdi beşinci mevsim
çağin çilesini sırtıma sardim

meçul şair

fevzireiscoşkun 14.01.2010 17:40

AVCININOĞLU BU GÜZEL ŞİİRLERİ PAYLAŞIMINDAN DOLAYI TEŞEKÜREDERİM

ayten58 14.01.2010 18:12

merhaba kurtlapalılar nasılsınız.

fevzireiscoşkun 19.01.2010 08:42

sitemizi yeni misafirlerimiz ziyaret etmişler ziyaretcilerimize teşekür ediyorum sayğılar sunuyorun

avcınınoğlu 19.01.2010 14:40

TÜRK TARİH TEZİ
türk tarih tezi beyaz irkin kökenininorta asyadan olduğu hıpotyezinin yalan çikmaktadır
buna ğöre çeşitli ğöç dalgaları halınde orta asyadan dünyaya yayılan tüklerdır düya medeniyetinin önemli bir kısmını
kurmuştur
türk tarih tezinin temel kabülleri şu şekildede özetlene bilir
tükler brakisyafal ve beya z ıktandır beyaz ırkın ana yurdu orta
ASYADIR
medeniyetin beşiği olan tüklerin ana yurdu orta asyadır
ğöçler sonucu türkler bir çok yere yayılmiş ve uyğarlaşmayı
TETIKLEMİŞTIR
anadolunun ilk yerli halkları türklerdir türkler bir çok yerlere yayilmişlardır
italya mısır ırak abd her ğittiği yere medeniyeti yaymişlardır
ırakın ğüneyşindeki sümer uygarlığını türkler yaymiştır
buna benzer çok ülke vardır şu an fazla yazamıyacağim
bir iki satır şiir le sözümü tamamlayacağim

gafiller hani üç asir beş asir
tuna ezelden türk diyarı
bilinen tarihler söylememiş bunu
kalkıyor örtüler örtüler doğacak

dileyin sesini doğan tarihin
aydınlıkta karattı karattı şafak
yalan yarihi ğömüpdoğru tarihi ğörün
asyanin ortasinda oğuz yürkleri

avrupanın alplerinde oğuz turanları
doğudan çikan biz
nede olsa nede olsa kendimiz biliriz
türk sadece bir milletin adı degil
türk bütün adamların birliğidir

ey birliğine diş bileyen yığınlar
ey yiğin yiğin insan gafletleri
yırtılsın ğözlerindeki gafletten perde
hakikat hakikat hakiat nerde

İMAN ŞAHLANIRSA KÜFÜR YOK OLUR

fevzireiscoşkun 04.02.2010 09:31

evet sevgili hemşerilerim epeyidir siteye uğrayamamadık gününüz aydın ömrünüz bereketli olsun herkese selamlar sayğılar muhabbetler sunarım

fevzireiscoşkun 10.02.2010 17:02

sevgili dostum avcınınoğlu nerelerdesin sesin tamamen kesildi hemen pesetmek yok dostum umutsuzluğa kapılıp pesetmek mücadele ruhunu hareket kabiliyetini yitirmek demek buda benim mücadele anlayışıma ters bizler kandan irinden nehirleri geçip sancağı zirveye dikmeye hedeflemiş insanlarız tek kişide kalsak burdayız

fevzireiscoşkun 10.02.2010 19:32

sevgili hemşerilerim herkese iyi akşamlar hayırlı günler dilerim

H_Turan 10.02.2010 19:34

Kurtlapalı değilim ama Kurtlapalaları tanırım ve severim :)

fevzireiscoşkun 11.02.2010 16:33

sevgili dostum avcınınoğlu o güzel şiirleri yorumları ne çabuk bitirdin görüntün var fakat sesin çıkmıyor yoksa sendemi başka yerlere kaçanlardansın selamlar dostum

fevzireiscoşkun 14.02.2010 15:57

evet yine kendi kendimle baş başa kaldım sakın kimse şaşırmasın bu site bu isimle yani KURTLAPA ismiyle yaşadığı sürece burdayım çünki ben KURTLAPAYIM KURTLAPA benim çünki orayı çok seviyorum dostlar kimse şaşırmasın dedim siteye kimse uğramadığından dolayı kimse diyince kendi beldemden kastım

avcınınoğlu 15.02.2010 10:18

ÖZLEYİŞ

ben köyümün yazın tozunu kişın çamurunu özledim
ben köyümün yazın yağmurunu kişın karını özledim

ben köyümün yazın kekik kışın av kokan daglarını özledim
hepsinden fazlası ben köyümün dedi kodu yapan insanlarını özledim

tüm siteye girip yazı yazan okuyan ilği duyan herkese ama herkese selam olsun diyorum fakat siteye ilği yok herkes kendi aleminde kendi işinde kahve köşelerinde oyunu marifet bilmişler dünyadan bi,haberler düya ile işleri olmuyor ben anlamiyorum anlıyamıyorum bana ters geliyor onlarada sorsan herşey süt liman yazılacak çizilecek çok şey varama anlıyan yok anlamak isteyende yok onun için kısa yazıyorum

ELLERİN MEMLEKETİNDE ÇİÇEKLER AÇMİŞ BİZİM MEMLEKETTEN KAR GELİYOR
BU SINIRLARI KIM ÇİZMİŞ ĞARDAŞİM ŞU GÖNLÜME DAR GELİYOR DAR

fevzireiscoşkun 15.02.2010 12:19

eyvallah sevgili dostum avcınınoğlu demek oluyorki burada sitemimiz yine birbirimize çok güzel izahetmişsin işallah anlayan olurda nasiplenirler

avcınınoğlu 15.02.2010 12:49

az önce beni
aradınmi reis

avcınınoğlu 15.02.2010 12:50

0311 nolu numaradan

fevzireiscoşkun 15.02.2010 13:34

yok abicim benaramadım hayırdır

avcınınoğlu 23.02.2010 10:17

KUTLU DOĞUM VE MEVLİT KANDİLİ

hayatın ğayesi yaratılışın manası silinmiş yok olmuş .tu her şey manasız başı boşluk ve hüzün örtülerine bürünmüşyü

ruhlar bir şey bekliyordu bir nurun zülmet perdesi yırtılmiştı içten içe hissediliyordu
o
vahşet devrinde kainat ufkundan bir güneş doğdu bu ğüneşin ahırzaman peygamberi MUHAMMET MUSTAFA sallalahu aleyhi vesellemdi
tarihin seyrini akışını değiştiren bu eşsiz olay dünyayı yenıdensarsan degişimlerin en böyüğü idi

avcınınoğlu 23.02.2010 10:21

tümsiteye ğiripte yazı yazan ve okuyan herkesin ama herkesin mevlit kandilini kutlarim

MEVLİDİNİZ KUTLU OLSUN

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:57.