![]() |
Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
sayın avcınınoğlu nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor yaramaz durum yok İŞALLAH selamlar
|
yok yok iyiyim allaha şükür budayimda yazı yazmıyom kimse olmayimca olmuyor gümüşdereye
yazdim yakupoğlana yazdim ya karşilik olmayınca anlam olmuyor senin sesinde çikmiyo bir yeremi ğittin ben bu saate kadar burdayım şimdi işe gidiyorum ğörüşürüz iyi ğünler deyim ben sana |
tüm kurtkapalı arkadaşlarıma iyi haftalar dilerim
|
sendemi pesettin avcınınoğlu seninde canın sağolsun yalnızda olsa beklerim çüki alışkınım bu ismin altında bu sitede beklemeye çuki lukatımda pesetmek yok sizi tanıdığım kadarıyla sizdede olmaması lazım herkese selamlar
|
selamünaleyküm reid bizim örf ve anelerimizde
ve törelerimizde kale terk etmek yoktur vatan savunmasi boşluk istemez tembelde olsak yorgunda olsak ölsekte vatan savunmasiz kalmaz bizim hele benim kiç olmaz çükü ben ğemileri yaktimda geldim benim yüreğimde köyümün özlemi var gitmesekte ğelmesekte o köy bizim köyümüz onun için benim pes etmem mümkün değil beni sen iyi bilirsin başkaların ın sözü beni bağlamazbnim inadim inaddır onun içn bana atifta bulunmaben hep burda yine burda olacağim beni başkaları ile ayni kefeye koyma sözümü ŞEH ŞAMİLİN bir sözü ile bitirmek istiyorum KAHROLSUN SEFİL ESARET YAŞASIN ŞANLI ÖLÜM iyi ğünler dilerim |
sayın avcınınoğlu dedimya zatalinizi iyi tanıdığım için hedefe çekeceğimden emindim oyüzden öyle yazdım elbetdeki bizim luğatımızda kaçmak yok
|
şu anordasin yine selam
bir hep selam nasil gidiyo çlişmalar halin keyfin yerindemi dün mahkemem vardi ğiremedim birde d edimya karşilik olmayınca insan bir şeyden haz dumuyor bir ğüreşçinin hasmi zayif olursa ğüleşmekten zevk almaz insamın rakibi ğüçlü olacak tabi bu manevi olarak yoksa rakıpten başka mana aramamakm ğerek davul bile denği denpine çalar diye bir söz var demi sofra kuruldu ğel yemek yiyelim cavabin üzun olsunbeklerim |
avcınınoğlu hep buradayımda işden dolayı meşkul oluyorum anında cevap verme şansım olmuyor afiyet olsun fatiş giliğimi yiyorsun fırın giliğimi peynirlimi yiyorsun yahu avcınınoğlu rakibin adamgibi adamolmayınca güçlüde olsa zayıfda olsa bir mana teşkil etmez elverirki karşındaki mert delikanlı harbi olsunda bir kişi olsun ağam be
|
ğünaydın reis sesin çikmıyo nerdesin sayğilar sunarim
|
selamlar sevgili dostum avcınınoğlu buralardayımda fırsatbulup hemen cevap verme şansım olmuyor iyisindir İŞALLAH
|
aldığım bilgiye göre beldemiz halkından aşığın dursun namıyla bilinen dursun amca ve hanımı HAKKIN RAHMETİNE YÜRÜMÜŞLER YÜCE ALLAHDAN RAHMET DİLER AİLEYİ EFRATINA AKRABAYU TALUKATINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM
|
tüm hemşerilerime hayırlı cumalar dilerim cumanız mubarek olsun
|
ALLAH CUMANI kabul etsin reis
bende şimdi ğeldim nasilsin iyimsin hel keyif yerindemi aşiğin Dursun ve hanımi ölmüş hemi bacanağı abdul burdaydı hasta olduğunun söylemedi onlarda hanımiyla burdaydı ğitmişler ALLAH rahmet eylesin iyi insandi kiseyle uğraşmaz işi ile ilğilenirdi hanimi bir ğün önce vefaat etmiş ertesi ğün de o ölmüş her ikisininde mekani cennet olsun elden başka şey ğelmez tümakraba ve sevenlerinin başı sağ olsun deyiyelim takdir bu ruhuları şad olsun HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR |
sayın avcınınoğlu teknoloji ne güzel şey kullanmayl bilene hemen ısıcak sohbetller nerde olursanol işte bunun için diyorlar çağ bilği sayar çağı diye evet dursun amca ve hanımı peşpeşe vefaat etmişler evet gerçekten iyi insanlardı her ikiside mekanları cennetolsun ALLAH RAHMET EYLESİN o güzel beldemizdeki ve tüm TÜRK İSLAM alemindeki hastalara şıfa dertli olanlara deva diliyorum YÜCE RABBİMDEN borclu olanlarada edalar diliyorum sanada selamlar sayğılar iyi akşamlar diliyorum sevgili dostum
|
KALB
UCUP KAPISI TOKLUK KAPISI HIRS KAPISI TAMA KAPISI HASED KAPISI ACELE KAPISI GAZAB KAPISI CAHALET KAPISI ŞEHVET KAPISI FISK KAPISI MAL SEVGİ KAPISI CİMRİLİK KAPISI MAL YAĞMA KAPISI TAASSUP KAPISI Bu kapıları bilene yaraşan bunları koruyup rahman evine şeytanı sokmamaktır burada şunu bilmek gerekir aşk gönüldedir hem öyle bir şey dirki her an maşukun arzusu ileaşika bir perde bırakır ve her nefes aşik yolundan perdeyi ğötürür ilahi aşk vucut alanınaçadırını kurduğu vakit bütün hazinelerin kapılarını ona açar ve aşika şuhüd-i zatı ALLAHIN zatını müşahade hasil olur kendi varlığından ğeçer de aşk meyhanesinde raksetmeğe oynamağa başlar maşuk da her nan aşika tecelli eder ve aşik bütün ğözü ile onu müşahade eder hicap perde hasret engel olmaz devamlı olarak zahir olmak maşukun ve cefakar olmakta aşikin sıfatı olur aşika yaraşan maşuktan gelen her şeye kat lanmak olur ve ona itaat etmektır maşuktan gelen eziyet huzur at abela niğmet ve zahmet hepsini eşit görmektır zaman olur kı korku ve ümit vasifları giderilir çünki korku ve ümit bazen ya geçmişte bazen ya gelecek için olur aşik ise vahda n,yet deryasina dalmiş kensisinden geçmiş geçmiş veya gelecek diye bir kayğı kendisin de kalmamiştır devamlı olarak hal içindedir zaten yanıyor yanıp kül olan daha ateşten korkarmıiiiii |
bu güzel menkibeleri paylaşımından dolayı teşekür ederim avcınınoğlu bi şeyin farkındamısın sevyeli kaliteli güzel şeylerden bahsedin dedik siteye kimse uğramaz oldu sevgili dostum ikimiz kaldık ama önemlideyil KURTLAPA ismi her nerede yaşanıp yaşatılıyorsa bütün varlığımla oradayım çünki köyümü çok seviyorum ben oranın insanıyım
|
kardeşim burasi kurtlapayı tanitmaya yarayan bir araçtır kurtlapayı kim daha iyi tanitirsa ona sayğı duyarim fakat iş olsun diy buraya iki satır abuk sbuk yazi yazacaklarsa birak yazmasinlar köyün imaci zedelenmesin adam ğibi yazı yazacaklarsa mevlananın söz nü hatırlatırım ğel ne olursan ol yine ğel burasi kurtlapalıların hasret ğiderme yeri iletişim yeri kurtlapayı sanal alemde anlatma yeri onun için hüzünlenme biliyorsunki köyün imkanlari bu kadar ben bakiyorum her kurtlapanın olduğu yere inanki imkan bu kadar adamlar hala uykudalar veya benim bilmediğim bir alemdeler ama olsun bir ğün uyanırlar herkes kendı aleminde her halde neyse daha fazla yazacağim fakatbiraz işlerim var sana yi ğünleer dilerim
|
hemşerilerimin yeni yılını kutlar sağlık sihat afiyetler dilerim 2010 yılının tüm türk islam alemine hayırlar huzur refah ve mutluluklar getirmesini YÜCE MEVLADAN dilerim
|
Ey ömrü birgün daha tükenen arkadas! Ölüme bir adim daha yaklasmanin adina YILBASI demisler. o geceyi günah islemek icin firsat bilmisler ve bayram deyip alkisliyorlar.Acaba ASILMAYA giden bir insan dar agacinin süslendirilmesinden bir zevk alabilirmi.. LEZZETIN SONU ELEM OLMAYACAKMI
|
Tüm islam alemine 2010 yılı huzur ve refah içinde olmasını temenni ederim ve tüm insanlğa huzur ğetirmesini dilerim kardeşlik ve dosluk içinde yaşanmasinı dilerim
|
tüm kurtlapalıların yeni yılı kutlu olsun
|
HAZIR OL
herifler üç ğünde hakı hukuku kaldırdılar hele ğardaş hazir ol gümrüksüz laf yapar şahı veziri çildırdılar hele ğardaş hazır ol tilki çiktı aslanların postuna dos denilmez düşmanlarin dostuna memlekette yiğitlerin üstüne saldırdılar hele ğardaş hazır ol eski vaatlerden etme suali yalanin mizrağı yırtı çuvalı harap halimize yedi düveri ğüldürdüler hele ğardaş hazır ol senedimiz yazilmiştır kan ile sekizimiz savaş yapar bin ile içimizi isyan öfke kin ile doldurdular hele ğardaş hazır ol söz ABDURRAHİM Karakoç |
TÜM SİTEYE ĞİRİPTE YAZI YAZAN VE OKUYAN DOSLARA SELAM OLSUN
düştü can evime dördüncü cemre dünyayı üçüncü ğözümle ğördfüm döryüz seksen beş ğün çekti bir sene on altıncı aya takvimsiz ğirdim aynalara baktım korku ğösterdi saatler her sabah kırkı ğösterdi namlular nişanlar beni ğösterdi hayatim boyunca hedefte oldum gül sundum yadeller koklamadılar armağan can verdim saklamadılar ğittim gelırdiy beklemediler kaybolan ğünleri yol lara sordum yırtıldı ruhlara çizdiğim resim yazık kulaklara sığmadı sesim yaşadığim şimdi beşinci mevsim çağin çilesini sırtıma sardim meçul şair |
AVCININOĞLU BU GÜZEL ŞİİRLERİ PAYLAŞIMINDAN DOLAYI TEŞEKÜREDERİM
|
merhaba kurtlapalılar nasılsınız.
|
sitemizi yeni misafirlerimiz ziyaret etmişler ziyaretcilerimize teşekür ediyorum sayğılar sunuyorun
|
TÜRK TARİH TEZİ
türk tarih tezi beyaz irkin kökenininorta asyadan olduğu hıpotyezinin yalan çikmaktadır buna ğöre çeşitli ğöç dalgaları halınde orta asyadan dünyaya yayılan tüklerdır düya medeniyetinin önemli bir kısmını kurmuştur türk tarih tezinin temel kabülleri şu şekildede özetlene bilir tükler brakisyafal ve beya z ıktandır beyaz ırkın ana yurdu orta ASYADIR medeniyetin beşiği olan tüklerin ana yurdu orta asyadır ğöçler sonucu türkler bir çok yere yayılmiş ve uyğarlaşmayı TETIKLEMİŞTIR anadolunun ilk yerli halkları türklerdir türkler bir çok yerlere yayilmişlardır italya mısır ırak abd her ğittiği yere medeniyeti yaymişlardır ırakın ğüneyşindeki sümer uygarlığını türkler yaymiştır buna benzer çok ülke vardır şu an fazla yazamıyacağim bir iki satır şiir le sözümü tamamlayacağim gafiller hani üç asir beş asir tuna ezelden türk diyarı bilinen tarihler söylememiş bunu kalkıyor örtüler örtüler doğacak dileyin sesini doğan tarihin aydınlıkta karattı karattı şafak yalan yarihi ğömüpdoğru tarihi ğörün asyanin ortasinda oğuz yürkleri avrupanın alplerinde oğuz turanları doğudan çikan biz nede olsa nede olsa kendimiz biliriz türk sadece bir milletin adı degil türk bütün adamların birliğidir ey birliğine diş bileyen yığınlar ey yiğin yiğin insan gafletleri yırtılsın ğözlerindeki gafletten perde hakikat hakikat hakiat nerde İMAN ŞAHLANIRSA KÜFÜR YOK OLUR |
evet sevgili hemşerilerim epeyidir siteye uğrayamamadık gününüz aydın ömrünüz bereketli olsun herkese selamlar sayğılar muhabbetler sunarım
|
sevgili dostum avcınınoğlu nerelerdesin sesin tamamen kesildi hemen pesetmek yok dostum umutsuzluğa kapılıp pesetmek mücadele ruhunu hareket kabiliyetini yitirmek demek buda benim mücadele anlayışıma ters bizler kandan irinden nehirleri geçip sancağı zirveye dikmeye hedeflemiş insanlarız tek kişide kalsak burdayız
|
sevgili hemşerilerim herkese iyi akşamlar hayırlı günler dilerim
|
Kurtlapalı değilim ama Kurtlapalaları tanırım ve severim :)
|
sevgili dostum avcınınoğlu o güzel şiirleri yorumları ne çabuk bitirdin görüntün var fakat sesin çıkmıyor yoksa sendemi başka yerlere kaçanlardansın selamlar dostum
|
evet yine kendi kendimle baş başa kaldım sakın kimse şaşırmasın bu site bu isimle yani KURTLAPA ismiyle yaşadığı sürece burdayım çünki ben KURTLAPAYIM KURTLAPA benim çünki orayı çok seviyorum dostlar kimse şaşırmasın dedim siteye kimse uğramadığından dolayı kimse diyince kendi beldemden kastım
|
ÖZLEYİŞ
ben köyümün yazın tozunu kişın çamurunu özledim ben köyümün yazın yağmurunu kişın karını özledim ben köyümün yazın kekik kışın av kokan daglarını özledim hepsinden fazlası ben köyümün dedi kodu yapan insanlarını özledim tüm siteye girip yazı yazan okuyan ilği duyan herkese ama herkese selam olsun diyorum fakat siteye ilği yok herkes kendi aleminde kendi işinde kahve köşelerinde oyunu marifet bilmişler dünyadan bi,haberler düya ile işleri olmuyor ben anlamiyorum anlıyamıyorum bana ters geliyor onlarada sorsan herşey süt liman yazılacak çizilecek çok şey varama anlıyan yok anlamak isteyende yok onun için kısa yazıyorum ELLERİN MEMLEKETİNDE ÇİÇEKLER AÇMİŞ BİZİM MEMLEKETTEN KAR GELİYOR BU SINIRLARI KIM ÇİZMİŞ ĞARDAŞİM ŞU GÖNLÜME DAR GELİYOR DAR |
eyvallah sevgili dostum avcınınoğlu demek oluyorki burada sitemimiz yine birbirimize çok güzel izahetmişsin işallah anlayan olurda nasiplenirler
|
az önce beni
aradınmi reis |
0311 nolu numaradan
|
yok abicim benaramadım hayırdır
|
KUTLU DOĞUM VE MEVLİT KANDİLİ
hayatın ğayesi yaratılışın manası silinmiş yok olmuş .tu her şey manasız başı boşluk ve hüzün örtülerine bürünmüşyü ruhlar bir şey bekliyordu bir nurun zülmet perdesi yırtılmiştı içten içe hissediliyordu o vahşet devrinde kainat ufkundan bir güneş doğdu bu ğüneşin ahırzaman peygamberi MUHAMMET MUSTAFA sallalahu aleyhi vesellemdi tarihin seyrini akışını değiştiren bu eşsiz olay dünyayı yenıdensarsan degişimlerin en böyüğü idi |
tümsiteye ğiripte yazı yazan ve okuyan herkesin ama herkesin mevlit kandilini kutlarim
MEVLİDİNİZ KUTLU OLSUN |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:57. |