![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
lokum ismail yk dan.......................
|
[B][COLOR="DarkOrange"]Yokluğunla var oldum anladım hatalarımı
Ve neden böyle bıraktığını Sanki çok mutlu oldun sende gör yanlışlarını Silebildinmi yaşananları Başkasının kolunda bin pişman olduğunda Bensiz kalmaktan korktuğunda Dönmeyi düşündüğünü ne kadar üzüldüğünü Herşeyi anladım o anda Bile bile seni bile bile beni Ayırmaya kıyamadım bizi Acele kararlardan nasibimizi aldık Artık aşkın hakkını vermeli Yanmışız ikimizde uyandım ben uyan sende Sevgilim geç olmadan gel herşey bıraktığın yerde Yanmışız ikimizde uyandım ben uyan sende Sevgilim geç olmadan gel herşey bıraktığın yerde hande yener YANMIŞIZ [/COLOR][/B] |
ORHAN HAKALMAZ - SEVİLİR...............
|
[B][COLOR=darkorange]SERDAR ORTAÇ
Başardın Ağlatmayı.....[/COLOR][/B] |
[B]Özgün - Yalnizlik[COLOR="White"]..............................[/COLOR][/B]
|
-->: Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=SivasLady;316796][B]Özgün - Yalnizlik[COLOR="White"]..............................[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]sensiz ölmek zamanı şimdi..... Bu şarkıyı ilk dinlediğim an hoşuma gitmişti maalesef hala hoşuma gidiyor :)[/B] |
Cevap: -->: Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[quote=Yiğiter;316797][B]sensiz ölmek zamanı şimdi.....[/B]
[B]Bu şarkıyı ilk dinlediğim an hoşuma gitmişti maalesef hala hoşuma gidiyor :)[/B][/quote] [B][COLOR=darkorange]tanıdık geliyor ama kim söylüyordu ? :confused:[/COLOR][/B] |
-->: Cevap: -->: Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=kronick;316799][B][COLOR=darkorange]tanıdık geliyor ama kim söylüyordu ? :confused:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B] Özgün söylüyor.. Özgün'ün kim olduğunu bilmiyorum,zaten başka şarkısını da bilmiyorum :)[/B] |
Cevap: -->: Cevap: -->: Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=Yiğiter;316802][B]
Özgün söylüyor.. Özgün'ün kim olduğunu bilmiyorum,zaten başka şarkısını da bilmiyorum :)[/B][/QUOTE] [B]özgünün tüm albümü var bende :) hepsi güzel[/B] |
Cevap: -->: Cevap: -->: Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[quote=Yiğiter;316802]
[B]Özgün söylüyor..[/B] [B]Özgün'ün kim olduğunu bilmiyorum,zaten başka şarkısını da bilmiyorum :)[/B][/quote] [B][COLOR=darkorange]bi dinliyelim bakalım nasılmış ?[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:49. |
|