![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
sitemize ozan geldi
ablamıza ilham geldi arif abi atışmaya ve bize ders vermeye geldi... ne fener ne de trabzon olacağız yine şampiyon istanbul imparatorluğuna vereceğiz bir gün son.... ne fener ne de trabzon olacağız yine şampiyon istanbul imparatorluğuna vereceğiz bir gün son.... |
[quote=metin 0758;408151]sitemize ozan geldi
ablamıza ilham geldi arif abi atışmaya ve bize ders vermeye geldi...[/quote] Sitemizin ozanları meşhurdur Bugün biraz onlar meşguldur Bir çay demleyek içek biz İçtikçe metin sen doldur :D |
[B]aldım sazı elime bekledim arifçoşkun gele
gelede ozan gül nerelerde kayboldu diye biri gider biri gelir ozanım sakın deme geldim arif ozanım siteye sen nerelerde sandalliye baksan gülün adımı anmaz herkezin nickine satırlarda hatırlamaz kangallı nerde deyip halımı sormaz kırgınım sandalli ozan sana kırgınım sağolsun barikat ozan beni fark etti siteye giremedim şifrem bozuldu gitti abdestsiz girmişsindir dedi beni güldürdü hatırımı soranada sormayanada selamlar çirkinkız döndü yuvaya sizlerle atışmaya tek tek gelinki bende size yetişem ha selamlar olsun bütün ozanlar kervanına allahın selamını verdim kıronik bacıma [/B] [QUOTE=arifcoskun;408155]Sitemizin ozanları meşhurdur Bugün biraz onlar meşguldur Bir çay demleyek içek biz İçtikçe metin sen doldur :D[/QUOTE] sivas'ın madımağı çıkdımı dağlarda kangalın ozanı aşığını yok sayma ozanım sen gel bir yerden bir yere ben demlerim çayı sen gel uludere'ye |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408156][B]aldım sazı elime bekledim arifçoşkun gele[/B]
[B]gelede ozan gül nerelerde kayboldu diye[/B] [B]biri gider biri gelir ozanım sakın deme[/B] [B]geldim arif ozanım siteye sen nerelerde[/B] Ozan çirkinkız gelmiş siteye Başlamış bana sitem etmeye Yavuz hırsız misalimi bu ne Hoş geldin ama dokundun bam telime [B]:)[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;408161][quote=ÇİRKİN KIZ58;408156][B]aldım sazı elime bekledim arifçoşkun gele[/B]
[B]gelede ozan gül nerelerde kayboldu diye[/B] [B]biri gider biri gelir ozanım sakın deme[/B] [B]geldim arif ozanım siteye sen nerelerde[/B] Ozan çirkinkız gelmiş siteye Başlamış bana sitem etmeye Yavuz hırsız misalimi bu ne Hoş geldin ama dokundun bam telime [B]:)[/B][/QUOTE] çirkin sanıp yanılma ozanım sana sataşırsam ne olur halım sen üstadı olmuşsun sivasın saygıda kusur etmem ozanım |
BAK NE ÇİRKIN KIZ GELMİŞ YUZU PEÇELI GELMİŞ
AHU DILLI KIZ GELMİŞ METİNLER ARİFLER GOLLL YIĞİNVE FELEĞİYI ŞAŞMİŞ |
[B][COLOR=darkorange]bende geldim selam ile
dostluk ve sevgi ile elimde çay tepsisi tutun hele hem içelim hem atışalım diye [/COLOR][/B] |
[B]ederim sitemi ama kırılmam
seni bilmemki başka nasıl sayam nerde hata ettiysem af olam büyüklük sende kalsın arifozan[/B] [QUOTE=kronik;408165][B][COLOR=darkorange]bende geldim selam ile dostluk ve sevgi ile elimde çay tepsisi tutun hele hem içelim hem atışalım diye [/COLOR][/B][/QUOTE] çirkinkız döndü yuvaya sizlerle atışmaya tek tek gelinki bende size yetişem ha selamlar olsun bütün ozanlar kervanına allahın selamını verdim kıronik bacıma |
ERKEK adam çay doldurmaz
kendisine toz kondurmaz kim ne derse desin hiç kimseye aldırmaz... |
[QUOTE=gönül3458;408164]BAK NE ÇİRKIN KIZ GELMİŞ YUZU PEÇELI GELMİŞ
AHU DILLI KIZ GELMİŞ METİNLER ARİFLER GOLLL YIĞİNVE FELEĞİYI ŞAŞMİŞ[/QUOTE] selam olsun saygı olsun gönül58'e tatlı dili pek sivri peçem yok hele çirkinlik espiri sen bacını gör hele tek tek gelin dedim ya kangallı güle |
[B][COLOR="DarkOrange"]çirkinim ozanlara hoşgeldin
nede güzel bizlere selam verdin kürsüde yerini alıp kelam ettin bakalım nasılmış senin sohbetin [/COLOR][/B] |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408163][quote=arifcoskun;408161]
çirkin sanıp yanılma ozanım sana sataşırsam ne olur halım sen üstadı olmuşsun sivasın saygıda kusur etmem ozanım[/quote] Çirkin sadece nickin bilirim Sürçü lisan eyledimse özür dilerim Ozanlar diyari Sivas'tır elim Dertli dertli çalar söylerim |
kronick verir kek tarifi
kızdırmayalım ozan Arifi hemen olunmaz öyle ozan iki satır şiir yazan |
[QUOTE=arifcoskun;408175][quote=ÇİRKİN KIZ58;408163]
Çirkin sadece nickin bilirim Sürçü lisan eyledimse özür dilerim Ozanlar diyari Sivas'tır elim Dertli dertli çalar söylerim[/QUOTE] sivasın çirkinimi var gez hele ne hata olucak atışan sözde sen çal ben söylerim sitede ne ozanı biter ne güzeli sivasın |
[QUOTE=kronik;408165][B][COLOR=darkorange]bende geldim selam ile
dostluk ve sevgi ile elimde çay tepsisi tutun hele hem içelim hem atışalım diye [/COLOR][/B][/QUOTE] kronick ablam çay demlemiş atışmak için neden gelmemiş gördüm ki herkese selm veriyor sorarım bana neden vermemiş... |
PEÇENİ ATTA GEL .
GERÇEK KANGALİ GELSENDE GÖR SELAMINA SAYGINA CAN KURBAN |
[QUOTE=kronik;408174][B][COLOR="DarkOrange"]çirkinim ozanlara hoşgeldin
nede güzel bizlere selam verdin kürsüde yerini alıp kelam ettin bakalım nasılmış senin sohbetin [/COLOR][/B][/QUOTE] allahın selamıdır herkez üstüne hoşbulduk kıronik bacım hoş bulduk atarım lafı söylerim sözü geç hele sen keklerden haber ver namı her yerde |
bu gün ben çok açım
kronik hele bir kek tarifi verirmisin bacım sadece bana ver bir tek |
SITEDE GEZIP DURMA ADAMIN KAFASI BOZMA
OZAN DEĞİN YERINDE DURSUN YOKSA TOZ OLSUN::D |
nerelerde sitemşizin ozanları
şair gibi şiirler yazanları atışmak için ozan soranları bekliyorum burada sabaha kadar... |
KUŞ SITEYE GELDİMİ
METİM SANA AKLIM ERMIYOR HİÇ BOŞUNA AH ÇEKME SIVAS ELDEN GIDIYOR BU ALEM KRALI ÇARŞİ SITEYE ÇARŞİ BOŞU ÇABALAMA ÇARŞİ SANA KARŞİ:D:D |
[quote=metin 0758;408178]kronick ablam çay demlemiş
atışmak için neden gelmemiş gördüm ki herkese selm veriyor sorarım bana neden vermemiş...[/quote] [B][COLOR=#ff8c00]müdavimi oldun bu sitenin[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]seni misafir görmedim ondan selam vermedim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]zoruna gittiyse eğer hemen selam verelim [/COLOR][/B] |
derin düşüncelere daldım bir anlık
duygularmı yoksa gecemi karanlık nerde eski dostlar nerede yarenlik zaman öyle degişti ki bakakaldık |
[B][COLOR=darkorange]barikat neden düşüncelisin
bir derdin var ise söylemelisin söylemezsen yardımcı olamam sana yoksa ablanı dost bilmezmisin [/COLOR][/B] |
ben geldim kronik bacım
atışmaktır benim amacım sana takılmak ne iyi ilacım hoşgörülü insan baş tacım... |
[B][COLOR=darkorange]bana da takılan takılana
beni sinir etmek sanırım hoş ola bence sen en iyisi takılma bana hayatını yaşa [/COLOR][/B] |
kronik abla çok güzel nickin
neredeler Barikat*la Çirkin bazen heycanlı olurum bazen ise soğuk kanlı ve sakin |
[B][COLOR=darkorange]ben gidiyorum okey oynamaya
kalan hesabı kapatmaya soran olursa eğerki beni dersin kronik abla yatmaya gitti [/COLOR][/B] |
[QUOTE=barikat58;408204]derin düşüncelere daldım bir anlık
duygularmı yoksa gecemi karanlık nerde eski dostlar nerede yarenlik zaman öyle degişti ki bakakaldık[/QUOTE] sana yazdım arka sayfa satır satır sen görüpte okumadın zaarrr ne yapalım oz anımsitem etsekte yinede sorarım ben sana hatır [QUOTE=kronik;408213][B][COLOR=darkorange]bana da takılan takılana beni sinir etmek sanırım hoş ola bence sen en iyisi takılma bana hayatını yaşa [/COLOR][/B][/QUOTE] ozanın özünde takılmak vardır sen bir gün bana kekten tattır sitede nam salmış çayında kekinde bize ne zaman edersin acaba teklif |
Aldım kalemi elime
Yazacağım birkaç kelime Saatlerce oturursam Ağrı girer belime... :D |
SEPET SEPET YUMURTA SITE OZANLARI
SAKIN BENİ UNUTMA UNUTURSANIZ SIZE KÜSERİM 2 ŞEKERLİ BİR SADE HADİ BANA MUSADE... |
Degerlerimiz yok oldu bitiyor
Edep denen duygu yitiyor Birileri bizi iç savaşa itiyor Uyan artık ey türk gencligi Dagda vatan hainleri nara atıyor Destekçileri masa başında satıyor Bizim bizden dediklerimiz yatıyor Uyan artık ey türk gencligi Eski olaylar bir bir tekrar ediyor Sade bizi kandıranlar kar ediyor Vatan sevdalıları ikrar ediyor Uyan artık ey türk gencligi Başımızda dönüyor binbir türlü hile Yetmezmi yıllarca cektigimiz cile Bozkurtlar uluyor,onlarda geldi dile Uyan artık ey türk gencligi Yandıgı kadar yandı yürekler Artık boşa dönmesin kürekler Hem hain hemde çok ürkekler Uyan artık ey türk gencligi Bizleri bölmek onların asıl davası Belli yerleri,dagdaki magara yuvası Şehit analarının bugün ki duası Uyan artık ey türk gencligi |
[B]Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Alıntı derin düşüncelere daldım bir anlık duygularmı yoksa gecemi karanlık nerde eski dostlar nerede yarenlik zaman öyle degişti ki bakakaldık sana yazdım arka sayfa satır satır sen görüpte okumadın zaarrr ne yapalım oz anımsitem etsekte yinede sorarım ben sana hatır [/B] |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408266][B]Alıntı:[/B]
[B]barikat58 Nickli Üyeden Alıntı [/B] [B]derin düşüncelere daldım bir anlık[/B] [B]duygularmı yoksa gecemi karanlık[/B] [B]nerde eski dostlar nerede yarenlik[/B] [B]zaman öyle degişti ki bakakaldık [/B] [B]sana yazdım arka sayfa satır satır[/B] [B]sen görüpte okumadın zaarrr[/B] [B]ne yapalım oz anımsitem etsekte[/B] [B]yinede sorarım ben sana hatır[/B] [/quote] işte gördüm yazıyorum yazdıkça sanki uzuyorum :D kendimi iyi sanarım sen nasılsın soruyorum :) |
[B]kimler gelmiş siteye barikat
dağlarda gelincik açmış kat kat selamını aldım iyisin yine bana çat araları böyle sürekli durup açmıyak[/B] |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408218]
ozanın özünde takılmak vardır sen bir gün bana kekten tattır sitede nam salmış çayında kekinde bize ne zaman edersin acaba teklif[/quote] [B][COLOR=darkorange]çaylar kekler feda olsun yoluna[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bunlarda ne varki yapmak gitmez zoruma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sen yeterki gel benim yurduma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ziyefet sofrası donatırım uğruna [/COLOR][/B] |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408270][B]kimler gelmiş siteye barikat[/B]
[B]dağlarda gelincik açmış kat kat[/B] [B]selamını aldım iyisin yine bana çat[/B] [B]araları böyle sürekli durup açmıyak[/B][/quote] siteye kurdum uçsuz barikat şimdiye dek kimse aşamadı sana söyledigim söz hakikat aşanlarda fazla yaşamadı :D çatma bana gel akıllı ol dön bak daha yakın yol :D |
[QUOTE=kronik;408272][B][COLOR=darkorange]çaylar kekler feda olsun yoluna[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bunlarda ne varki yapmak gitmez zoruma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sen yeterki gel benim yurduma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ziyefet sofrası donatırım uğruna [/COLOR][/B][/QUOTE] gelmek birşey değil attı devlet sınıra ne kuş öter mevsim geçer bu ıssız yolda bir yerden bir yere bilirim memleket gelirim ellbet birgün biter bu hasret |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408278]gelmek birşey değil attı devlet sınıra
ne kuş öter mevsim geçer bu ıssız yolda bir yerden bir yere bilirim memleket gelirim ellbet birgün biter bu hasret[/quote] ozanların elinden cekecegin var dar gelecek türkiye sana dar bir daha düşün iyice sıkışmadan yol yakınken dönmek kar :D |
[QUOTE=barikat58;408274]siteye kurdum uçsuz barikat
şimdiye dek kimse aşamadı sana söyledigim söz hakikat aşanlarda fazla yaşamadı :D çatma bana gel akıllı ol dön bak daha yakın yol :D[/QUOTE] sen takılda bana ama devlet arkamda ne barikatlar geçtim ben bu uğurda önce vatan sağ olsun dedim hakikat senin barikatları yıkarda gelir çirkinkız |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:25. |
|